|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: kedd szept. 04, 2018 1:40 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Nincs még nálam a fotós anyag, no meg időm se sok volt a héten. Jövő héten pótolom.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
laszieee
|
Elküldve: csüt. szept. 06, 2018 7:47 pm |
|
|
Jó volt a helyszín. Nekem mégis picit felemás az élmény. Sajnos az eső miatt a lenti katlan pálya most kimaradt. Tavaly az év verseny volt szrtm … A mostani pályák … hmm … 5 szakasz óta , vagyis 2 verseny óta hibátlant megyek. Ennyire nem vagyok jó …  (a dorogi domboldali pálya király volt  ) … a mostani pályákon 1x volt a homokvasam lerakva, csörlőt nem használtam, a csapat se húzott nyúzott... az h a felső pályán 3:06 alatt végig lehetett menni, az nekem visszás … Még a végén vissza fejlődik a mezőny  Rühellem a pancsolást, de a dagonyás pocsolya tetszett  És tetszett hogy esett  de az nem hogy a csapattársaim is estek - keltek.  utolsóként még segíteni sem tudtam, csak néztem a szürreális bakikat …  Ennek fényében csoda hogy 3. -ok lettünk Lipinél még megyünk egyet és megint uborka szezon ... döbbenet (Leírom mert valahol mégiscsak rág belül - nem kritika, inkább vágy: Remélem jövőre ismét egyéni küzdelem lesz és keményebb pályák. Megadtam az esélyt ennek a csapatversenynek, de … teljesen csalóka a kép hogy tavaly 20-ban sem szereplő kocsik / sofőrök most top3 -ban mennek … így utólag belegondolva tetszett a fejlesztési verseny, és hogy egyénileg jobban mérhető volt a teljesítmény. Valahol azt érzem hogy nem azért dolgoztam a gépen, hogy mások vegyék el az eredményt. Fura kettősség ez ....  ) Ui: A hangulat mint mindig jó volt, köszi a szervezést a HRCCT -nek és a helyszínt a Ring -nek 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. szept. 12, 2018 2:33 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Ez a futam pont az igért rossz idő miatt lett egy kicsit óvatosabbra kijelölve, ezért voltak tán kicsit nagyobbak a kapuk. Illetve nem is a méretük volt nagyobb, hanem az elhelyezésük volt más. laszieee írta: utolsóként még segíteni sem tudtam Ezt nem egészen értem. Nincsen meghatározott sorrend menet közben. Ha úgy adódik simán előrébb mehetsz segíteni a kollégáknak. laszieee írta: teljesen csalóka a kép hogy tavaly 20-ban sem szereplő kocsik / sofőrök most top3 -ban mennek … így utólag belegondolva tetszett a fejlesztési verseny, és hogy egyénileg jobban mérhető volt a teljesítmény. Valahol azt érzem hogy nem azért dolgoztam a gépen, hogy mások vegyék el az eredményt. Szerintem vess egy pillantást az egyéni eredményekre. Ott szinte ugyanazok "uralják" a mezőnyt, mint tavaly is. Az meg hogy a futamon (általunk) csapatként előrébb végeznek az eddig "gyengébben" szereplők, pont azt az örömöt adja meg nekik amire vágynak. Ettől függetlenül adott az egyéni megmérettetés lehetősége pl Veszprémben vagy a Tamiya kupán is.  Az hogy jövőre mi lesz, még kiderül. Egyenlőre lefut az idei év, elmennek a beszámolók a támogatók felé, aztán meglátjuk mi lesz. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Pimpli
|
Elküldve: szomb. szept. 15, 2018 8:37 pm |
|
|
Sziasztok!
Új vagyok még ebben a sportban de az nyilvánvaló,hogy aki jól szerepel annak tökmindegy, hogy csapatban vagy egyéniben indul,a pontok magukért beszélnek.Viszont aki nem figyel eléggé,tapasztalatlan vagy elbohóckodja az csak magával tol ki a pontozásban. Ergo:mindenkinek megvan a lehetősége hogy év végén a dobogón álljon. Szerintem a csapatverseny csak jobb hangulatot és összetartóbb társaságot ad,+pontokat kevésbé.
Nekem nagyon tetszik ez az egész.Úgy ahogy van!
|
|
 |
|
 |
Pimpli
|
Elküldve: szomb. szept. 15, 2018 8:40 pm |
|
|
Apropó egyéni eredmények... Megkukkanthatnánk? Hátha mást is érdekel 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. szept. 16, 2018 5:30 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Sziasztok! Az eredmények természetesen most sem titkosak, csak vannak nagyobb prioritást élvező teendőim is. Hungaroring, Off-road centrum...... Egy remek lehetőségekkel bíró területről lévén szó, bármikor "elbír" egy futamot. Igen, a mostanit kicsit "elspóroltuk", de a megjósolt rossz időjárás miatt nem mertünk kockáztatni. A kijelölt 2 szakasz teljesítése vegyesen sikerült a csapatoknak, mivel volt 7 és 37 perces menet is. De....... laszieee írta: És tetszett hogy esett de az nem hogy a csapattársaim is estek - keltek. utolsóként még segíteni sem tudtam, csak néztem a szürreális bakikat … Van hová fejlődni a csapatos versenyzésben! A csapattársainkat segítve kell teljesíteni a kijelölt szakaszokat. Az előrerohanok és nézem a többieket, itt nem nyerő. Persze a segítségnyújtást úgy tegye mindenki, hogy lehetőség szerint a segítők ne kerüljenek bajba emiatt. No de vissza a futamhoz..... Mivel elég hamar végeztünk a két szakasszal és a beígért rossz idő is elmaradt, az egyik szakaszt visszafelé is beletettük a versenytávba. Összességében egy remek kis futamon vagyunk túl. Íme az eredmények: Street 1, Isti - Bence - Szotti - VG  2, Pumix - Ricsmond - Pege - Sziszi  3, Boti - Pici - Leo - Gábor  Ultimate 1, Madman - Yeti - Pisti  2, Mucsi - Zsolt75 - Oldcelon - Beni  3, Brumca - Alex - Taxis - Laszieee  4, Lipi - Sándor - Joe - Firka  Az egyéni bajnokság állása az utolsó futam előtt: Street 1, Leo - 84 2, Pege - 80 3, Bence - 69 4, Pumix - 68 5, VG - 67 6, Szotti - 66 7, Gábor - 45 8, Janesz - 38 9, Isti - 27 .. Ricsmond - 27 10,Péter - 20 .. Sziszi - 20 11,Pici - 18 12,Boti - 15 13,Napalm - 12 14,Bandy - 10 ULTIMATE 1, Mucsi - 95 2, Zsolt75 - 91 3, Firka - 77 4, Radzsbi - 73 5, Alex - 59 6, Stocz - 53 7, Laszieee - 50 8, Badnick - 43 ..... Yeti - 43 9, Batkaaa - 40 10, Brumca - 39 11, Sándor - 35 12, KGeorg - 20 .....Pety - 20 13, Joe - 10 14, Bandi - 8 .... Martin - 8 15, Beni - 6 KIT 1, Oldcelon - 93 2, Taxis - 79 3, Lipi - 71 4, Madman - 48 5, Atis - 38 6, Pisti - 36 7, Janesz - 15 ... Beni - 15 8, Zolee - 14 9, Kroó - 12 10, Celon - 8 11, Bencus - 4 Napalm fotói a futamról: https://www.flickr.com/photos/119706573@N02/albums/72157671222669447/page1 Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: vas. szept. 16, 2018 10:46 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
Köszönjük a rengeteg csodálatos képet Napalmnak! I.
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |