Az alap fehér egy tamiya TL01 buggy hátsó felnijei,ebben van benne a szivacskerék,természetesen szivacs nélkül. AZ OFFSET változtatható és a felni külleme is .
Egy kis szobai próba után kiderült hogy a gumik elől teljes beüléskor beleérnek a sárvédő szêlesítésbe. Jó.....Akkor kaszni emelés. Elől 4mm-t,hátul 5mm-t emeltem. Ez nem volt bonyolult, hiszen elöl a kartervédő lemezen csak fúrtam feljebb két furatot a csavaroknak.Hátul szintén csak furat feljebb fúrás és ennyi. Most a kinézete már egy kicsit eltér a gyáritól. Délután teszt a Mecsekben. Lövök majd pár képet a tesztről.
Nos a kasznit visszaengedtem a legelső belőtt magasságra,mert elég bután nézett ki. A készletből kikerültek a Flat Ironok, marad a Flashpoint műanyag Rc4Wd Landrover felniken. Rákerült a lakókocsi felépítmény is. Rögzítése 4 csavarral a kasznihoz, alulról a platón lévő chrom bukókeret felfogatási pontjainál. A teszt jól sikerült, jöhet a befejezés,szépítés dekorálás..
Hála a fa kaszninak,eddig csakis orr nehéz. A súlypont az "A" oszlop környékén van,már hossz irányban. Stirolból van,ráadásul a habosított/vagy hogy hívják/ fajtából,elég könnyű.Nem úgy mint a kifaragása. De épp ma elkezdtem a kasznit is kilakatolni Kap egy kis szín frissítést. A lakófelépítmény eddig úgy tűnik hogy fehér színű lesz,pár matricával megspékelve. De úgy is az apró kiegészítők adják meg a pöpec kinézetét. Gondolok itt:lapát,ásó,vontató kötél,esetleg drótkötél,egy bőrönd a tetőn. Még egy pár gumicsizmát kellene beszereznem,az jól mutatna hátul felkötve.
A lakatos munka kezdetét vette. Első lökhárítoból kikerültek az alsó lámpák,helyettük lesz 1-1 nagyobb kerek lámpa. Most már rendes világítást akarok bele. A hátsó részen lesz a nagyobb munka.
A lámpák helye kifaragva,ez most épp szárad a stirolozás miatt.Pillanat ragasztó és 2 komponensű,sajnos ez is kell,mert egyik oldalon stirol a másik oldalon pedig fa a ragasztandó felület. Sikerült a belső falakról is lecsiszolni némi felesleget/zsírleszívás/
Kialakítottam az első ködlámpák tartóját ,azaz helyét. A pontos lámpaméret még várat magára..
És elkezdtem a hátsó lámpatestek helyét kimarni,no ez nem egy könnyű feladat,mert a ledek helyét is ki kell marni az oldal elemekből és ez pont a szálirányra merőlegesen van,ami azt jelenti hogy bütüt kell marni. Koptatja is a maró fejeket.
Ezen a héten összesen 4 órám volt a csiszolgatásra.... Itt tartok jelenleg...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.