Döncy írta:
Köszi L Atya!
Sejtettem, hogy valamit variáltok a racingon. De ez nem baj, eddig is el voltunk, ezután is el leszünk.
-Döncy-
Remélhetőleg ezek nem befolyásolják a menetek milyenségét csak az idővel tudunk másképp variálni.
Csörlő és víztelenítés tekintetében :
A víztelenítés az év eleji kiírásban benne volt hogy bár nem kötelező de legyen mert ha merül a kocsi és megáll az a versenyző problémája.
Batkaa : Tengeralattjáróval csak P Laci közlekedik továbbra is. Megpróbáljuk olyan körülmények közt vinni a vizes részeket amik a látványt helyezik előtérbe így remélhetőleg kerékmagasság fölé nem megy így a max 10 cm víz ami pl. nekem a szabim alatt van lesz a végső eset...Tény ebbe a szervó már "nyakig benne lesz". Viszont tavaly kiosztottunk annyi plastidipet hogy 10 évig egyikünknek sem kell vennie. Ha valakinek kell Újpalotán adok én is szívesen... Nem ezen múlik bár én idén vettem, így friss....
Azért nem árt ha legalább lufi van a szabályzón mint nekem ami 20FT....
Celon : Majd meglátod, hogy nem fox unatkozni ! Készülök csak neked !! győzd majd türelemmel és aksikkal !!
Kiscelon : Ha 30 Mp. alatt végigmész a két etapon tied a főnyeremény : Fateroddal hazafelé vezethetsz a túrista tandemon !
No Megyek video szobába gyártást levezényelni
Jó készülődést
Üdv
L