Szerző |
Üzenet |
pege
|
Elküldve: hétf. szept. 30, 2013 4:48 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hát tőlem aztán lógathatja, de azt én nem nézem végig..... De sajnos nekem még fingom sincsen a hétvégéről.....
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: kedd okt. 01, 2013 11:10 am |
|
|
Részemről sajna stornó a vasárnapi Batkaabuli mert családi program lett beszervezve. 
|
|
 |
|
 |
kisgalga
|
Elküldve: szer. okt. 02, 2013 10:34 am |
|
Csirke |
 |
|
HY MI MEGYÜNK 
|
|
 |
|
 |
kisgalga
|
Elküldve: szer. okt. 02, 2013 10:37 am |
|
Csirke |
 |
|
KÖSZÜNJÜK  LEÓ IS JÖNNI FOG MINDIG REZEGA LÉC 
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szer. okt. 02, 2013 2:17 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING!
A vasárnapi (10.06) scale adventure "Holdvilág-árok" party, érdeklődés hiánya miatt ELMARAD!!!
Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
rudibacsi
|
Elküldve: csüt. okt. 03, 2013 6:27 pm |
|
|
Előnevezés :
-Api JeeP Team JeeP (fősponzor) -Geri Team JeeP (Családtag) -batkaaa JeeP Team JeeP (padevan és kisinas) -L Atya ZIL ha kész lesz...Team HRCCT (Pályabíró-pontozó-egy köcsög) -Döncy Nissan Team HRCCT (Díszvendég) -Pety (?) -Zsolt75 Axial Honcho -Madman740 Axial Ford F-150 ( ha sikerül motort szerezni ) -Csilla - SCX Rubicon -Tomi - SCX Rubicon -Galga team -Citroenpeti - Pege ( ha nem szól közbe az élet ) - Rudibácsi
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. okt. 03, 2013 7:30 pm |
|
|
Szotti írta: MÓÓNING!
A vasárnapi (10.06) scale adventure "Holdvilág-árok" party, érdeklődés hiánya miatt ELMARAD!!!
Szép napot! Szotti Jajj de annyira tixta szívből sajnálom... Sztem ha gondolod beprotezsállak titeket Batkáékhoz a virslikupára. [Ekkora labdát dobni Szottiiiiii  ] Ha mondjuk másik időpont azért szívesen mennénk mi is ahogy a minap mondottam személyesen !! Üdv a én
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. okt. 03, 2013 8:57 pm |
|
|
Batkaa & Api lehet tudni valami izgalmasabb infót a Vasárnapi taliról ? ellátás, díjak, szabályzat, hostess mennyiség és minőség ? ilyenekre gondolok...
Thx a én
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: csüt. okt. 03, 2013 9:33 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
Haiii! Szabályzat az hrcct mode, feltéve ha nem probléma  díjak már majdnem készen vannak, nevezési díj nincs, de messziről szabadszemmel jól látható összegű adományokkal természetesen nem küldünk haza senkit.  Többen kerdeztetek, hogy kaja lesz-e? Lesz, ha hoztok  Kivétel L Atya ő kap virslit, aztán valami kaját is  , csak mert szó érné a ház elejét  Szóval kis versengés, kis autózás, szórakozás kacagás stb. Hostessekbol kifogytunk, Latyat beoltoztetjuk, meg még esetlek Gerit  Ha valamit kihagytam akkor szóljatok  Üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. okt. 04, 2013 10:20 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
sziasztok!
Ne haragudjatok, ha félreértés történt, nem készülünk étellel!
sajnos még a sütögetésre sincsen lehetőség, mivel a szomszéd nem szedte le a kukoricát (ott áll a száraz kukorica szár), így tilos a tűzgyújtás. elnézést a kellemetlenségért, marad az otthonról hozott szendvics és az autózás.
ha bármi kérdés van továbbra is elértek itt, facebook, telefon
üdv
Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
|