Tehát
Köszönöm ezt a remek napot mindenkinek és elnézést kell kérjek amaz dolog végett, hogy 5 hónap építés után első alkalommal tudtam nagy nehezen megindítani a teszt vezetést az új autómmal amely azt eredményezte, hogy elég kevés időt tudtam foglalkozni azaz ráfordítani a közösség tagjaira. Örömködtem magamnak de megígérem ha minden rendben lesz a technikával már szóval verek mindenkit ahogy régen ! Remek időt kaptunk a tegnapi szélviharos nap után, és azt kell mondjam egy csodálatos környezetben az autóinknak megfelelő és megillető területen tölthettünk együtt pár órát. Köszönjük mindenkinek !
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki a reggeli kv mellett tanácsokkal látott el minket abban a témakörben hogy hol lehet a mumus az autóm elektromos rendszerében. VG nek köszönöm a szabályzót, soha nem fogom kifizetni

Leo papinak a fuvart és a már megszokott önzetlenséget !
Ím pár lényegesebb dolog ami történt fotókkal illusztrálva :
Helyszín : Ördögmalom vízesés (Visegrád)
Csodálatos napsütötte vasárnap volt ez és ha jól emlékszem voltunk vagy 18-20 autóval. Öröm volt együtt autózni az Esztergomi srácokkal egy helyszínen emelték a nap színvonalát ők is, nem kevésbé mint Szotti aki próbálkozott a leeshető tetejű irgalmatlan nagy és asszem valami Cigánypiros, ja nem valami olasz város piros autójával vagy bordó ??, de lehet kakastöke pörkölt paprika fakó színű. Na mindeggy itt a tulaj aki tudja jól:
igazából rázzva jó a popsi

Bár Fejetlenség az elején, mindjárt megakadtunk az első pár négyzetméteres sziklás szakaszon és mindenki nehezen akart túllépni a szakaszról hisz tudjuk mennyi lehetőség rejlik egy kis sziklás tér megjárásában kis autóinkkal. Estünk keltünk de azt hiszem remek bemelegítés volt a Trophy megkezdésére.

Mint mindég most is ki kell emeljem a fotózás és a fotókkal illusztrált dolgok lényegességét és annak minőségének fontosságát. Ez lehet építés vagy egy ilyen Trophy összejövetel, amikor is a legjobb fotók születhetnek. Remek példa erre ez a nekem legjobban sikerült jelenet (persze állítottunk rajta de ez nem vesz fényéből) amelyen jól érzékelhető a hihetetlen nyugalmat sugárzó táj, mely szívünknek most már kedves emlékeket idéz, és fénypontnak a fotó alsó középpontjában a megfelelő pont az í-re ,amely jól kiemelkedik a táj kicsit még őszies színvilágából.
L Atya szerint Best of photo :

Tény, sokan a hajó rc-ből jöttek át hozzánk így még manapság el kell tekintsünk attól a ténytől hogy nem találják a szárazföldet. Élükön Kusztó kapitánnyal aki nem feltétlen bírja a portré készítést de ennek oka csak az lehet mint kiderült : csecsenföldről menekült és kőrözi az interturbán....
azaz : dasz boot úúúúú zekszinnójcink a tengeralatt JÁRÓK !!

Elfogultság gyanús Best of 4×4

Természetesen rengeteg kis részletről tudnék most regéket írni de továbbra is azt kell mondjam :
Csak az veszít ilyenkor is aki el sem megy akár egy versenyre akár egy ilyen találkozóra. Respect Day !! Még1× Köszönöm mindenkinek
Üdv
L Atya
További képek itt :
http://www.rcpilot.hu/gall/auto/1646/20 ... 1.html?p=0