Halipapi
Remek kis nap volt szétfagytam az első 1 órában de utána beindult a vérkeringés rendesen.
Sajnos a terep gyenge volt a sok falevél végett de legközelebb egy havas vagy egy levélmentes részen pótoljuk. Feledtette a terepet a társaság Greddy szanaszétesős szaltójával, az új és régi konstrukciókkal megjelenő résztvevők. Jó volt sok idő után végre egy majdnem autóval mennem veletek egy közöset. Remekül éreztem magam a hazajövetel előtt az aszfaltdriften le is hajlítottam a jobbos tükröt de egy villanás alatt került a helyére vissza itthon (csak orosz vas)
Örültem a pozitív visszajelzéseknek a zillel kapcsolatban, és aki ismer tudja főképpen ezért csinálom.

Sok remek ötletet sikerült elcsípni mint minden találkozón és remélhetőleg sokan sokfélét tanulnak látnak a baráti összejövetel jókedve mellett az ilyen eseményeken.
Az idei évet tekintve ez volt kiírva az Utolsó HRCCT által rendezett találkozónak így még ha nem is voltam egész évben köztetek : Köszönöm köszönjük a csapat tagjaival a megtisztelést és a részvételt ezen az eseményen is.
Köszönjük a sok remek képet minden fotósnak. Madman-nek hogy leszállította a Palotai menetet és anyámnak hogy elengedett.....
További szép estét és kellemes ünnepeket előre is mindenkinek.
Találkozunk az ünnepek alatt a pólus mögött...

Üdv
L