|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. márc. 26, 2020 10:39 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Én az idei szezonra készülő versenyautómmal nevezek az építési versenyre. RC4WD SWB Jeep the Punisher edition!! RC4WD TF2 SWB alváz Tamiya Jeep kaszni RC4WD over/under osztómű RC4WD 1.7 Falken gumik RC4WD 1.7 felnik Crazy Crawler szivacstömés Axial spur (mert valami axial minden autóba kell) Italian handmade logók és még nagyon sok RC4WD kiegészítő... Italian handmade logók   gyári spur kerék  axial 48dp 80T spur, a finomabb haladásért  new RC4WD osztómű  új laprugó első konzol  Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. márc. 28, 2020 8:44 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Következő lépés a tető megvágása, a bukócső és a beltér kiépítése. kis vágás a tetőn...  készül a bukókeret  a beltér alapja   aksitartó rekesz   helyén a cső is   Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. márc. 29, 2020 9:04 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi A bukócsőhöz az Sgmodell-nél szereztem be a szükséges anyagot. http://www.sgmodell.hu/237-muanyag-es-teflon-rudakEzután meghajtottam a szükséges íveket, levágtam a kellő méretű összekötóket és összecsavaroztam az egészet. Ennyi kb... Az új RC4WD felnik és a Falken gumik .  ez így túl keskeny ...  egy kis mókolás és már jó is...    előtte...  utána...  tökéletes a szélesség...   a Loops féle műszerfal...  Leo
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. ápr. 01, 2020 8:07 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. ápr. 02, 2020 8:06 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |