Halipapi
Nos mai és tennap esti menet trend...
Apróságok és ismét a sok sok apróságok..kaszni ugye megvan legalább azt nem kell 1 héttel a menet előtt.
Tegnap már lámpa-gyárnak hittem magam és valószínűleg kettőt most ki is hagyok..rohadjon meg. majd meglesz egyszer ha lesz megint kedvem búrázni.
Búragyár :

majd már ma reggel frissibe
Rendszám a 3d féle szerű

itt már nyomokban fellelhető a tolató lámpa a kész keretes rendszám mellett.

Hátsó traktuson felkerült egy konzol a tolató lámpának majd arra ugye a komlett forgós búra.
Egy kivehető és kb scale 1:10 vagy 1:9,7 benyakanna ami végre méret a willyshez. Amcsi alakú de dobtam rá a sima ix helyett némi valamit.
Kis aranyos

Nos igaz kész a hátsó rész de volt ám azért itt is mit reszelgetni, de megvan végre és nekem pont elég ami van rajta, beéltük a seggrészt a villysen, nem kell bazi pótkerék oda.

Első sárvédőkre felkerültek a ködösítő lámpabúrák is fixen. ezek 3mm sárga ledet és sárga búrát kapnak terveim szerint.

Beltér mert azt sem éreztem késznek, kapott némi szegecselést azaz a kaszni és alváz összekötése az eredeti imitációja gyanánt.

Dobtam rá egy gyári darabot is, ez remekül néz ki és nem is volt kedvem szüttyögni egy hasonlóval.

A legizgalmasabb része következett a mai napnak, azaz a mocitető lefogatő darabok az elején amit addig addig terveztem és csinálgattam míg kinézetre ezek a remek darabok születtek előre.
Rettenetesen emelik a fénypontot elől, használhatatlanok és legalább a fél napom elcsesztem velük....(több próba is volt ezek előtt...)
Kora este értem el a szélvédőig amit cserélni kellett mert sem méretben sem arányaiban nem feküdt a kis willynek. Igazából csak magasabb és ezáltal érezhetőbben 1:10 vagy alá került a méretarány a willyssel. Egy sofőr majd még kell nagyobb méretben hogy még együntetűbb legyen a kinézet.
Régi és új méret

pozicíonálás vágás előtt, és majd természetesen ez is lehajtható amire sosem lesz szükségem sztem de megvan.
Ilyen lett a végső keret kívül és belső nézetben. Elmegy remélem...
A keret alatt van egy 2-2,5 mm hézag ahová a kédergumi megy mint az eredetieken így nem lesz majd ott rés a mocitető és keret közt.
Pár kattintás hogy merre az arra és vasárnap este folyt.köv.
Üdv
L Atya