Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: szer. márc. 23, 2016 8:54 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Fránya fészbúkon láttam egy dög Jeep-et........ A kasznit Napalmtól mentettem, míg a hozzá való alváz az Osztrák Kayhobbies-tól érkezett. Az építőkészletet egy meglepően kicsi doboz rejti.  A dobozt kinyitva az építési útmutató kerül a szemünk elé. Ez alatt két csomagban a felnik és a gumik kaptak helyet. Első blikkre a gumik szerintem teljesen jók. A 90mm-es magasságuk pedig maga a tökély. Ettől függetlenül lehet rendelni még ettől is puhábbat. A leírás teljesen rendben van, sőt tán az eddigi legjobb. Ámbár sajnos annyira bolondbiztos, hogy minden lépést beszámoztak benne. Ez azért gond, mert nem elég a képek alapján haladni, így ugyanis rászaladhatunk a sorrendbeli problémákra. (első hidat kétszer szedtem szét, mert nem figyeltem a sorrendet... ) Pár építési kép:  Első tapasztalatok. Jó tulajdonságok: - kiváló anyagminőség - profi útmutató és kiszerelés - 3 féle rugó a gátlókhoz - scale puha gumik - pontos illesztések Rossz tulajdonságok: - műanyag gömbfejek (legalább traxxas kompatibilis) - csapágyak helyett csak réz perselyek vannak - osztóműben műanyag fogaskerekek vannak - műanyag linkek (mondjuk jó erősek legalább) Hirtelen ennyi. További képek itt: http://rcpilot.hu/gall/auto/256/20160323195932/mst_cmx_jeep_yj.htmlÜdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: csüt. márc. 24, 2016 7:03 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING!
GRAT! Csapágyszettet is rendeltél egyből, vagy volt "készleten"? Milyen "Hop-Up" cuccokat rendeltél még hozzá? Kíváncsi vagyok a továbbiakra!
Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. márc. 24, 2016 9:40 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Mit ad isten, volt a dobozomban (az egyikben) hozzá való.  Egyébként semmit nem rendeltem hozzá pluszba, mert kíváncsi voltam mit tud alapból. A teszten kiderül.....  Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: csüt. márc. 24, 2016 10:30 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Na akkor csalókák voltak a képek az elején, hogy 'műanyag' gumma járna hozzá. Grat hozzá, várjuk a tesztet!
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. márc. 24, 2016 9:38 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. márc. 25, 2016 8:43 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Másik autóra szántam, de mégis inkább erre raktam fel ezeket a fekete felniket.  A kerékkilógással még így sincs probléma.....    Képek itt.Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
hasovitspici
|
Elküldve: pén. márc. 25, 2016 11:03 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: csüt. aug. 01, 2013 11:20 am Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Bp XXII.
|
Nagyon csinos lesz! 
_________________ Drift: MST RMX 2.0 / HF Integrale / Alfa 75 / Alfa 155 / Triál: MST CMX / Hummer HX by Leo / Mercedes G Pickup / Jeep/
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 26, 2016 4:25 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Már tegnap este vázoltam Pegének azt a lehetőséget, hogy nem ragozom most az új jeep kasznit, hanem leveszem a polcról az Allercé féle bódét. Ez több okból is jó választás volt. Nem kell több időt szánnom most erre a projektre, ráadásul ugye nincs is miről beszélni ha ránéztek erre a bódéra.....  harmadjára pedig így megmaradt egy vadi új jeep kaszni egy esetleges későbbi projekthez...... ez mondjuk nem tudom, hogy jó-e. Természetesen tettem bele elektronikát, így már mehet is. - 35T motor - HK aut fékes szabi - Bluebird szervó Menetkész súlya 2.5kg   Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szer. márc. 30, 2016 6:19 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING! Tegnap volt szerencsém kezemben tartani..... DÖG!!!!!!! (csinálj belteret!!!!!) ............ éééééés tudod: ...........meg! Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: szer. márc. 30, 2016 10:26 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Hát gratulálok! És tényleg nem lehet többet írni... 
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
|