Regisztráció    Belépés    Fórum    Keresés    GyIK

Fórum kezdőlap » Versenyek- Bajnokságok » Lezajlott bajnokságok » 2013-ban futott versenyek

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 68 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: 2013. Ausztriai triál bajnokság
 Hozzászólás Elküldve: pén. ápr. 12, 2013 5:11 pm 
Bója kerülgető

Sok sikert,aztán sok képet csináljatok! Tanítsátok meg nekik hogy kell triálozni!

Következőre megyek én is,hogy dobogós is legyen a magyarok Közül :lol: :lol:

HAJRÁ!

Gergő

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. ápr. 13, 2013 1:39 am 
Off-road Mester

Hi Skacok!
Most lépjük át a határt. ;-)
Üdv: Leo

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. ápr. 13, 2013 4:17 am 
Sziklamászó

Sok sikert Srácok!
Na meg, sok képet.

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: vas. ápr. 14, 2013 11:18 am 
Bója kerülgető

Sziasztok!

Éppen most értünk be kis hazánkba és szeretnénk titeket minél előbb tájékoztatni. Tegnap este sajnos net hiány miatt nem tudtam feltölteni ide, de most fogadjátok sok szeretettel.

Gondoltam amíg frissek az élmények lejegyzem őket.. Jelenleg 21:25 van 2013 április 13.-a szombat van. Jelenleg mindenki alszik, nem csoda, hiszen elég komoly nap/napok vannak a hátunk mögött és mindannyian péntek reggel keltünk.

Hogy én miért vagyok fent?.... Nagyon jó kérdés..... Biztos a Leo áltlat felemlegetett szemtelen fiatal életkorom miatt van :D , vagy esetleg a péntek éjfél óta elfogyasztott pálinka, sör, kávé, és energia-ital hatása..... :D Talán az a kis alvás amit Cidu fantasztikusan kényelmes autójában sikerült két Démon után abszolválnom.... :)

Mielőtt kimenne a fejemből szeretnék Gratulálni LEO-nak a Második helyéhez!!!! De mindenki kitünően szerepelt, Cidu tisztességgel végigment minden szakaszon egy alap Pajero-val és még utolsó sem lett. Napalm elöttem végzett, amiért külön szeretném FELPOFOZNI :):):):):):):):):)

Na de térjünk át a sógorokra! Összeségében egy nagyon jó társaság, közlékenyek, érdeklődők, barátságosak és segítőkészek. Rögtön el is vetettük, hogy áttárgyaljuk ezt a Trianon kérdést... :) Számunkra lélegzetelállító környezetben telt a hétvége, mert hiában voltunk egy kőbánya mezsgyéjén, egy családi garázsban ( ahol egyébként 3 autó, 1 motor és egy repülő felújítása folyt ) a fölénk magasodó 1800-2000 méteres hó-födte csúcsok és a felkelő nap kombinációja teljesen elvarázsolt minket! Az idő is kegyes volt hozzánk, igaz néha amikor elment a nap és feltámadt a szél megértettem miért is van a parkoló mellett egyóriási hókupac, de amikor kisütött a nap pólóban rohangáltunk. :)

A verseny, ahogy már a szabályzatukból is sejthető volt, nagyban eltér a miénktől. A futamokon abszolút háttérbe szorulnak az egyéni érdekek és teljesítmény. Csapatban kell teljesíteni a pályát és mivel ezek összeállítása sorsolás alapján dől el igazi lutri. Izgalamas, bosszantó, társasági és szórakoztató. Bosszankodhatsz, azért, hogy nem tudsz haladni a pályán, mert a csapattársaid elzárják a pályát és éppen 3 csörlővel vonszolják magukat 2 bólya között, és boldog lehetsz, amikor végérvényesen elásod magad, és az összes csapattársad azon dolgozik, hogy kiszabadítsanak, mert ha Te nem érsz célba, akkor ők sem teljesítik a szakaszt.

Mindannyiunknak nagyon tetszettek a szakaszok. Alapvetően nem nehézek a szakaszok, de bármikor lehetsz egy első versenyes társa, aki mintha direkt borítaná fel az alap Axiját, hogy szenvedhessen a csörlőzéssel miközben a limitidő egyre csak csökken...és egy 5 perces szakasz hirtelen nem fér bele a 40 perces limit időbe. :)

Ha minden jól megy, akkor a következő futamra is megyünk!
Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kalandot: gyönyörű tájak, jó társaság, remek hangulat, és TRIÁL!!!! :) :) :) :) Több azt hiszem nem is kell! :)

Az RcPilot-ra természetesen nemsokára felkerülnek a képek.

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 8:11 am 
Bója kerülgető

Sziasztok,

Az igért képek:
http://www.rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/893/20130414140030/ausztria_erzberg_asts_20130413.html

Üdv.: Pege

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 10:28 am 
Off-road Mester

Hi All

Megpróbálok én is írni egy pár sort, ámbár Pege 10 pontosa után nehéz lesz. Tegnap este óta töröm a fejem valami frappáns "beszámolón", de túl sok volt az élmény és érzem nem fog menni. Pegének könnyű volt, a részeg ember mindig őszinte. :roll: :lol:

Óriási várakozással telt a pénteki nap, alig vártam az "esti" indulást. Éjjel 12-kor befutott Cidu és bepakoltuk a motyónkat a valóban hatalmas és brutál kényelmes Voyagerbe. A full bőr belső és a 4 fotel méretű ülés sejtette, hogy kényelmes utunk lesz. Persze eltekintve a levezetendő 500km-től.
Nyugis tempóval (pisi cigi szünettel) bécsi "városnézéssel" :lol: reggel 7-re a helyszinen voltunk. Meg is lepődtünk kicsit, mert a 40 fős nevezőből kb 10-en voltak még csak jelen.
Kis bemutatkozás, majd kipakolás.
Mikor kitettük az 5 méteres rúdra a Magyar zászlót és a csapat molinót, már sejthették nem csak játszani jöttünk. ;) 8-)
Kép
Kép

A "paddock" egy garázs volt, amiben kényelmesen elfért mind a 40 versenyző felszerelése.
Kép

A lebonyolítás rugalmasan ment, folyamatos volt a gépátvétel is.
A verseny egyszerre 4 pályán zajlott, "vetésforgó" rendszerben. Egy csapat ment, addig a másik pontozta majd csere.
A pályákon irányadó kapuk teljesítése mellett kellet megküzdeni a terület adottságaival. Leginkább az amerikai TTC futamhoz hasonlítanám.
Annyi story történt, hogy le sem tudom írni. Erre legmegfelelőbb pl a következő versenyünk lenne, mert ezt csak elmondani lehet.
Azért egy párat idézek:
Pegétől megkérdezték: a hét hét napjából mennyit edzünk?
Napalmtól meg azt: Ti otthon profik vagytok?
Engem a második etap után elneveztek: the orange man- nek
Egyszerűen nem értették, hogy miért és hogyan megyünk a pályákon. 8-)
Nagyon tetszett viszont az, hogy még az "ellenfelek" csapattagjainak is tanácsokkal próbáltak/tunk segíteni az előrehaladásban. Egy végtelenül korrekt és jó fej brigádot ismertünk meg bennük!
Kép

Már induláskor tudtuk, hogy nem vágunk neki a hazafelé útnak szombat este. Sok lett volna egyhuzamban péntek reggeltől szombat éjjelig.
Egy kis panzióban szálltunk meg. Reggel Cidu közölte velem ,hogy különben is milyen már patakcsobogásra meg madárcsicsergésre kelni, az itthon megszokott kukásautó zajához képest. :lol: :lol:

Na ennyire tellett tőlem. Annyi biztos, nagyon várjuk a következő futamot. Hatalmas élményben volt részünk.
Végezetül itt vannak az általam készített fotók:
http://www.rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/256/20130414170537/erzberg_20130413_hrcct.html

Üdv: Leo

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 12:24 pm 
Csirke

Sziasztok!

Sietek leszögezni, hogy én mint a csapat szállítója és a "gyenge láncszem" (egyéni 30. hely) ebben a remekül helytálló magyar különítményben, csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. :)
Tényleg nagyon jó hangulatú volt az egész rendezvény.
A 4 ssakaszból hármat a kb. 50'-os hegyoldalban jelöltek ki, úgy hogy sokszor kilátástalan helyzetekből húztak ki a csapattársak. Azzal vigasztaltam magam (Leo és Napalm pálinkája segítségével), hogy 36 óra ébrenlét után egy szinte alap xc-vel elsőre nem volt olyan rossz ez. Na de elég a siránkozásból, összességében jó buli volt. :)
Ahogy, a többiek is írták rengetek élménnyel, jó sztorival és tapasztalattal tértünk haza.

Tamiya CC Pajero, GMC Pickup 2WD (home made)
Axial-Robitronic Dealer

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 1:00 pm 
Sziklamászó

Üdv!

Rettenetesen jól éreztük magunkat.
Az előzőekhez csak annyit tennék hozzá, hogy a szervezők egészen komolyan meglepődtek a csapat teljesítményén, és viccesen meg is jegyezték, hogy látják ám, hogy nyerni jöttünk. Mondtuk, hogy bizony ez volt a terv :)

Az, hogy Cidu hogy került Ultimate-be, az nem tiszta. Viszont az utolsó etappot az XC-vel sokkal jobban teljesítette mint mi Pegével :) Az addigi hibátlan teljesítményünket azon a szakaszon csúnyán elrontottuk ... a sorsolt csapat közreműködésével :twisted: .

Eredmények
Összetett:
2, Leo (S)
9, Napalm (S)
14, Pege (S)
31, Cidu (UO)

Street:
2, Leo
6, Napalm
11, Pege

Ultimate Offroad:
12, Cidu

Csapat:
3, Team 3, Cidu
4, Team 4, Napalm
6, Team 1, Pege
7, Team 7, Leo

Tálé autó "szépségverseny"
2, Napalm
8, Leo
14, Pege
24, Cidu

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 3:25 pm 
Sziklamászó

Srácok, le a kalappal!
Óriás gratula! 8-)

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 15, 2013 4:28 pm 
Csirke

Hello!

Just read the posts with the google translator - it´s not easy but i have seen there is happened a mistake with the results - Cidu starts with the stock Pajero (Tamiya XC01) right? And on the scoresheet he is StreetClass - so i had read it false - i will correct it and post up later!

Sorry, don´t know why it´s happened :roll: :|

With best regards,
Gerry

Vissza a tetejére 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 68 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő

Fórum kezdőlap » Versenyek- Bajnokságok » Lezajlott bajnokságok » 2013-ban futott versenyek