Szerző |
Üzenet |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 5:42 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
Sziasztok! Elég nagy változáson ment át a gépsárkány tegnap/ma volt itthon egy kész hpi jeep kasztni és egy ámerikai fórumon találtam egy srácot aki ilyet rakott egy wraithre. szóval a kasztni:   pár órás faragás után eljutottam odáig, hogy az eleje nem elég jeepes   egy kis vasfűrész, csiszolópapír és mattfekete festék után az autó eleje így néz ki:  aztán a szétmetélt kasztni szinte minden élét kellett szépen lecsiszolgatni és megmosni:  ezután jött csak a feketeleves, átjelölgetni a felfogatási pontok helyét, kifúrni, felcsavarozni, aztán egy kis matricázás is belefért  az eredmény pedig szerintem önmagáért beszél:    remélem tetszett mindenkinek  üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára batkaaa kedd feb. 21, 2012 6:06 pm-kor.
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 5:54 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hy! Végre valaki hozzá mert nyúlni és született egy igazi különlegesség!!! Grat apukám!!!!!
Így tovább!!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 6:08 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
Leowrc írta: Hy! Végre valaki hozzá mert nyúlni és született egy igazi különlegesség!!! Grat apukám!!!!!
Így tovább!!
Üdv: Leo köszönöm, igyekszem!  üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
citroenpeti
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 8:21 pm |
|
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 8:30 pm Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nagyon szuper gratula, tényleg különlegességet alkottál!!!
_________________ Vaterra: Peugeot P4, 504 Dangel, Jeep JK SCX10: Citroën 2CV Proto UMM Alter II Jeep CJ7, YJ Land Rover Defender, Discovery Wraith:Jeep Hummer H1 1:6 Yeti XL RR10
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 8:26 pm |
|
|
Tiszta Amerika !! Respect !! 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 21, 2012 11:58 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
citroenpeti írta: Nagyon szuper gratula, tényleg különlegességet alkottál!!! Latya írta: Tiszta Amerika !! Respect !!  köszönöm egyébként szerintetek 2.2es interco boggerekkel jó lenne? az 1:1es szerelmünkhöz szeretném szkélesíteni 
|
|
 |
|
 |
offroadikusz
|
Elküldve: szer. feb. 22, 2012 7:54 am |
|
Csirke |
 |
|
Abszolút !!! Csinik a Gépek ! És mindez nálunk ! ( sárgulok) 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: csüt. feb. 23, 2012 7:10 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
sziasztok! járt ma nálunk a postakocsi (dhlkocsi  ) és hozta a kínaiaktól rendelt motyókat  gyors bontogatás nézegetés aztán be is szereltem mindent. 4 alsó alu link:  és alu kormányösszekötő:  kis összehasonlítás(felső az alu):  és beszerelve:  www.asiatees.com! csak ajánlani tudom! üdv Attila
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: vas. feb. 26, 2012 5:46 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
sziasztok! ma délután nekiálltam az autó hátuljának, szerintem nagyon jó lett, beszéljenek a képek  : méregetés, papírravetés, sablonkészítés ez volt a kezdet:   Ezután alapanyagot kerestem, ami egy sima mezei dvd tok lett, könnyű vágni, mégis elég kemény, masszív lett:  kapott egy-két matricát és ráraktam a kötelet amit multkor csináltam (a másik fórumon fentvan hogy hogyan):   a tetőt is megvátam, így még jeepesebb lett szerintem:) a sikeren felbuzdulva nekiálltam a snorkelnek is, aminek az alapanyaga az 1L-es jägermeisterhez ajándékba járó pumpás csap teteje   nem volt itthon fekete kábelkötegelő, most ideiglenesen fehér, de amint lesz ki is cserélem mert így elég hülyén néz ki ??? alakul az összkép, a következő építkezés már a csörlő lesz valószínűleg!  Véleményeket! ;D nekem tetszik.  üdv Attila
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. feb. 26, 2012 6:45 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4363 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Nekem nagyon tetszik, mondjuk a snorkel.......... Azért remélem azt az 1:1-es jeepet is bemutatod majd valamelyik futamunkon egy kör erejéig. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
|