Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 12:48 pm |
|
|
Rákos Kínai xszare.. olyan anyagvastagság különbségek vannak a tükörkép oldalakon hogy bexa bexu... mer már csínaiul csangolok licsengék síba kíánása iatt... Szal Friss Adtunk néki hátsó ajtót JeeP-et és keskenyebbet is természetesen...  Ködlámpákat betömtem és raktam a megfelelő helyére index foglalatot  Pillanatkép a farán  Látkép axonometrikuss-olóban   Végre kezdhetem az oldalát összetenni... Üdv L
|
|
 |
|
 |
Api
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 6:59 pm |
|
Csirke |
 |
|
Szia Latya! Látom, dolgoztál: kezd pofás lenni a kicsike. Ahogy elnéztem, a leeső darabokból már kitelik még egy kasztni, amit majd a költségekből levonunk 
_________________ Api
My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 8:35 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 10:23 pm |
|
|
Lássuk a délutáni faragást... Ajtók és oldalpanelek 2×1mm-ből mert a rohadék kínai 1,5 mm körüli...   Mocitető rátét  Merevítések belülre  Nagyobbra csiszoltam a hátsóajtó ívet mert a LF-en inkább ilyen....  egy proline csomitartót hátulra (valami úgyis kell) Így ez csak belenézős most....  és eképp állunk mostanság   Van még rajta bőszen de ha faragja jazember.... Üdv L
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 10:29 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Kb mekkora szélesítések kellenek rá, hogy eltakarják a kerekek felét?
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 10:38 pm |
|
|
Elől 15/25mm hátul 15mm sárvédő szerű...
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. okt. 17, 2012 11:00 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Api
|
Elküldve: csüt. okt. 18, 2012 8:15 am |
|
Csirke |
 |
|
Atyagatya Latya! Nagyon ügyes vagy!! Küldök egy kis képanyagot, amin a kopoltyút meg a csőrlőablakot kellene véleményezni.   A sárvédőszélesítést az alábbi felni és gumi figyelembe vételével kellene méretezni, de a végleges döntésem előtt kérnék véleményeket. Ez a gumi 34 mm széles, külsőre tetszik, de nem ismerem.  
_________________ Api
My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. okt. 18, 2012 8:43 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Api! Biztos hogy egy 96mm-es gumival akarod felvértezni az Lf-et? Nekem volt ilyen gumim, homokos laza talajon jó volt, de nem egy sziklamászó a kicsike. Inkább egy tálé xc alvázas pajero vagy jeep alá való sztem. Amúgy szépen alakul a vas, "utállak" is érte. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. okt. 18, 2012 8:47 am |
|
|
Had nézelődjön.......... addig se unatkozik 
|