Sziasztok!
Sikerült megcsípnem egy igazi "finomsàgot"!
RC4WD Bruiseruptor alvàz ez az alumínium Hidas Yota alvàz.Ez egy kicsit moddolva van!Osztómű meg van fordítva a nagyobb hasmagasság miatt,Szervó helye vàltozott, scale vèkony kormànyösszekötő,laprugó mod a nagyobb tekeredès èrdekèben,kasztnifelfogatàs is vàltozott,kardán csere Scx kardànra( a gyàri nagyon lötyög+ALU ami nem scale).
Az alvàz (is) lenyűgözött minősègi szèp,jó nehèz cucc!A hidakat nagyon fèltem,ALU hidak!Elektronika 27 kőrös Axial motor,LRP truck Puller szabàlyzó,12 kg-os Szervó,Futaba 4PK távszett!
A felni RC4WD ALU felni,de rozsdàsítva van!Szèp szèp,de sztem ezt le fogom cserèlni egy fehèr RC4WD-s szettre!Elől Yota hub van!
A Dirt Grabber gumi nagyon jól teljesített,volt tapadás nomeg nagyon jól nèz ki!
A Kasztni Tamiya Hilux piros,fekete színben !Enyhén leharcolt .Beltèrrel ,kormànnyal,ülèssel,műszerfallal,váltóval.Igazi Yota visszapillantók vannak fent!Ablaktörlők,elhúzható ablakok!
Amièrt igazàn szeretem az a mozgàsa (meg a kinèzete).Mivel laprugós nagyon tàlèn mozog,egy élmènyemm vezetni!Vègsebessège 6 km/h.
Nagyon jól vezethető a kocsi,azt csinálja amit èn szeretnèk!
Amit vàltoztatni fogok rajta az a felni,meg teszek bele vilàgitàst!Nagyjàból ennyi.
Egy-két kèp a Toyotaról:

Többi kèp:
http://rcpilot.hu/gall/auto/2678/20130701125301/rc4wd_hilux.htmlÜdv!