|
Szerző |
Üzenet |
Dani
|
Elküldve: pén. márc. 28, 2014 10:47 am |
|
Csatlakozott: csüt. jan. 09, 2014 1:16 pm Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Nemesnádudvar
|
Szia! Távol álljon tőlem, hogy befolyásoljalak, de azt hiszem ez az érték már vám köteles + hozzá számolod a postaköltséget, akkor jócskán meghaladja a végösszeg a 100ezerFt-ot, amennyiért már éppen kapsz egy honchot a modellzonában kiszállítással, garanciával. Scx10-ből pedig már bőven van itt tapasztalat.
Üdv: Dani
_________________ Axial SCX10
|
|
 |
|
 |
Hegyo
|
Elküldve: pén. márc. 28, 2014 4:27 pm |
|
Csatlakozott: vas. márc. 02, 2014 8:04 pm Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Bódvaszilas,Aggtelektől délkeletre kb 20 km re
|
Kösz Dani
Csak érdeklődöm egy kicsit mert pont aszt számoltam hogy jön ki jobban a dolog. alkatrészekből/egyben
_________________ Csúszik le...oszt borul!!!
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd jún. 24, 2014 4:39 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Hogy a témához szóljak, én Szabolcsi vagyok, nyíregyháza és kisvárda a 'dagasztó' hely. Eddig 2x sikerült Policedrifter kollégával triálozni. Azóta is betege vagyok a modellezés eme szakának. Más hol szokott, esetleg közel van triálos?
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: Majestic-12 [Bot] valamint 2 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |