Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: kedd feb. 25, 2014 8:07 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All Ismét megrendezésre kerül ez a remek kétnapos találkozó. Ebben az évben is lehetőséget kaptunk egy triál bemutató megtartására. Ellenben élni csak akkor tudunk vele, ha jobban meg tudjuk szervezni a munka és a szórakozás egyensúlyát. Indítsunk egy listát, ki melyik nap érne rá és persze mettől meddig. Ez azért lenne fontos, hogy elkerüljük a tavalyihoz hasonló szombati telt házat és a vasárnapi két személyes pályabontást....... Ráadásul már pénteken lehetne segíteni a pályaépítésében is. Ha ez nem megoldható, akkor csak statikus triálautó bemutató lesz. Idézet: Sziasztok!
A Magyar rc kamion rajongók klubja idén, azaz 2014 május 10-11-én ismét megszervezi az Rc Arénában II. modellező napot! Minden kedves érdeklődött és részt vevőt nagy szeretettel várunk. További részletek hamarosan! Plakát készül.
Üdvözlettel: Farkas Norbert (Szomika88) - Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - - - - - - - - - - - - Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: kedd feb. 25, 2014 8:19 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
- Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti - - - - - - - - - - -
én annyit tudok vállalni, hogy szombaton jó korán ki tudok menni segíteni pályát építeni (tavaly is sikerült valamennyire) viszont valami látványosabb/nagyobb hely kéne
üdv
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: kedd feb. 25, 2014 8:30 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi All.... ha jobban meg tudjuk szervezni a munka és a szórakozás egyensúlyát..... batkaaa írta: - Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti én annyit tudok vállalni, hogy szombaton jó korán ki tudok menni Mivel a munka oldalon már ketten vagytok elsőként kell bevállaljam a kontra azaz a szórakozás oldalt... mivel nem árt az egyensúly és Május 11. van a szülinapom de ezt megígérhetem előre... 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd feb. 25, 2014 8:39 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Köszönjük László......... móka csak akkor lesz, ha lesz ember a melóra is. Alapvetően nem a nagyobb hely a probléma, hanem hogy már pénteken is kéne segítség és vasárnap meg jó lenne ha nem megint Pegével ketten talicskáznánk egy röpke 3 órát. Ezért kell a pontos lista.
Üdv: Leo
- Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti - - - - - - - - - - -
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: kedd feb. 25, 2014 9:15 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
- Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti - Döncy (szombat v. vasárnap, amelyik napra kevesebben vagyunk) - - - - - - - - - -
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. márc. 19, 2014 10:02 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi All
No úgy látom ebből nem lesz semmi. Hamarosan jelezni kéne megjelenési szándékunkat, de így sajnos nem működik.
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. márc. 19, 2014 10:11 pm |
|
|
sorry én 2-3 hónappal előre nem ígérhetek semmit.....
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. márc. 19, 2014 10:16 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Latya, nem rólunk van szó........ erről beszéltünk.
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: szer. márc. 19, 2014 10:47 pm |
|
|
- Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti - Döncy (szombat v. vasárnap, amelyik napra kevesebben vagyunk) - Pety (szombat vagy vasárnap nekem 8 ) - - - - - - - - - Bocs Leo hogy nem irtam a részvételi szándékom, de egy kicsit összejöttek a dolgaim és igy csak a versenyre koncentráltam hogy kész legyek
|
|
 |
|
 |
Madman740
|
Elküldve: szer. márc. 19, 2014 11:54 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm Hozzászólások: 415 Tartózkodási hely: Budapest
|
- Leo (mindkét nap végig, ha leszünk elegen) - batkaaa szombat tuti - Döncy (szombat v. vasárnap, amelyik napra kevesebben vagyunk) - Pety (szombat vagy vasárnap nekem 8 ) - Madman740 ( elvileg mindkét nap, drifterként is ott kell lennem ) - - - - - - - -
_________________ E10 - Supra TT01 - Chevy TT02 - Audi Quattro TA05 - Volvo 850 TA05 - Volvo 850 Estate TA05R - Chaser
Pajero Dodge PW '48 Ford F150 '12 Ford F100 '56 Toyota Hilux '82 Volvo XC70 Volvo 912 6x6 Wraith Bronco
NPT TEAM DRIVER
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Madman740 csüt. márc. 20, 2014 7:34 am-kor.
|
|
 |
|
 |
|