Regisztráció    Belépés    Fórum    Keresés    GyIK

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 42 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Március 22 Valkói erdő
 Hozzászólás Elküldve: szomb. márc. 22, 2014 8:21 pm 
Bója kerülgető

Üdv mindenkinek,

Nagyon jó kis versennyel kezdődött az év. Gratula a szervezőknek.

Továbbá gratula a helyezetteknek. ( Szép volt Zolti ! :D )

Egy pár kép a versenyről:

http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/490/20140322194122/hrcct_2014_i_futam.html

Üdv,
Madman740

TA05 - Volvo 850
TA05 - Volvo 850 Estate
TA05R - Chaser

Pajero
Dodge PW '48
Ford F150 '12
Ford F100 '56
Toyota Hilux '82
Volvo XC70
Volvo 912 6x6
Wraith Bronco

NPT TEAM DRIVER

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szomb. márc. 22, 2014 9:47 pm 
Szalagszedő

Sziasztok!

Én volnék a mai random szemüveges gyerek, aki fotózott versenyen! :) Bősze Dániel a becsületes nevem, de a Bota becenévre is hallgatok. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, valóban kitettek magukért a szervezők! És most jöjjön a lényeg: a mai, jó hangulatban lezajlott verseny általam készített képei:

https://drive.google.com/folderview?id=0B51_JMjHKblubi15VndHU0RwRTQ&usp=sharing

vagy RcPiloton itt :

http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/1646/20140322222804/rc4wd_scale_trial_championship_hrcct_race_1.html

Üdv.:

Bota

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: vas. márc. 23, 2014 6:28 pm 
Szalagszedő

Helló mindenki

Ismét egy remek versenyt sikerült összehozni a szervezőknek. Rendesen feladták a leckét mind az embereknek mind a technikának.
Képeket hamarosan felrakom.
Köszönet a szervezőknek a fáradtságos munkát. ;)

Pety

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: vas. márc. 23, 2014 8:36 pm 
Bója kerülgető

Hali!

Szeretném én is megköszönni a tegnapi napot, nagyon jól sikerült (számomra meglepően jól ) .
Jó volt újra látni titeket :D
A kapukat megint sikerült igen ravasz módon kijelölni ;)
Remélem a nap végén mindenki pozitív élményekkel tért haza és már alig várja a következő futamot .
Ha netán mégse,az még a következő versenyig megbeszélhető :D
Köszönet a rendezőknek a színvonalas versenyért és a rendezésért ;)

Üdv: Zsolt

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. márc. 24, 2014 8:11 pm 
Off-road Mester

Hi All

RC4WD ­ Hrcct Scale Rc Trial Championship Race 1

Valkó ­ Szárítópuszta

Kicsiny kis fenyvesbe vájt tűzvédelmi elválasztó....remek kis lejtős árok, alattomos becsapós
aljnövényzettel tarkítva. Kint a természetben, távol a zajos úttól, de mégis közel Gödöllő városhoz.
A helyszín sokak számára nem volt ismeretlen, hiszen már az elmúlt évben volt itt verseny lebonyolítva.

Pálya : out­door azaz semmi építkezés vagy tuning. Amit a természet lágy öle ad, nem is kell attól megfelelőbb egy igazi Rc­Triál megmérettetéshez!
A pálya kettő ( a fenyves alatti első a tűlevelek között és a rézsűs füves) szekcióra lett elosztva.
A fenyves alatt nem sok, de annál elgondolkodtatóbb fatörzsmegmászós kapupárokkal, míg a tisztásra kiérve egy tripla kapupáros technikás rész következett. Az azt követő részen egy egyszerűen de elgondolkodtatóan kihelyezett kapupár ismétlés (egy autóhosszon belüli elhelyezéssel )a végén egy dupla farönkös kialakítással zárta a szakaszt.
A második szekció nyomvonala már érdekesebbre sikeredett. A szakasz eleje egyszerű volt, aztán jött a fekete leves. Egy huncut módon kirakott kapupár megszedte áldozatait és itt a teljes mezőny hibázott egyet. Ezt követően a rézsűk gyönyörű világával találhattuk szembe magunkat. Az előre szaltót serkentő első kapupárduplázás után máris az oldalborulós szekció következett. Mindez összesen 6 kapupárral mutatva a rézsűs nyomvonalat és feladva a leckét ezzel profinak és amatőröknek egyaránt.

Mezőny :

Ismét remek létszámban sikerült összeszaladni az első futamra, a tavalyi elitektől a most beköszönő ifjú újoncokon át a ma kezdő öregekig sokan tiszteletüket tették az eseményen. Az elmúlt évekhez képest változás, hogy a résztvevők bevonásával zajlik a pontozás, ezzel is nyíltabbá téve a versenyek menetét. Az előzetesen kevert pontozólap húzással kitűzött rajtsorrend és a folyamatos két etapon zajló versenymenetek biztosították a szokásos szabályos, gördülékeny és a kilátogató nézelődők számára eseménydús menetrendet.
Nyomvonal szempontjából nem volt könnyű versenynek mondható, de egy kapupár kivételével minden kapu leküzdésénél több hibátlan átkelésnek lehettünk tanúi. A szintidőt kevesen közelítették meg, így nem volt hosszú a menetidő. Ettől függetlenül a szerviztől, a defektesre szakadt bal első keréktől, vagy az eltaktikázott akkumulátor élettartamból adódóan még színesebbek lettek a menetek.

Egész napos támogatói OXXO energia ital frissítette mindenki száj­ízét így nemigen bágyadtunk a tavaszi fáradság miatt. Elkélt az energia mindenkinél, hiszen sokan hajnalban fejezték be az autók szervizelését építését.

A pompás napos időnek hála, egy remek száraz verseny zajlott le, a végeredményt látva azonban elmondható, hogy mindig van új a nap alatt.
Volt akinek ez az első küzdelem jól indította az évadot volt aki itt jött rá hogy mit épített félre a
járművén és a játszani eljövő lelkes kezdők mellett mindenki egy remek futamot tekinthetett magáénak.

Mindent összevetve óriási futam volt, remek résztvevőkkel, jó hangulattal és egy teljes értékű Rc verseny hétvégével.
Köszönjük hogy jelenlétetekkel emeltétek az esemény fényét, a szponzoroknak a támogatói oldalban nyújtott segítségüket!

Gratulálunk az elért helyezésekhez és szeretettel várunk versenyzőket, kísérőiket, szurkolókat a következő futam napján is.

Team HRCCT

Eredmények:

Ultimate/Class2

1. KGeorg - 230
2. Rudibácsi - 406
3. Tomi - 457
4. Milán - 565
5. Csilla - 671

Street/Class1

1. Zsolt75 - 262
2. CPeti - 273
3. Radzsbi - 278
4. Leo - 302
5. Pege - 315
6. Napalm - 336
7. Döncy - 342
8. Madman - 342
9. Api - 368
10. Latya - 377
11. Csulik - 387
12. Patky - 405
13. Mucsosz - 407
14. Batkaa - 433
15. Pety - 436
16. Dani - 520
17. Adamsky - 547
18. Zotya - 579
19. Ati001 - 692

Bajnokság állása:

Ultimate/Class2

1. KGeorg - 20
2. Rudibácsi - 18
3. Tomi - 15
4. Milán - 12
5. Csilla - 10

Street/Class1

1. Zsolt75 - 20
2. CPeti - 18
3. Radzsbi - 15
4. Leo - 12
5. Pege - 10
6. Napalm - 8
7. Döncy - 6
8. Madman - 4
9. Api - 2
10. Latya - 1

Képeim:

Kép

http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/256/20140322235847/rc4wd_scale_trial_cup_race1.html

Üdv: Leo

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. márc. 24, 2014 11:00 pm 

Halipapi

Nos ismét hiánypótlás a piacon..egy a szokásos Latya beszámoló cenzúra nélkül

Lássuk az előzményeket
Hajsza,kapkodás tolongás stressz...
volt belőle részem rendesen a versenyt megelőző pár hétben és igen ide értve az Rc oldalt is.
Szabályzatszigorodás, de inkább betartatás előrejelzés, autók építése az utolsó pillanatban, feszt droszt a fórum hasábjain...láthattuk olvashattuk. Viszont nézzük arról az oldalról ahonnan kell ezt nézni
Verseny , támogatók, versenyzők kupák dicsőség egyebek
ezek azon részek amik már nem képezik a szabad kategória fogalmát és túllépnek a polcautók zsugori-csővezett linkjeinek világán és belekényszerítik az embert a mások által preferált szabályzatokba azok betartásába. Nos mindezek tekintetében én mint az elműlt esemény gépátvétel 2.0-ja (Döncy volt ugye az 1.0 :D )
Kép
Azt kell mondjam Mindenkinek megérte a fáradozás a civakodás a taktikázás a fórumon az autókon mert főképpen nem a furfangosabb, kihegyezett verdáknak voltak gyermekhibáik, vagy szabálytalan részeik hanem a kezdőbbek vagy elsőnek indulók autóin voltak inkább hiányosságok (Eltekintve Csulik-úr fele homlokfalszélességű lökhárítójától mert ugye ő már nem ma kezdte...) Komoly hiányosságok vagy orbitális szabálysértések nem voltak de uraim és hölgyeim: a szabályt be kell tartani és tartatni mindenkivel egyformán és egyöntetűen
Ez a rész azt hiszem remekül sikeredett az első futamra és le is zárhatjuk a témakört. Javít akinek jeleztük, tuningol aki úgy érzi kell mit és rendben kizárás vagy szájvízöblögetés nélkül mehettünk mehetünk majd neki a következő futamnak,

A nap
Remek időjárás, szokásos helyszín Gödöllő környékén, furfangos kapuk helytálló mezőnylétszám.
Kapupárok a fenyvest Döncy és Napalm csapat kitételezte a bal szekciót meg letagadom én a lányommal a start mezőt csinosítgattam és igen ! Pege volt most az átkozott az aljas és a szokásos ludas a matyesz. Cumis volt nem kétség de az ötödik kaput leszámítva amit gyalogos turistáknak kitűzve sikeredett kitenni azt hiszem minden kapun volt egy két rontás nélkül áthaladó, így egy 98%-ban fixre teljesíthető pályanyomvonal volt. A kapupárok kihelyezése után közösen láttamoztuk a dolgot és elsőre még én is úgy véltem kivitelezhető a dolog mindaddig amiíg a kisorsolt rajtsorrend első lovagja meg nem érkezett. Tehát : nem feltétlen pege a bűnös..

Hejj eztmegúsztam e...:
Kép

A mókusfenyves oldalt nem részletezem rutinpálya amin a nagy farönkös volt csak elgondolkodtató de egy 5 pontos csörlőzéssel sikeresen huppant át rajta mindenki aki nem marhulta el mint pl (mentsük ami menthető) én Api papa frutti-tuttii és egyéb felebaráti kérésére...

És mindjárt vissza is térnék az előző bekezdés megkezdéséhez, ki nem hagynám semmi pénzért !
Ha emlékeim nem csalnak volt egy autó amiről elhihetitek micsoda internetes előmunkálatoknak kellett történnie bizony az igen ! hogy találjak egy képet amin nem épp a hátán van...
Kép
A menet látványos volt, a sorsolás sajnos nem kegyelmezett mert tény az elsőnek indulók ki kellett járják az ösvényt a következő versengőknek de tudjuk volt ez már pro és kontra, viszont nálam nem is itt van a hang súlya. Mivel volt szerencsém az építésben részt-eszközölni így ciki lenne nyalni a saját munkám de elárulom titkon : még Leo is megdicsérte a kis repro Batkaa család által nem akármilyen lévő összképbe hozatalát ! Respect itt alsó felső szinten ! ! !
viszont még mielőtt elájulnánk saját magunktól meg kell kérdezzem a megszokott módon :
MI van veled Batkaa ????
:lol: :lol: :lol:
mert ugye ha ember lenne aki nem emlékezne el ne feledjétek : ő volt a tavalyi bajnok amit tisztelünk és nem feledünk de ez azért hivatkozás mentesen megért egy misét L Atya tollából !!
Én szurkolok és híved vagyok továbbra is (amíg tőlem veszel autót... :lol: :lol: :lol: ) de nagyon igyekezni kel ám mert messze van a dobogó csücske úgy fest...Otthon elmesélted hogy fater és te közted csak egy fél hibádzik ? milyen fél..milyen fél ? egy fél mezőny...... na de mindég mondom : hallgass az öregre ! és ne foglalkozz senkivel lesz ez még így se !!
Ellenben merül fel itt a kérdés az első futam eslő helyezettjének létjogosultsága, mert én egy pillanatra figyeltem csak a menetére de akkor éppen ő is lavinát játszott triál helyett és görgette szabadon a szvift metál verdát a völgy alja felé..szerencse a tavalyi petpalack elsőnek hogy épp másik csoportba került de ne csüggedj : nem leszel mindég első mert vagy jobb lesz valaki vagy majd én pontozlak...
Így e két bővebb bekezdéssel zárnám is a legnagyobb két meglepetést a tavalyi évhez képest de ne feledjük : jön még kutyára úthenger és a szerencse mindenek felett !
Kép

A mezőny soraival továbbszaladva, élmény volt Radzsbi előkerülése a semmit nem módosított versenyautójával közvetlen dobott is egy dobogó harmadikat nem kell kommentálni , tanulni kell tőle....Cépeti a szokásos higgadtságával nyomott egy dobogócentert bár az autóját én nem érzem sem karakterben em építésben befejezettnek viszont szép a csörlője nekiis :lol: :lol:
Rudi bácsi láb-lavorbalógatós aljasenincsen belteres autójának szemmel verése. Körünkben köszönthettük a tavaly beköszönt női mezőny képviselőt ismét Csilla személyében ! Remek nap volt vele együtt pontozni ! Láttam pár jól felkészített és még annál is veszélyesebb de élmény-gazdag konstrukciót több embernél, viszont mindenki farag, tuningol és készült valami újdonsággal a versenyre ami megtisztelés nekünk a csapatnak és legfőképpen a többi rc-s kollegának.
Megjelentek köreinkben a fekete oldal képviselői és 30 centis cerka méretű vas-lézerkardjuk segítségével próbálták higgadtan teljesíteni a menetet, a helyezésüket nem látom majd ha lesz annyi időm végig olvasom mert sajnos nem az elején helyezkednek el.... :lol: :lol:
Kis Milán remekelt ahogy szokott, bővült az ifjú korosztály mezőnye ! ennek nagyon örülök mindég !
De hogy Galga úr miért volt olyan csendes azt még most sem értem.... :lol: :lol: :lol:
Ha valakit kihagytam az vagy örüljön vagy tegye szóvá, nézőpont kérdése de egy remek nap igaz a kocsmai késelés után szokott ilyen vibráló légkör terjengeni de remélem oszlik a feszültség és felszabadultabb lesz a játék menet na meg az eltöltött következő futam napok.

Leo tolt egy kövéret a tavalyi Mercivel várjuk már a suzit mire lesz képes vele, Pege és még sorolhatnám hányan nem készültek el sajnos az idei verseny verdával de reméljük a következő futamra meglesz a teljes új mezőny. Madmen meglepetés első tizben és még nem is ismered a verdát..én szóltam jó lesz az!! Én személy szerint remek napnak tekintek vissza főképp hogy majd beis tudtam fejezni az autómat a tökéletesre, Kettő dolgot kiemelnék persze magamnak . a csapat ahol mozgok, vagy az autók amiket idénre én építettem mind jó vagy pontszerző helyen vannak hozzávetőlegesen így a siker sokkal többoldalúbb részemre !!

Külön gratulálok a helyezésekért a sámli hátsó oldalán is. Öröm volt ismét köztetek nemcsak lenni hanem versenyezni is, köszönöm a kedvességeket és a segítséget mindenkinek aki részt vett abban hogy megint a jelen lehessek

ezek a megjelenített képek 100%-át napalmtól loptam köszönöm a fotósoknak is a sok sok remek képet !! Videó kamerája senkinek sincs ?? :lol: :lol:

Üdv a én
L Atya

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: kedd márc. 25, 2014 10:00 am 
Sziklamászó

Üdv mindenkinek!

Íme a képeim:
Kép
http://www.flickr.com/photos/119706573@N02/sets/72157642787949785/

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: kedd márc. 25, 2014 2:18 pm 
Sziklamászó

Helló!

Még egyszer köszönet Mindenkinek aki megtisztelte a csapatot a részvételével, vagy csak mint nézelődő-szurkoló tartott velünk ezen a remek napon.
Az autókról láttunk már elég képet, az én fotóim a hangulatot próbálják vissza adni, aki ott volt tudja milyen volt, aki nem reméljük legközelebb eljön!
http://rcpilot.hu/gall/rendezvenyek_bemutatok_versenyek/184/20140325133749/rc4wd_scale_trial_championship_2014_ifutam.html

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: kedd márc. 25, 2014 4:12 pm 
Off-road Mester

Hi All

Döncy, ez nagy ötlet. ;)

Újabb cikk az Oxxo Energy Drink oldalán, rólunk, Rólatok!

http://oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=hirek&hir=201403252

Üdv: Leo

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: szer. márc. 26, 2014 7:26 pm 
Szalagszedő

Sziasztk4

Látom nagyon jól indult az év. Gratula a résztvevőknek és a helyezetteknek! Köszönet a képekért, nagyon jók lettek a beszámolok is! Videokamerát legközelebb vigyetek :D Sajnos elég messze vagyunk tőletek, de nyáron mindenképp ellátogatunk hozzátok az egyik versenyre (és megcsodálhatjátok a Landy-t is remélem), csak keressetek, ajánljatok valami jó kis panziót (akár kutyabarát is lehet!) vagy egy szobát...... :oops: :lol:

Vissza a tetejére 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 42 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő