|
Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: hétf. dec. 17, 2012 11:41 am |
|
|
mobihel muanyag alapozo szurke ha vastagon fujod attol is osszerancosodik.... vekonyan inkabb 2 3 reteggel de 1 is eleg...
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. dec. 26, 2012 6:53 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Nos amikor olt némi időm, festegettem, mázolgattam a cuccost. Íme: A jobbos ajtót úgy akartam hagyni ahogy volt, kivéve az alsó műanyag ajtóborítást, de megfeledkeztem róla... A piros sem az igazi, de evvan'. Itt-ott még utólagos pingálás kell, de a lényeg ez lesz. Valamint tippek kellenének, hogy az első helyzetjelzőt-irányjelzőt, és a hátsó komplett lámpatestet hogy mókoljam szkél világítóssá? Vágjam ki a helyét, csináljak sztirolból lámpatestet, és kívülről meg vékony áttetsző műanyagot rá?
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. jan. 23, 2013 8:45 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Haligali!
Időközben hozzám került egy járgánnyal egy LRP crawler brushless szabályzó. Elég kezesbárány, és még azon belül is vannak opciók, hogy a kezemre variáljam. Mindezt próbálgattam eddig 35T motorral.
De! A korábban kipróbált LRP Crawler brushless 18,5T motor rajtam ragadt. Ma ezt a két cuccot végre összepárosítottam. Még csak kipróbáltam, de úgy néz ki ütős kombó! Remélem élesben is hozza majd az elvártat.
-A Drag brake így alapban 80%, ami szerintem nem elég. Azt feltornászom 100%-ra. -A "lassabban húzza rá a gázt dolog" jó lenne az óvatos, megcsúszás nélküli induláshoz, csak nem ide, ahol olykor egy hirtelen teljes gáz kell. -Teljes gáznál többet forog, mint egy 35T motor, ugyanakkor piszmogó tempóban sokkal óvatosabban kezelhető annál. Egyszóval: Tetszik!
Valószínűleg ez kerül majd ide a Pajeszba.
Viszont szegény Pajesz kasznit sikerült ismét kicsit leamotizálni a HHH-en múlt héten...
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: pén. feb. 01, 2013 12:16 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Ahoi! Mai kis szösszenet: első lökös. Még fog ez alakulni, de ez minimálnak megteszi. A véglegest rézből tervezem, de azt ilyen méretben nem kaptam tegnap. Valószínűleg hátulra is valami hasonlót fog kapni a Dingo cucc helyett. Schmithy és Szotti jóvoltából pedig hozzám került egy csúnya fekete Pajero, ami hajdanán talán Madman-é, és ki tudja még kié volt előtte... Na nekiálltam a két jó vaskos réteg festéket leszedni, és üdítő látvány fogadott: Szinte sérülésmentes az egész! Néhány furat és karc a sarkokon, ami a műanyagig elért. Ebből valami szépet alkotok, nem csak minimál célra- és trónra-törőt.  Leo, hogy pucoltad olyan tisztára a Hilux kasznit?
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. feb. 01, 2013 9:11 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Latya valami szar alapozót kapott, így viszonylag könnyen le tudtam jutni a kaszni szintjére. Először nekiestem vizes 300-as papírral, aztán rájöttem hogy egy csavarhúzóval ill sniccer pengével gyorsabban haladok. Miután ledurváztam jöttek az egyre finomabb vizes papírok. Hirtelen ennyi.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: pén. feb. 01, 2013 9:34 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. feb. 01, 2013 10:19 am |
|
|
Bizony mivel ott az alapozó volt a ludas így "könnyen" lepergett viszont ezt egy rendes alapozónál már felejtős ott sajnos marad a durvától az egyre finomabbig csiszolás annak érdekében hogy maradjanak a karosszéria vonalai.. Jó munkát Ja és ne akarj megint melegítéssel próbálkozni. Tudod : elolvad a műanyag..... Üdv L Atya Rc Custom Builder__________________________________________________________________________________Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: hétf. feb. 04, 2013 11:10 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Dehogy melegítünk. Az a toldás miatt volt, ami meg már ráadásul nincs...  Ma kaptam csomagot, így ismét tudtam kicsit haladni. 1. "C" elem aluból. Megfaragtam + süllyesztett csavar bele. Így majd' akkorát fordul, mint a felső irányítókaros kerékcsapágyházzal. A Jeep is így van megoldva, csak műanyag "C" elemmel, ami nem egy életbiztosítás faragva... 2. Kormányösszekötő + híd faragása. A kis ázsiaiak szeretnek viccesek lenni, és nempont olyat küldeni, mint ami a képen van a neten. Viszont elég brutál a cucc kinézete, és frappánsan állítható a kerékösszetartás így. A diffiháznál meg kellett ezt is nyesni, meg kicsit a diffiházat is. 3. Hátsó lökös. Száműztem, mert nem volt az igazi a Dingo lökös. Ez meg legalább egyszerű. Még lehet meghajtogatom imitt-amott. 4. Snorkel, egyelőre ilyen. 5. Bután mozgott terepen a gép, egyáltalán nem tetszett. Meg is lett a dolog nyitja: Meg volt töltve az összes teló olajjal, és abból is valami sűrűbb gátlóolajjal. Kicsurgattam belőle, egyből tetszetős lett. 6. A Brushless cucc is beépítésre került, este gurultam vele pár métert, és jó lesz... http://www.rcpilot.hu/gall/auto/389/20121017212038/pajero_pickup_with_short_scx_10.htmlÜdv: Radzsbi
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. feb. 04, 2013 11:14 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Látom építesz ezerrel, helyes! Érdekes az a kormány összekötő, de még jó is lehet.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. feb. 04, 2013 11:34 pm |
|
|
Épülget a verseny paripa érdekes az összekötő kár hogy bele kellett faragni, gondolom a felső és hosszabb karos "Knuckles"-hez szánták....
Üdv L Atya
Rc Custom Builder __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;scx Hot-Rod; ~Dodge M80
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |