Haii
Remek kis Vasárnapi három óra lett az én részemről és remélem nálatok is hasonló volt ez a kis autózás.
Tény legközelebb 5 után talizunk mert felforrt a zagyunk de független a hőgutától ismét jót kavartunk és tán megint tanultunk dolgokat és tanultuk az autóinkat.
Öröm volt megismerkedni Patent Lacival és kisfiával, nem mellesleg Zsolt kis családja is meglátogatott minket így azt hiszem teljes volt az öröm mindenkinek.

Kis gödrösítéssel, pár négyzetméter kipucolásával sikeresen összedobtunk egy jónak mondható gyakorlót, amin volt szikla és föld is, gödör és mászás is.

Furfangos kapukiosztással sikeresen még magamat is rendesen megetettem így azért volt némi kapubontás és nyomvonal módosítás de reméljük egyre végre fel fel növünk a dolgokhoz, a gyakorolgatással pedig javul a helyzetfelismerésünk és a vezetési tudásunk is.
Mindenki elhiheti egy ilyen 5 - 6 nm-en is lehet olyat ami megfingat boldog boldogtalant, de mivel ha egyszer sikerül akkor már elmondható : meg lehet azt csinálni csak gyakorlás bőszen.
Eltekintve attól hogy Zsoltnak állandóan rángatott az autó előre és hátra (remélhetőleg a táv merülése végett), az aksi áthelyezése máris érezhető volt az autó kezelhetőségén.
Laciék is remek kis lexanos verdával jöttek amit ha jól láttam a trónörökös többször csavart mint az apu de ez nem is baj, had nyomja a jövő nemzedéke is. Azt hiszem kemény-kaszni terén kitárgyaltuk a körvonalakat és megismertük egymást és egymás autóit.

Remek 3 óra volt, ÉS csütörtök magasságában ismétlés várható.
Üdv
L Atya
Több kép itt :
http://www.rcpilot.hu/gall/auto/1646/20120617194430/new_pallace_training_iii.html