Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. nov. 26, 2012 7:58 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All Mivel volt két levegősebb napom, hozzáfogtam egy új bódé építéséhez. A választásom (nem véletlenül) Rajkovics Laci bácsi autójára esett. Ez nem más mint egy igazi off-road vas, egy "G" Merci! Olyan jól haladtam vele, hogy majdnem elfelejtettem fotózni a lépéseket. Pénteken jött az ihlet. Ekkor csináltam meg a két oldalpanelt, amikről nincs külön fotóm. Szombat délelőtt, felraktam a még hibádzó ajtóprofilokat és próbaképpen összefogattam a két oldalt.  Ma elkészült a frontrész és a hátfal is. Végre össze tudtam állítani a "keretet". Egy kis újításként, használtam a sztirol "szögvasakat" a sarkoknál. A gépháztetőről megintcsak nincsenek lépésenkénti fotók. Mire kiötöltem mit és hogyan, azon kaptam magam hogy már kész is. A ruhapróba is megvolt. Folyt köv. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: hétf. nov. 26, 2012 8:18 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
A jó öreg G-Merga! Faxa! 
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
citroenpeti
|
Elküldve: hétf. nov. 26, 2012 9:22 pm |
|
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 8:30 pm Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem rossz a paripa! Bár egy jó öreg Pözsó embléma azért feldobná ott a hullócsillag helyén! (Peugeot P4) 
_________________ Vaterra: Peugeot P4, 504 Dangel, Jeep JK SCX10: Citroën 2CV Proto UMM Alter II Jeep CJ7, YJ Land Rover Defender, Discovery Wraith:Jeep Hummer H1 1:6 Yeti XL RR10
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. nov. 26, 2012 9:52 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Ja persze!! Franszia mi?! 
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Api
|
Elküldve: kedd nov. 27, 2012 6:40 am |
|
Csirke |
 |
|
Üdv Leo Nagyon jó lesz, kezd a mezőny nagyon tálé lenni. 
_________________ Api
My Jeep is not a SUV and your SUV is not a Jeep
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd nov. 27, 2012 9:21 am |
|
|
Haii Kis észrevétel de lehet a fotó csal ??  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; Nissan Patrol ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd nov. 27, 2012 7:04 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Igen a fotó a ludas, mert a valóságban is "lóg" az orra felé az első szélesítés. No de jöjjenek a fris képek. Megint egy kis újíás. Nemrég szerváltam különböző sztirol profilokat. (Amúgy Pege a hunyó, mert Ő volt a mai termés felbujtója!) Egy próbát mindenképpen megér a mai, ha másnem a látvány miatt. Íme:  Készül a plató is, de az nem olyan érdekes. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. nov. 28, 2012 7:41 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All Ma nem sokat haladtam. Inkább csak finomítások történtek. -első lökhárító -bukócső felfogatások és alapozó festés -snorkel  Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: szer. nov. 28, 2012 8:39 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Nagyon parádésan alakul, gratula. Egyetlen kérdésem lenne, ami már a (OFF) VFTS-nél is motoszkált a fejemben (ON): A sárvédő szélek ilyen vízszintesek fognak maradni, vagy meg lesznek döntve, mint az eredetinél? Hihetetlen milyen szépen tudtok dolgozni a sztirollal, irigylésre.. és kitartásra meg szabadidőre.. méltó. Csak tudnám hogy a csudában lesz egy 'összetákolt' sztirolcsodából olyan tartós és strapa - ütés - bíró bodage... maxi tisztelet u.i.: Ez különösen érdekel, mert 1:1 mintára készül.... kíváncsi leszek a végeredményre.
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: szer. nov. 28, 2012 8:41 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Ja, és külön kíváncsi leszek a munkalámpára a szélvédő fölött 
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
|