Első körben köszönöm mindenkinek aki ott volt, hogy eltölthettem vele egy ilyen remek napot.
Remélhetőleg a továbbiakban is ilyen kegyes lesz a sors velünk
és mindég hasonlóan remek időjárást és helyszínt kapunk az év hátralévő futamain mint
a mostanin a mai nap folyamán. Remek kellemes idő volt, remek helyszín, amit ismételten köszönünk
a hely "intézőinek-felfedezőinek". Azt hiszem nem érheti szó a háztájit, az induló létszámot tekintve
és szerencsére a Class2 ben is meglett a megfelelő mennyiségű rider. Tökön lesz hajíntva mindenki,
aki az utolsó nap vagy a helyszínen nevez ! szameg ...így nem lett kupátok...
legközelebb előbb nevezni ! Azért remélem mindenkit kárpótolt a mai futam.
A következő futamokra 4 nappal a verseny előtt zárni fogjuk a nevezést,
mert így nem tudunk se rákészülni sem mindent zökkenőmentesen intézni akár a rendezői,
akár a szponzori oldalról (főképp a kupákra gondolok itt..de majd legközelebb) .
Visszakanyarintva a versenyre, azt hiszem remek vezetés és jármű technikai
kihívásokban izgalmas és tán változatos nyomvonalat tudtunk kijelölni Pege kollégával.
Igyekeztünk kis fa "hidakkal" és kőemelvényekkel színesíteni a nyomvonal kialakítást,
mindezt úgy, hogy ne vesszen el a "vad" természeti jellege a dolognak.
A helyszínen begyűjtött elemekből alakítottunk ki két hidat és pár kőemelvényt,
amit utólag be kell látnunk nekem és Pegének ellentétben a többiekkel
remek pontszerző akadályoknak bizonyultak....

Természetesen a szokásunkhoz mérten,
itt is kellettek pár olyan "pontgyűjtő" kapupárt kitenni, ami elhiteti velünk hogy,
mindenre nem vagyunk képesek, de tekintve az élmezőny kevés (kapuérintős) hibapontszámát,
azt hiszem nem ártott a menetnek és a sofőröknek egyaránt.
Remek borítós kapuzás volt az avaros rézsűben annak, aki nem vállalta be a hibapontokat
hanem megpróbálta a kapupárokat teljesíteni a partoldalon is.

Tényként láttuk amin utólag bevallom az elektromos kütykük miatt nem bántam, azaz azt,
hogy mire a futam utolsó résztvevői is végighaladtak a nyomvonalon, a patakunk kissé elfogyott...
Míg az első harmad versenyző majd 5-7 cm "mélységű" szakaszokon áztatta a gummáit,
ugyanott a vége felé futó riderek már csak nedves kavicsokat találtak...
No de az időjárás és a természet nem variálható és ettől is izgalmasabb a menete mindenkinek.
Remek élmény az hogy szinte mindenki futamát élőben követni tudtam,
bár itt kérek elnézést attól akiket nem tudtam befényképezni
(persze mindenhol én sem tudok sajnos lenni) de remélhetőleg a többi fotós kollégával karöltve
mindenki lencsevégre lett kapva a nap folyamán.

Örültem az ismételt találkozásnak a Tatabányai Rc csapat oldaláról (bár nem volt itt mindenki)
mert remek volt együtt tölteni egy szokásunkhoz híven stuffos b..szogatós napot
ami lássuk be mindég emeli a fénypontokat. Be kell lássuk azt is, hogy Pege
hullócsillagszerű karriervonalán már ezek a generált fénypontok sokat nem segítenek
még ha előttem is végzett, ami nem jelenti azt hogy valamivel is jobb lenne
csak igyekszik mindenki a saját helyét megtalálni..Én előre haladok pege meg hátra...
így van ez rendjén lássuk be. (na így kell Pege kijönni a szarból okosan

)
CLASS1
Az idei élvonalat tekintve Radzsbi valamiért gyengén ment, és bár sajnálatomra
nem tudtam nézni a menetét azért a virtuális dobogó csücskét a harmadik helyen megharapta.
Kis Celon végre otthon hagyta az apukáját és tudott egy felhőtlen második helyet hasítani
de az hogy Leo hogy lett első ? ........A fene a száját már megint !!

CLASS2
Röviden :
Kevesen de érdemlegesen. Krupiz papa meg megmutatta ismét...

Nevet nem említve az 1:1-es tálé kollégáknak csak ennyit :
ne idegeskedjetek addig míg oda nem érek...és majd pontot csak azután gyűjtünk,
hogy legyen mit emlegessetek...
Mellesleg milyen nyugtatót szedtek a "nagy" versenyeken ?
majd adok én nektek !!!
Természetesen gratulálunk a dobogósoknak és mindenkinek,
hiszen egy olyan versenyt zárhattunk ahol senki sem esett ki
technikai vagy más malőr végett így egy minden részről azt hiszem
eredményes verseny napot tudhattunk magunkénak.
A verseny menetét nemigen kell firtatni semmilyen szempontból.
Remélhetőleg semmilyen akadálya nem lesz annak, hogy a következő futamon találkozzunk
és ismételten megmérettessük magunkat.
Továbbra is köszönetet kell kifejezzek a HRCCT csapat tagjainak, a Szponzoroknak
és a nem hivatalos pártolóknak segítőknek.
Remek napom volt köszönöm nektek és igyexem a többi futamon is aktívan részt venni.
Üdv
L Atya

Képeim itt :
http://www.rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/1646/2012061111536/2012_hrcct_race_iii.html