Halipapi
Nos ismét hiánypótlás a piacon..egy a szokásos Latya beszámoló cenzúra nélkül
Lássuk az előzményeket
Hajsza,kapkodás tolongás stressz...
volt belőle részem rendesen a versenyt megelőző pár hétben és igen ide értve az Rc oldalt is.
Szabályzatszigorodás, de inkább betartatás előrejelzés, autók építése az utolsó pillanatban, feszt droszt a fórum hasábjain...láthattuk olvashattuk. Viszont nézzük arról az oldalról ahonnan kell ezt nézni
Verseny , támogatók, versenyzők kupák dicsőség egyebek
ezek azon részek amik már nem képezik a szabad kategória fogalmát és túllépnek a polcautók zsugori-csővezett linkjeinek világán és belekényszerítik az embert a mások által preferált szabályzatokba azok betartásába. Nos mindezek tekintetében én mint az elműlt esemény gépátvétel 2.0-ja (Döncy volt ugye az 1.0

)

Azt kell mondjam Mindenkinek megérte a fáradozás a civakodás a taktikázás a fórumon az autókon mert főképpen nem a furfangosabb, kihegyezett verdáknak voltak gyermekhibáik, vagy szabálytalan részeik hanem a kezdőbbek vagy elsőnek indulók autóin voltak inkább hiányosságok (Eltekintve Csulik-úr fele homlokfalszélességű lökhárítójától mert ugye ő már nem ma kezdte...) Komoly hiányosságok vagy orbitális szabálysértések nem voltak de uraim és hölgyeim: a szabályt be kell tartani és tartatni mindenkivel egyformán és egyöntetűen
Ez a rész azt hiszem remekül sikeredett az első futamra és le is zárhatjuk a témakört. Javít akinek jeleztük, tuningol aki úgy érzi kell mit és rendben kizárás vagy szájvízöblögetés nélkül mehettünk mehetünk majd neki a következő futamnak,
A nap Remek időjárás, szokásos helyszín Gödöllő környékén, furfangos kapuk helytálló mezőnylétszám.
Kapupárok a fenyvest Döncy és Napalm csapat kitételezte a bal szekciót meg letagadom én a lányommal a start mezőt csinosítgattam és igen ! Pege volt most az átkozott az aljas és a szokásos ludas a matyesz. Cumis volt nem kétség de az ötödik kaput leszámítva amit gyalogos turistáknak kitűzve sikeredett kitenni azt hiszem minden kapun volt egy két rontás nélkül áthaladó, így egy 98%-ban fixre teljesíthető pályanyomvonal volt. A kapupárok kihelyezése után közösen láttamoztuk a dolgot és elsőre még én is úgy véltem kivitelezhető a dolog mindaddig amiíg a kisorsolt rajtsorrend első lovagja meg nem érkezett. Tehát : nem feltétlen pege a bűnös..
Hejj eztmegúsztam e...:

A mókusfenyves oldalt nem részletezem rutinpálya amin a nagy farönkös volt csak elgondolkodtató de egy 5 pontos csörlőzéssel sikeresen huppant át rajta mindenki aki nem marhulta el mint pl (mentsük ami menthető) én Api papa frutti-tuttii és egyéb felebaráti kérésére...
És mindjárt vissza is térnék az előző bekezdés megkezdéséhez, ki nem hagynám semmi pénzért !
Ha emlékeim nem csalnak volt egy autó amiről elhihetitek micsoda internetes előmunkálatoknak kellett történnie bizony az igen ! hogy találjak egy képet amin nem épp a hátán van...

A menet látványos volt, a sorsolás sajnos nem kegyelmezett mert tény az elsőnek indulók ki kellett járják az ösvényt a következő versengőknek de tudjuk volt ez már pro és kontra, viszont nálam nem is itt van a hang súlya. Mivel volt szerencsém az építésben részt-eszközölni így ciki lenne nyalni a saját munkám de elárulom titkon : még Leo is megdicsérte a kis repro Batkaa család által nem akármilyen lévő összképbe hozatalát ! Respect itt alsó felső szinten ! ! !
viszont még mielőtt elájulnánk saját magunktól meg kell kérdezzem a megszokott módon :
MI van veled Batkaa ????
mert ugye ha ember lenne aki nem emlékezne el ne feledjétek : ő volt a tavalyi bajnok amit tisztelünk és nem feledünk de ez azért hivatkozás mentesen megért egy misét L Atya tollából !!
Én szurkolok és híved vagyok továbbra is (amíg tőlem veszel autót...

