Szerző |
Üzenet |
Emunem
|
Elküldve: szer. márc. 23, 2016 2:04 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Tetszik. Már csak egy dolog van hátra, aláírásba írdd be, hogy vagány FJ. 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. márc. 23, 2016 8:32 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Úgy-úgy, tessék moddolni az aláírást is.... ha már ilyen dög áll a garázsban.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szer. márc. 23, 2016 9:39 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali Király lett a végeredmény gratula a géphez szép építés De ha rám hallgatsz akkor az aláírásodba Toyota BJ-t írj. Üdv: Bandy
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: szer. márc. 23, 2016 9:42 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Hali! Köszönöm az elismerő szavakat! Tényleg dög lett!! Vagyis ahogy kinéz. Ha a tempót nézzük inkább málhás szamárnak nevezném.. Nem volt kedvem beletenni a duplázó áttételt. Nagyon hangos. Sajnos RC4WD-ék kifelejtették a csapágyat a BOM ból... Így csörög/zörög szegényke futás közben. Az első versenyen kiderül mennyire lesz lassú. Úgy gondolom hogy C2 nem 2 egyenes szakaszból fog állni ahol a sebességé lesz a főszerep. Majd meglátjuk. Ma kijátszottam egy akkut a kertben. Többnyire nyélgázon, hogy kiderüljön mennyit bír. Nem vagyok elragadtatva. Igaz csak egy 2.2es 40C. 2S LiPo de az pajesz többet ment. Na pá!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: csüt. márc. 31, 2016 12:51 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Hy! tegnap nem tudtam aludni. Nagyon zavart, hogy nincs tempo. Hajnal fél 3-ra összehoztam ezt: Egyelőre koncepció. Ha beválik elkészül kicsit (nagyon, sokkal) igényesebb formában is. Szerintem jó lesz! A story: Axial hajtás szétszed. Az alsó fogaskerék jól megnéz. Rájöttem, hogy a kardán kihajtáson lévő 3 furat osztása majdnem stimmel a spuron lévő furatokkal. 0.25mm -re volt csak nagyobb a spuré. Kicsi igazítás után ütés mentesre be lehetett állítani. Azaz, direkt spur kerékről kötöm a kardánt a tengelyekez. 2.42:1 redukció kiiktatva!!!! és megspóroltam egy 1:1 es osztóművet is. Nyomaték van bőszen a hidak miatt. Így meg lett speed is! ha működik iszonyat bebaszok!! 
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: csüt. márc. 31, 2016 9:53 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
ez így szokott lenni nálam is, mmint-hogy estére jön meg az ihlet. 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: szomb. ápr. 02, 2016 8:28 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
ha működik iszonyat bebaszok!!  [/quote] Haliho Remélem akkor bebasztál Már várom a futamot,hogy összemérjük a gépeket Üdv: Bandika
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: szomb. ápr. 02, 2016 9:50 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Bandy írta: ha működik iszonyat bebaszok!!  Haliho Remélem akkor bebasztál Már várom a futamot,hogy összemérjük a gépeket Üdv: Bandika Igen-igen! folyamatbam van És működik vazze! Most már tényleg olyan mint amit szerettem volna. Már csak élesben kell villantani Igen már izgulok én is mi lesz!   
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szer. ápr. 06, 2016 3:29 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING!
GRAT! (így utólag is!) Remélem tényleg jól fog működni?!!
Klassz építés! Hajrá!
Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
|