Szerző |
Üzenet |
Radzsbi
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 1:27 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Sziasztok! Bemutatnám készülő járgányom, melyet igyekszem az idei versenyévadra felkészíteni. Hozzájutottam egy keveset borzolt SCX rollerhoz, valamint egy szintén sárga Jeep keménykasznihoz. Az első ismerkedések, miután már alakult a tengelytáv: -rövidebbre kellett minimálisat vágni a kardánokat; -hátul 4 linkes felfogatást kapott a híd; -elől kb 12mm-t, hátul kb 32mm-t kellett levágni végül az alvázból; -a hátsó rugótornyokat 12mm-rel előrébb kellett hozni. -a tengelytáv valahol 254 mm környékén állapodott meg. A honcho lökös nem jött be, marad a gyári, pincirit majd faragva. Majd sikerült felfogatni a kasznit. Gumi ügyben hezitálok az átmérőt illetően. Hogy traktor jellegű legyen a verda, vagy egyszerű szolid. Ez a következő néhány nap kérdése... Több kép itt: http://rcpilot.hu/gall/auto/389/2012013 ... t_scx.htmlÜdv: Radzsbi
|
|
 |
|
 |
Csulik
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 7:28 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Grat! Szerintem traktor jellegű legyen! Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 7:48 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hohóóóó, még egy wrangler!! Király!! Tedd lentebb a paripát és kicsi kerék alá, úgy lesz az igazi.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 9:32 am |
|
|
Na kezdjük csak azokat a felniket befényképezni ! Mi folyik ott !! kérek közelit !! Kis autó de rengeteg kreativ lehetőséggel ! (tervben egy ilyen kicsi sztem mindenkinek) Vélem én : tükröket előrébb tenném és a sárvédőket 8íveket9 feketíteném.... Hajrá had lássuk sok kép sok szöveg !! 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 10:35 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Vonz a nagyobb kerék, a Military 106mm-es. A picik csak minták, ill majd pótkerék lesz belőlük, 96mm-esek. Viszont még így is beleér a hátsó sárvédőívbe... 100mm környékét látom reálisnak alatta, és hozzá dingo szélesítésen agyalok. És ha 100mm, akkor még az 1.55 sem kizárt. A fehér felnik OnRoad fehér telifelnik voltak valaha. Ettől pluszosabb ET-t nem lehet az SCX hídra varázsolni, de még ez sem elég... 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: kedd jan. 31, 2012 9:24 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Ma moddoltam a kormányösszekötőket, mert ez a gyári axi dolog eléggé beleérős mindenbe... Plusz minimális széttartást is kapott, így alátekerve már nem fordít hátat a járgány "Ackermann"-nak.
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: szer. feb. 01, 2012 11:04 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Mára álmodtam egy nagyot, és láss csodát: működik! A végelszámolásnál 6 ponttal kevesebb.  Az asztalon jól vonszolta magát, remélem működik majd terepen is. Aztán kapott egy seklit is: Persze a terepszög szent és sérthetetlen.  Ezen kívül belekerült egy RC4WD 35 körös motor, és egy Axial AE-1 szabályzó.
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: vas. feb. 12, 2012 9:48 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
A sylka mellett volt dolgom pénteken, így nincs kaszabolás, beruháztam én is egybe: Remélem erre gondoltatok. Meg aztán hogy valódi legyen a pótkerék, megálmodtam ezt: Szerintem pofás lett.
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. feb. 12, 2012 10:21 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Igen ez az, fain lett a pótkerék is.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 11:35 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Sziasztok! Tegnap megjött egy szállítmány, így most dilemmázgatok: 1.9 Flat Iron: 1.55 Rock Stompers: 1.9 Mud Trasher: A Flat-tel nem tetszik annyira, mint vártam. A Stompers szkél, de furán mutat. A Mud Trasher tetszik, de kevésbé szkél a felni miatt. De azt hiszem ez lesz mégis a befutó, mert ugyanez a gumi 1:55-ben még kisebb lenne, amit meg nem akarok. Viszont a kaszniba mindenütt beleér még ez is, így úgy érzem ismét előkeresem a Dingó szélesítéseimet, és meglátjuk mi sül ki ebből...
|
|
 |
|
 |
|