) de nagyon igyekezni kel ám mert messze van a dobogó csücske úgy fest...Otthon elmesélted hogy fater és te közted csak egy fél hibádzik ? milyen fél..milyen fél ? egy fél mezőny...... na de mindég mondom : hallgass az öregre ! és ne foglalkozz senkivel lesz ez még így se !!
Ellenben merül fel itt a kérdés az első futam eslő helyezettjének létjogosultsága, mert én egy pillanatra figyeltem csak a menetére de akkor éppen ő is lavinát játszott triál helyett és görgette szabadon a szvift metál verdát a völgy alja felé..szerencse a tavalyi petpalack elsőnek hogy épp másik csoportba került de ne csüggedj : nem leszel mindég első mert vagy jobb lesz valaki vagy majd én pontozlak...
Így e két bővebb bekezdéssel zárnám is a legnagyobb két meglepetést a tavalyi évhez képest de ne feledjük : jön még kutyára úthenger és a szerencse mindenek felett !

A mezőny soraival továbbszaladva, élmény volt Radzsbi előkerülése a semmit nem módosított versenyautójával közvetlen dobott is egy dobogó harmadikat nem kell kommentálni , tanulni kell tőle....Cépeti a szokásos higgadtságával nyomott egy dobogócentert bár az autóját én nem érzem sem karakterben em építésben befejezettnek viszont szép a csörlője nekiis

Rudi bácsi láb-lavorbalógatós aljasenincsen belteres autójának szemmel verése. Körünkben köszönthettük a tavaly beköszönt női mezőny képviselőt ismét Csilla személyében ! Remek nap volt vele együtt pontozni ! Láttam pár jól felkészített és még annál is veszélyesebb de élmény-gazdag konstrukciót több embernél, viszont mindenki farag, tuningol és készült valami újdonsággal a versenyre ami megtisztelés nekünk a csapatnak és legfőképpen a többi rc-s kollegának.
Megjelentek köreinkben a fekete oldal képviselői és 30 centis cerka méretű vas-lézerkardjuk segítségével próbálták higgadtan teljesíteni a menetet, a helyezésüket nem látom majd ha lesz annyi időm végig olvasom mert sajnos nem az elején helyezkednek el....
Kis Milán remekelt ahogy szokott, bővült az ifjú korosztály mezőnye ! ennek nagyon örülök mindég !
De hogy Galga úr miért volt olyan csendes azt még most sem értem....
Ha valakit kihagytam az vagy örüljön vagy tegye szóvá, nézőpont kérdése de egy remek nap igaz a kocsmai késelés után szokott ilyen vibráló légkör terjengeni de remélem oszlik a feszültség és felszabadultabb lesz a játék menet na meg az eltöltött következő futam napok.
Leo tolt egy kövéret a tavalyi Mercivel várjuk már a suzit mire lesz képes vele, Pege és még sorolhatnám hányan nem készültek el sajnos az idei verseny verdával de reméljük a következő futamra meglesz a teljes új mezőny. Madmen meglepetés első tizben és még nem is ismered a verdát..én szóltam jó lesz az!! Én személy szerint remek napnak tekintek vissza főképp hogy majd beis tudtam fejezni az autómat a tökéletesre, Kettő dolgot kiemelnék persze magamnak . a csapat ahol mozgok, vagy az autók amiket idénre én építettem mind jó vagy pontszerző helyen vannak hozzávetőlegesen így a siker sokkal többoldalúbb részemre !!
Külön gratulálok a helyezésekért a sámli hátsó oldalán is. Öröm volt ismét köztetek nemcsak lenni hanem versenyezni is, köszönöm a kedvességeket és a segítséget mindenkinek aki részt vett abban hogy megint a jelen lehessek ezek a megjelenített képek 100%-át napalmtól loptam köszönöm a fotósoknak is a sok sok remek képet !! Videó kamerája senkinek sincs ??
Üdv a én
L Atya