|
Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: kedd ápr. 15, 2014 7:29 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi All
Lámpa ötlet jöhet..
Üdv: Leo Nos én erre gondoltam Pont ma láttam ezt kicsit igaz profibban de ugyanezzel a teknikával a Tankrc fórumon így ma már merészebben neki is álltam Természetesen nem a gyári üveg a cél hanem a mindenféle méretre gyártható egyedi... Lexan, cső, egy íves valami, na meg a meleg. Kihűlés után minta belülre szabadon választott a végtermék no komment . és lőn púpos búra 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd ápr. 15, 2014 7:31 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
LIKE, mert szereted...... 
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
veszter
|
Elküldve: kedd ápr. 15, 2014 8:39 pm |
|
Csatlakozott: szomb. máj. 25, 2013 9:55 am Hozzászólások: 113 Tartózkodási hely: Makó
|
Jó lett az autó! De még mindig nem elég koszos  A lámpa ötlet jó! Hasonló az enyém is , de még nem fotóztam le az eljárást. Egy kis türelmet kérek , köszönöm.
_________________ Üdv: Veszter
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. máj. 29, 2014 7:36 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All Sajnos rájöttem a hajtás gyengeségének okára. Nagyon úgy fest, hogy ezeknek a hidaknak nem elég az a lassító-osztómű kombó, amivel pl két axial híd simán és rendeltetésszerűen teszi a dolgát. Volt próba lassabb motorral, de a tempóvesztés mellett szinte alig lett nyomatékosabb a hajtás. A meglévő alkatrészekre hagyatkozva, egy axial hajtásban találtam meg a megoldást. (thx Pege) Van tempó és erő is bőven.... de sajna a kaszninak így mennie kell. Az új bódé Döncytől jött. Hétvégén meglátjátok.  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 02, 2014 8:12 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All Igaz közbe vége lett az évnek, de mégis egy pár képpel "befejezem" a topicot. Igen, egy nissan lett a suzuki alváz új tulaja. Így készült:  Verseny közben:  Eredmények: - RC4WD Scale Trial Championship 2014, Street kategória abszolút második helyezett - ASTS Austrian Scale Team Series 2014, Ultimate kategória abszolút ötödik helyezett - Stonerocker fest 2014 Retz, Street kategória első helyezett - Central European Scale Trophy, abszolút második helyezett  Ezzel a konfiggal a kisautó jól teljesített ebben az évben. Teljesen meg voltam elégedve vele. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. márc. 27, 2015 8:22 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All Történt pár pici módosítás az autón. Van ami látszik és van ami nem. Belső értékként került bele egy kis keréksúly. Talán ezt az egyet láttam hibájának tavaly. További módosítás a "nulla kerékkilógás" és a tükrök pótlása volt. Ez is kész....   Indulhat a szezon! Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. jún. 13, 2016 2:44 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Egy kis utólagos "elismerés" a kis zöld méregzsáknak.    Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |