|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 11:29 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Tessék uraim, a lehetőség adott.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 11:43 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
sziasztok! ez az év is mint a tavalyi király volt, a helyszínek is mindig jók voltak, autóval megközelíthetők, egyszóval príma. az az ötletem támadt, hogy mi lenne, ha jövőre a két kategória nem az alapján lenne megkülönböztetve, hogy lexan és kemény kasztni, mivel egyre kevesebb a lexan, 2-3 indulóval pedig szinte felesleges (szerintem). sajnos nem tudtam idén eljutni ausztriába, reméljük ez jövőre sikerül majd, de így látatlanban is tetszik a náluk street és ultimate offroad kategória. bár a szabályokkal nem vagyok teljesen tisztába, de szerintem már nálunk is van olyan létszám ami mellett ez megvalósítható lenne. azért lássuk be, egy kategóriában nem lesz tisztességes a verseny olyan autók között amik már most épülnek, vagy már idén is jelenvoltak (példának okáért Pety X5-öse egy olyan autóval szemben mint Leo G-je, Peti CJ-je vagy akár az én Jeepem.) szeretném ha mások is reagálnának erre, mivel ha létrejön ez a két "új" kategória, akkor az ún. "UO" autók sokkal versenyre kihelyezettebbek lehetnének, szerintem még látványosabbak is lehetnének. szóval többiek?  üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Madman740
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 12:39 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm Hozzászólások: 415 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hy,
Nem rossz ötlet, de akkor a Street kategóriánál nagyon pontosan le kell írni, hogy mi fér bele és mi nem. Kerék kilógás, gyári tuning alkalmazása, kerékméret stb.
Üdv.
_________________ E10 - Supra TT01 - Chevy TT02 - Audi Quattro TA05 - Volvo 850 TA05 - Volvo 850 Estate TA05R - Chaser
Pajero Dodge PW '48 Ford F150 '12 Ford F100 '56 Toyota Hilux '82 Volvo XC70 Volvo 912 6x6 Wraith Bronco
NPT TEAM DRIVER
|
|
 |
|
 |
zsolt75
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 5:19 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Budapest, XV.
|
Hali! Szerintem is mehet nyugdíjba a Claas2. Helyette valami Free,vagy Open kategória jó lenne,ahol mindenféle autó mehetne Kiskerék-nagykerék, csőváz-sima plató,Lexán- kemény kasztni. Minimális szabállyal Ott lennének az igazi verseny autók  Üdv : Zsolt
_________________ Jeep River Rider HB Cyclone TC
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 6:18 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All
Igen, nyugdíjba megy a Class2, legalábbis ezen a néven....... sokat beszéltünk ma a csapattal a jövő évi szabályzatról. További infók hamarosan.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 9:14 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
senki más nem szól hozzá ehez? 
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 9:38 pm |
|
|
Hát igen nem lenne rossz ha valami olyasmi kategóriai módositás lenne ahol lenne esély olyan autóknak is amik nagyobb tengelytávval bírnak. Hát tényleg nem sok esélyem lenne a "kis" BMW-vel a jópár darab rövid tengelyes kis szörnyek ellen. Pedig szerintem nem az a verseny célja hogy kizárólag versenyautó 1/10-es másával végigrohanva a pályán szinte esélyt se adva a nagyobb autóknak. Mivel a verseny célja Scale Trial ezért szerintem esélyt kéne adni aki nem arra törekszik hogy minnél kisseb minnél fordulékonyabb autóval indul, hanem próbál olyan autót épiteni ami valóban is létezik. Félreértés nem essék hogy bajom volna valamivel is, sőt nagyon tetszenek azok az autók amik idén a bajnokságot uralták. Sőt a rendezvény is tökéletes, remek szervezőink vannak akik nagyon tuti pályákat tudnak kijelölni. (az már más kérdés hogy az én esetemben jövőre nem sok esélyem volna a pályákon) MIndegy részemről nem az a cél hogy futamot, esetleg bajnokságot nyerjek, hanem az hogy jó helyszineken remek emberekkel együtt jól szórakozzak. Csak igy tovább KEDVES RENDEZŐK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pety
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 10:12 pm |
|
Pályabejáró |
 |
|
igen, pontosan így értettem én is! mivel a jövő évi autód legfőbb célja az élethűség, nem lenne tisztességes egy olyan autóval egy kategóriába sorolni, ami közel sem olyan élethű, hanem inkább triál autó. jó na, valami faszább autót akarok jövőre építeni  üdv Attila
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 10:28 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Azért azt se feledjétek, hogy Kopasz (fero benga barna fordjával) és Gergő (Csulik) többször okozott meglepit a nem kicsi platós G-vel. Értem én Pety barátunkat is, de senki nem tartotta a kést a torkához hogy ekkora autót építsen. (Bocsi Pety, tudod hogy kedvellek.  ) A napokban fény derül az új szabályzatra. Előzetesen annyit róla, hogy a STREET (class1) szigorodik, míg az ULTIMATE (class2) lazul kicsit. Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: vas. nov. 03, 2013 10:46 pm |
|
|
Én nem azt akartam írni hogy olymódon módosuljon a kategória hogy az én autómhoz épüljön a kategória. De azért ne keverjük össze a scale triál autókat, a scale triál versenyautókkal (amiknek az optimális terepszög miatt csak egy minimális cső lökháritó van feltéve). Mondjuk én is megtudnám vágni elöl-hátul a jobb terepszög miatt, de nekem nem ez a célom, hanem tényleg rámenni a szkélségre. Akárhogy is lesz megirva a szabályzat az biztos jó lesz, végül is már nem vagytok kezdők a témába. Aki úgy érzi hogy jó a szabályzat az ugy is el fog menni és versenyezni fog, akinek meg nemtetszik és nem ért egyet a szabályzattal az meg maradjon otthon. 
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |