Először is köszi a lehetőséget! Jó volt nem élesbe kezdeni az idei évet egy számunkra igencsak ismeretlen csapatverseny formájában. Asszem van hova fejlődni. Sokszor tapasztaltam, hogy egy-egy emberke előre leküzd egyedül egy kaput majd várja, hogy a többiek utol érjék. Vagy csak áll és nézi,hogy hogyan csinálja a másik. Sztem minden csapatnak ki kellene nevezni a kapitányát minden alkalommal és ő irányítja, összefogja a népet. Amúgy nagyon jó volt újra látni a régi és meglepően sok ismeretlen arcot. Illetve a pontozó csapat is legyen jelene a futamon teljes létszámban! Nehéz 2 embernek pontozni másik 5öt. A szabályzatban nem olvastam hogy a ha nem a vontatókötéllel hanem a csörlő kötéllel vontatunk akkor az csörlőzésnek számít. Valahol értem de nem volt leírva. Elfogadom és figyelek rá. Tanuljatok ti is belőle.
Kérdés: Hogyan lesz a helyezés pontazonosság esetében? Csapat idejét veszik majd figyelembe?
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure
Igen, alapvetően ebben kell fejlődnötök. Ettől függetlenül más lesz az éles bajnokság. Létszámtól függően 3-4 fős csapatokat tervezünk. Ezek kialakításábn a mindenkori bajnokság állása lesz a döntő, de ezt hamarosan pontosan leírom. A kisebb létszámot könnyebb lesz kordában tartani a csapatkapitánynak és a pontozóknak is.
A szabályzatba írott formában is bekerült a csörlőzés ill vontatás mikéntje.
- Az autók haladását a vontatókötéllel büntetés nélkül lehet segíteni! Kivételt képez ez alól, ha az ebben résztvevő autók közül bármelyiknek a csörlőkampójába akasztasz illetve bármilyen módon használod az akár kikapcsolt állapotban levő csörlődet! Ebben az esetben jár érte a "csörlő büntetőpont"
Jó móka lesz ez meglátjátok, csak tessék kicsit csapatként gondolkodni!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Köszi szépen a tegnapi napot. Jó volt látni hogy egy két ember odatette magát ,hogy segítsen a csapattársán,van még mit tanulni a csapatszellem jegyében,de nem volt rossz első nekirugaszkodásra. Hali
Köszönöm a tegnapi versenyt a szervezőknek! Köszönet a csapattagoknak akik elviseltek, sajnálom hogy lerontottam a teljesítményüket igyekszem javulni hátha adódik még ilyen alkalom Sziasztok Soma
sziasztok srácok, bevallom.... szombat estélig gondolkodtam,megyek e... péntekig, több mint 10 napja nyomtam a ágyat... de jól döntöttem... nagyon jó volt.... köszönöm mindenkinek... es külön a szervezöknek
ez nekem a elsö igazi csapat verseny volt... beismerem, ahogy olvastam a eévi szabájokat, nem tudtam tisztára elképzelni, milyen lesz... de most tudom, hogy tetszik igy... bár a elsö körben nagyon bénák voltunk, lassan rajöttünk, milyennek kell lenni a taktikának... hogy segítünk egymásnak legjobban..... es most tudom, tetszeni fog a eévi sorozat...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.