Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. ápr. 16, 2012 6:50 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All! Jelentem, megérkezett magyarországra az első darab ebből a fincsi kis gépből. (remélem az lesz  ) -laprugós felfüggesztés -2 sebességes váltó -osztómű -alu alváz -alu hidak -1:55-ös kerekek -full tálé gátlók -toyota ABS karosszéria Remélem holnap már kézbe is tudom fogni és akkor tolok dobozbontós képeket is. Addig a gyári fotók.  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. ápr. 18, 2012 7:30 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Ma reggel meghozta a futár a paripát!! Dobozbontást igértem, de nem bírtam ki, hogy ne tegyem működőképessé. Szinte azonnal hozzá is fogtam és ahogy időm engedte, össze is raktam. Délután már volt egy kis teszt is a bolt előtti fűben. Úgy mozog mint egy tégla, de látok benne hajlandóságot a finomabb dolgokra is. Amúgy a kidolgozásra, minőségre nincs panasz! Minden kis csavar, minden alkatrész és hozzávaló, külön kis zacskókba van csomagolva. Az építési segédlet is tökéletesre sikerült. Minden lépés képekkel, csavarméretekkel van illusztrálva. Perfect!! Na dumából ennyi elég. Jöjjenek a képek. Doboznyitás:  A bódé, igen jól látjátok. Mielőtt licitre bocsájtottam volna, Pege le is csapott rá.  A kész alváz (egyenlőre) Folyt köv. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. ápr. 19, 2012 9:27 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All! Haladtam ma a géppel. Kicsit mókoltam a laprugós felfüggesztésen és feldobtam rá a yota bódét is. A hajtás: Az elsó és a hátsó TR aktus......... Elég jól áll rajta a bódé: Felavattam a szép alu hidakat és a kardánt is:  Szombat délután "éles" teszt. Lehet lesz videó is. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd ápr. 24, 2012 5:23 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All! Kicsit mókoltam a paripán. Most igaz 1.9-es kerekek kerültek alá, de ezért nem rakom át a másik topicba. Javítottam a hasmagasságon is. Megfordítottam az osztóművet, átraktam a meghajtó tengelyt a másik oldalra és csináltam neki egy új konzolt. Előtte:  Utána:  Ezt meg csak úgy fotóztam:  Egy kis videó az éppen összerakott autóval, meg Napalm barátommal. http://youtu.be/_symBxLguZMÜdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd máj. 01, 2012 8:38 am |
|
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. máj. 03, 2012 7:07 pm |
|
|
Nem lelem az rccrawleren hova rejtetted ???
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. máj. 03, 2012 8:41 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. máj. 03, 2012 10:26 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Az osztómű átalakítása képekben. Az eredeti konzollal: A moddolt konzol: Az új hasmagasság:  Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: pén. máj. 11, 2012 4:38 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Helló!
Stram kis járgánynak tűnik. Mozgása nagyon "téglás"? A kardánokat megfordítanám, hogy a becsúszó része legyen lefelé. Akkor ha belemegy víz, retek, az ki is folyik.
-Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. máj. 11, 2012 8:22 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Újra itt!! Alakul a gépezet, de hát igen laprugós a kicsike. Ellenben elég tálén mozog, ezért szeretem. Majd meglátjuk mire lesz képes éles bevetésen. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|