|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: vas. jan. 12, 2014 2:27 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Te tuti vágod a fát magad alatt.  Ha már épited a kasznit, miért nem a hidakhoz igazítod a kaszni szélességét? Az U5000 pl 2500mm széles kb. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: kedd jan. 14, 2014 8:41 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Hali Leo. Nem az volt a célom,hogy kidöntsek minden erdőt alattam. csak gondoltam,ha beszerzek egy scx-et,nem kell majd kasznit faragnom hozzá. Amúgy a kivitelezés hagy kivánni valót maga után,de szerinted?Jó úton haladok?
Halihó. brumm
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd jan. 14, 2014 9:45 pm |
|
|
Nos ha veszük az őszintét és bírod a kritikát én vagyok olyan pofátlan hogy megmondjam merre haladj.
Ez egy faxa kezdés volt, ha jól látom 2mm stirollal nyomod van e 1mm ?
Miért ? Én azt mondom ha az elkészültet akarjuk pontosan faragni a kiválasztottra sokkal több a munka vele mintha másképp állunk neki a váznak. Így egyszerűbb és gyorsabb ha egy újat csinálsz de az sem baj ha olyan vagy mint én és nem hallgatsz másra faragod ameddig jó nem lesz saját fejből.
tedd félre mind végy elő egy műszaki rajzlap szerűt (fehér és kemény) majd az Rc 1:1 méretében rajzoljuk meg itt neten keresztül a te kezeddel mit akarunk elkészíteni Nem kell megijedni nem akkora a baj csak ha jól akarsz stirolozni nem feltétlen jó a már elkészített alap. Ha van energiád és kedved szívesen segítünk így neten keresztül többen is ha van türelmed és kedved..........
Véleményed ?
Üdv L
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: pén. jan. 17, 2014 10:06 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Hali Latya.
Köszi a kritikát,de nem annak vettem. Érdekeltek a vélemények.
Sajna nincs 1mm stirolom,és ebből sincs már sok,nem tudtam,hogy ez stirol,abban voltam,ez valami műanyag,de,hogy stirol,nem is fordult meg a buksimban. Időt majd szakítok,kedvem,meg van,volt lessz. Úgysem hagyom annyiban. Köszi:
brumca uiii: király a zil
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: szer. máj. 20, 2015 5:50 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Brumca szer. máj. 20, 2015 6:33 pm-kor.
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: szer. máj. 20, 2015 6:30 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Hpi Wheely King difi, ossztómü,kardánok,lengéscsillapítók. sATURN 27t motor, Hobao HT-2 táv, HR-201 vevő, 5-ös kristály. Tamiya TEU-101BK szabályzó. Futaba s3305 szervó. axial hidak cappu laprugók s.d.i.GUMI kerékszélesítés Bmw X5 kaszni sylka felnik ansmann kerekek Tengejtáv:rugózattlan 245 mm rugózott 250 mm leo féle létra váz .........................egykupacban ennyi. sziasztok
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |