Jóestét.
Szóval kis szünet után történt ez-az.
Először is a legfontosabb történés az, hogy ahogy eladtam a régi alvázat, sikerült egyből a fórumon egy pont megfelelőt beszereznem.

Mondhatni mákom volt, mert pont úgy adódott el, hogy gondoltam.
Strubi kolléga által egy elég pro Drift alváz jutott el hozzám.

Pont olyan, amilyenre szükségem lett volna. Elég sok minden állítható.
Itt már kicserélt akkutartóval, kerékhatszögekkel, anyákkal és egy szervóval látható. (szép feketék

)

Volt nagy öröm.
Na szóval, időközben meg alakult a beltér. Nem így terveztem, de kényszerűségből ezzel folytattam.
Na jó, kicsit az oldala meglukasodott, csakhogy az orrba telepített elektronika jól szellőzzön. Volt vele pepecselés, de remélem megérte. Majd még finommunkáljuk, egyenlőre így marad.

Emberke is mélyebbre tud ülni, kicsit a gatyája szabásán faragtunk.

Na szóval akkor az ominózus beltér:
Sok reszelés-faragás, pöckök levágása, átszabás, megerősítés... Volt meló.
Először is a kardánalagút kivágása, majd az emelés miatt nagyobb távolság lefedése érdekében meghosszabbítása került a listára. Segítőm a jó kis HK-s "flexem" segített. Gyárilag nem jár hozzá ezek a vágókorongok, külön rendeltem németből, azt hiszem dremel márkájú. Nagyon pöpec.

Kis megmunkálás, hogy jobban passzoljanak a műszerfallal.

Na, így már ok lesz.

Kis erősítések:

Ezután maga az alagút újraépítése jött.

A középkonzol aránytalan gombjait lereszeltem, és inkább csináltam újakat, már a megfelelő helyen. Továbbá elkészítettem a kiegészítő részt is, amit a szorgos kínában kihagytak. Sebaj, végülis modellezünk vagy mi a fene... nem?!

Aztán házasítás. Egész jó lett.

A jobb helykihasználás végett megvágtuk a vezetői széket, a motor miatt muszáj volt. Később valami hővédelemmel ellátjuk, nehogy a 70°C feletti hőmérséklet kárt okozzon a székekben. ( 85°C felett már olvadáspontja van a polistirolnak.)

Lassan a padlólemez is készen van. Azóta csináltam rajta 1-2 moddot, csak lusta voltam lefényképezni, nomeg legyen mit írkáljak már legközelebb is.

És végezetül egy kis csomag a projekthez. A nagyszerű Olfa kés (kedvencem lett

), egy HK-s szabályzó, motorcsatik, meg az új akksi.

Úton van még egy pár cuccos, de ezt a párost várom a legjobban:
MST TMB Silver Black 5mm offset:

Scale Rubber Tires for MST:

A többit majd idejében.
üdv.