Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szer. jan. 23, 2013 11:46 am |
|
|
Haii ![Kép](http://www.hatterkepek.abbcenter.com/weboldal/hatterkepek/gallery/Dodge.gif) Megkésve bár de nem soha... Elkezdődött az "dodzs mnyolcvan" projekt első körben a Tervek..párat szerkesztettem mire rájöttem mit akarok. Ez köszönhető annak hogy maga a "stirol" sablonokat próbáltam kiagyalni és mivel igencsak sarkosított kerekített a kaszni így agyalni kellett nem keveset. Remélem megérte........ Ebből kiindulva át is rajzoltam a fő és tán épkézláb elemeket amiket remélhetőleg alapnak tudok tekinteni. A ma esti összeillesztésnél kiderül rendben lesznek a méretek. Mivel a sarkok 45°élekkel vágottak így a normál 2/2 lap összeragasztás és a majd annak lekerekítése ebben az esetben nem játszik mint az eddigi építéseknél. A hátfalat már 2× vágtam mert azonnal rá is jöttem mi miért nem lesz majd jó a végső kinézet végett. Ezek a variációk azért lényegesek mert bár ha egy 5-6 mm stirolból egyszerűen élek faragásával kialakítható lenne a forma nem szabad elfelejtenünk a használhatóságot (főképpen súly) és az alapanyagok relatív költséghatékonyságát. Na meg nem is lenne kihívás körbe céencézni egy tömböt a végső formára... Egyenlőre hirtelen de folyt. köv. ham. Üdv L Atya Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
![](./styles/black_pearl/imageset/arrow_down.png) |
|
![](./styles/black_pearl/theme/images/spacer.gif) |
Patent Laci
|
Elküldve: szer. jan. 23, 2013 2:39 pm |
|
Csatlakozott: kedd máj. 22, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Budapest, XVI. kerület
|
Na kérem! Alakul a történet, csak így tovább... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ Üdv: Patent Laci.www.patentcentrum.hu 06 20 941 2687.
|
|
|
Latya
|
Elküldve: kedd jan. 29, 2013 7:54 pm |
|
|
Haii Nos lássuk merre ívelünk......a dodzsemmal Mivel görbe ez a retek mindenfelé, így kell rajzolgatni és agyalni. Már az elején de remélem meglesz a gyümölcse... Mai kis szössz : Oldala háta vágás... Illesztgetés és egy ideiglenes alsó-lemez hogy álljon valahogy Teteje (harmadik jó is lett kb... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Igyexem másolni, de messze még a hajnal Üdv L Atya Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
|
Patent Laci
|
Elküldve: kedd jan. 29, 2013 8:41 pm |
|
Csatlakozott: kedd máj. 22, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Budapest, XVI. kerület
|
Na kérem! T.L.M. azaz Tisztelt Latya Mester! Nagy örömömre szolgál hogy látom lassan, de biztosan kerekedik a történet. Az eleje finoman szűkül és gömbölyödik is még egy picit ugye ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) . Nagyon jó lesz, örülök hogy ezt a bódét választottam. Szerintem csinálhatod a platót is a gyári fazonra, mert így lesz szép kerek az egész. Tengelytávval hogy állunk, van már elképzelésed? Nagyon örülök és köszönöm az eddigi munkádat! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
|
|
|
Latya
|
Elküldve: kedd jan. 29, 2013 8:48 pm |
|
|
Patent Laci írta: Az eleje finoman szűkül és gömbölyödik is még egy picit ugye Nem szólunk bele.... Patent Laci írta: Tengelytávval hogy állunk, van már elképzelésed? Nincs Üdv a én Rc Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
|
Patent Laci
|
Elküldve: kedd jan. 29, 2013 9:37 pm |
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: szer. jan. 30, 2013 9:53 am |
|
|
Folyt... Némi ragasztás kezdet. Plafon minta +1mm Eddig...Motorháztető nem jön át túl egyenes lett kereszt irányba. Jav majd... Kicsit meghúztam az éleket mi is várható Üdv L Atya Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
|
Patent Laci
|
Elküldve: szer. jan. 30, 2013 10:17 am |
|
|
|
|
Patent Laci
|
Elküldve: szer. jan. 30, 2013 10:16 pm |
|
|
Na kérem!
... még mindig tetszik...
... egyre jobban tetszik...
|
|
|
Leowrc
|
Elküldve: szer. jan. 30, 2013 10:22 pm |
|
Off-road Mester |
![Avatar](./download/file.php?avatar=54_1474016493.jpg) |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Méretek jöhetnének. Hossz-szélesség-tengelytáv, Laci ne hagyd magad! Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - ![Kép](https://c1.staticflickr.com/1/638/32117573655_df33c9796a.jpg)
|
|
|
|