NPT
2.3.0

a második évad első relikviája a palotai homok dűnéken
Remek kis nap volt, örülök hogy a kiírt pár emberből hét kis gonosz verődött össze és azt hiszem elmondhatjuk megint sikeresen nyomtunk egy tréninges játszós napot közösen önfeledten.
Séta és beszélgetés a homokkupacokig, dogbtam egy tíz kapus rögtönzöttet és megint sikerült egy jó kis csörlőzős cumiztatós kapupár de végre megmutattam : oda vissza meg lehet azt csinálni !
Lehet gyakorolni hölgyeim
Patent úrék tiszteletüket tették Áhimmal (akit vagy az áram csapott meg vagy csak én vagyok már öreg a hajviseleti trendek tekintetében)
Örültünk hogy kjöttek, köszönöm a kapupárokat és mindenki köszöni a Patent BT ismételt de most FANTAsztikus frissítőjét és energie csokiját !!

Petynek széthullot az autója de hála Botának nem kellett visszamenni a parkolóba és a hejszínen orvosolták is na meg legalább nem az én csavarom használta fel.....
Na de ezek után hozta a formát és szépen kiborogatta az összes kaput amit beállígatunk majd kezdhettük előlről de legalább tudtuk hogy nem az igazi a menet...köszönjük...

Bota kell az ólom a kerekekbe láttad láttuk átbeszéltük !
Jó lesz a verda lassú finomítás és gyors sok játék ami majd megoldja a problémáid.

Zsolt75 esett kelt.......de elnéztük neki mert még mindég talaj alatt van a süllyedése végett, majdcsak kiheveri hogy nem oda-bunda...

Még az is megesett a klasszikus dobogósnak hogy kikerülte a kapupárt emígyen :

Részemről remek kis teszt nap volt, végre Zsolttal rendbe tetük az alap elektromosságot legközelebb víztelenítés plasti dippel és a világítás rendbetétele.Csörlőm kissé gyengének vélem de lehet az autó súlya lépte túl az 1:10 warn terhelhetőségét.

Wrajtos kollega dobja az emailt nicknévvel, hogy tudjuk nézni miért nem tud írni a fórumon!!
Jól éreztem magam veletek köszönöm hogy együtt voltunk és találkozunk legközelebb is remélem mihamarébb...
Üdv
L Atya
Még eső előtt hazapucolódtunk