|
Szerző |
Üzenet |
Napalm
|
Elküldve: szomb. jan. 10, 2015 11:56 am |
|
Sziklamászó |
 |
|
Ötletes 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szomb. jan. 10, 2015 12:57 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Köszönöm a válaszokat! Sorban: Madman740 írta: Hy, Látom levágtad a lökhárító alját. Mi lesz helyette ? Gyári Axial vagy vlami homemade ? Valami home-made, van styrol itthon, már csak idő kérdése. De addig majd a gyári axi lesz. A végeredmény ilyesmi lesz később:  bandipapa83 írta: Akkor ezek szerint bővül veled is a mezőny, szuper lenne. Üdv: Bandy Remélem sikerül el is jutni, meglátjuk. De igen, bővítem a street kategóriát még 1 darabbal, amennyiben a bíróság is úgy látja jónak. Folyt köv...
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. jan. 10, 2015 6:04 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Emunem írta: u.i. Ez a keréklógás megfelel a street kategória címre remélem?! Hali Eddig jól haladsz a street kategória felé. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. jan. 11, 2015 3:47 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Hello! Jól alakul a gép! Ez a lökös sztirolból nem biztos, hogy túl tartós lesz hosszútávon. Emunem írta: Valami home-made, van styrol itthon, már csak idő kérdése. De addig majd a gyári axi lesz. A végeredmény ilyesmi lesz később: 
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: vas. jan. 11, 2015 9:48 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Igazad lehet, véggigondoltam a dolgot miközben papírból a próbát csináltam, hamar szétpattana, ha ráérkezik. Inkább réz csőváz + alu lapok.  Na az pöppet tartósabb. Alun csiszolás után lehet egyból festeni, vagy valami fém alapozót jobb ráfújni? (nem a karctól félek, az csak jót tesz neki, hanem a hámlástól) Lassan kész az alváz, most a gátlók tartója van terítéken, nameg az elhelyezésük. Ha hátul Döncy félén keresztben döntöm meg, az nem szabályellenes? (mondjuk láttam már több street kategóriás gépen is, h úgy van, szóval csak a biztonság kedvéért kérdezem) Kaszni rögzítés adja még fel a leckét, mert a nyitható motorháztető meg ajtók miatt nem mind1. Közben készülget a fülke alja, méretek megvannak, próba verzió V1.0:  Azon filózok, hogy szélvédőt elég-e lexanból csinálni? Latya abból mívelte, lehet nekem is elég lesz. Nagyjából ennyi kérdés mára. üdv.
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. jan. 19, 2015 3:29 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Nu, kis lustálkodás után, ... nem kevés bosszankodás/agyfőzés mellet de meglett az áhított teleszkóp felfogatás meg minden zusammen. Sok kép nem készűlt, a lázas munkában nem volt időm fotózni. Elektronika egyenlőre ideiglenes helyen csövezik, szép motortérben fog csücsülni. Építési lépcsők: Linkek gyártása, előre hátra ment a nyújtás. Elöl 4 linkesítve lett a dolog. Új szervotartó alu lap meg sok macerás apróság, amikről nem készült step-by-step fotó. Az említett teló felfogatás: Sok mindent nem fűznék hozzá, látszik minden. Ami meg nem, az meg a sok mormogás, ami mellete duruzsolt... Nagyon kötött volt a dolog, hátsó kérékdobokat nem akartam túlságosan szélesíteni, hogy megmaradjon a skélsége a dolognak, +8mm oldalanként muszály volt. Dobok:  Igen, megvan vágva a plató, az első verzióhoz nagyobb hely kellett, de aztán átgondolva a dolgot kikerekedett a végleges. Kis ruhapróba is megvolt, ideiglenes karton tartókkal, sztem elég jó lett. A gátlókon külön különlegesség van. Szabályok szerint belefér a street kategóriába, hiszen csak a gátlók szögében van megkötés. Szóval éltem a lehetőséggel, és alakítottam rajta. Tollrugó! Teljesen funkcionális: - rugózik is az autó tőle nagyon!! élethűen! - Hasznos ütköző feladatot is ellát. - Takarítja a telószárat. (remélem) (próba koszolásnál működött) Nagy lépéssel nincs gondd:  Úton van egy GT Power világítás is, akciós volt, nem hagyhattam ki. Így kicsit teljesebb lesz a kép majd. Jó építést! üdv.: ÉN
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: pén. jan. 30, 2015 10:56 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Hali, Megyütt a fényesség, annak is kell helyet kreálni. Azóta történt még 1-s más...  Késöbb poszt.
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: pén. jan. 30, 2015 11:00 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia,
No örülök ha sikerült picit haladni... Kiváncsian várjuk a képeket:)
Üdv: Bandy
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: hétf. feb. 09, 2015 2:40 am |
|
Pályabejáró |
 |
|
Ajjjajj, kicsit sem elgurult a gyógyszer... Aztán meg ami ezután jött... kötözzetek meg.   The crazy beast coming soon...
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szer. feb. 11, 2015 11:25 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
Na akkor posztolok én is képeket, volt időm feltölteni mindet. Naszóval, lassan haladunk, de mint tudjuk biztosan. Így fest most a motorterem.  Sok meló volt vele (2x csináltam újra  ) , nekem legalábbis, mint kezdő stírolmunkás. Persze csicsák, finomítás még hátra van, de legalább az alapja megvan. Lámpákat ha befejezem posztolom, remélem tartósan fogják a szerepüket betölteni. Közben megint sok agytágítás, találtam egy kis olvasni/nézni valót a bálnáról. Jó építést, éccakát.
Minden lehetséges...
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |