Regisztráció    Belépés    Fórum    Keresés    GyIK

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 53 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Április 27 Remeteszurdok
 Hozzászólás Elküldve: vas. ápr. 27, 2014 6:48 pm 
Bója kerülgető

Sziasztok,

Köszönjük nagyon jó volt a verseny, pályák is:):)

Király a póló:):)

Szép estét mindenkinek.

Üdv: Bandiapa

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 8:42 am 
Sziklamászó

Helló!

Na kérem, túl vagyunk az idei első "vizes" futamon. :lol:
Bár valószínűleg csak mi, a mezőny hátsó fertálya éreztük a nedvességet zuhany formájában! :)
Ha Latya kiheveri az elektronikával vívott harca utáni vereségét és kellőképpen megnyalogatta a sebeit, ír valami frappánsat a tegnapról.
Addig is itt vannak a képeim:
https://imageshack.com/a/dkoq/1

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 1:52 pm 

Halipapi mindenkinek

Túl vagyunk a másodikon.
Ez is megvót...
...mondhatnánk röviden, de azért aki ott volt tudja nem lehet ilyen egymondatosban ecsetelni.
Nézzük sorban : késő éjjelig szerelés (mint manapság szokásom) hajnali kelés, most harmadikként kiérés mert Döncy és Pety beelőztek és máris a már ismert helyszínen : Remeteszurdok.

Kép

Míg a többiek ismét kávét szürcsölgettek én leszaladtam mérlegelni a hely színét és ki is választódott a megfelelő rész amelyet a csapat hamarosan megérkező többi tagjával konstatálva azonnal el is kezdtünk beköltözni.
Két Etap a tervben, pályakijelölők Pege és jómagam főképpen.

Talaj típus : mivel igaz előző két napban esett még is az elapadt, de nem kiszáradt, hordalékmentes kisebb nagyobb sziklákkal tarkított patek meder. Nedves humusszal mohás algás kövekkel és fatörzsekkel

-Pege oldalán kisebb magasságú sziklák de annál szebb gyökeres fatörzs kerülők, setupok tarkították a nyomvonalat egy ismét furfangos és borulós kapupárismétléssel ami szedte is áldozatait bőszen és jelezve minden ara érdemleges versenyzőnek hogy fejen-állva is megy zajlik itt az off road triál.
Ezen a részen az első moha és páfrány fatövében láthattuk hogy a pályakezdők játszi könnyedséggel huppantak át az első emelt szintű gyökér megmászásán majd a rutinos versenyzők bemutatták hogy kell ezt homokvassal és csörlőzéssel kapuérintés mellett teljesíteni.

Érdekes sziklák közti fordulós de nem szlalomozós amolyan króler technikát is igénylő kis előrehaladásokat tekinthetett a nagyérdemű és mindezen rövid, de furfangos nyomvonal tekintetében remek kis etap született, így kompenzálva az első futam kasznitörő részeit, most köszönjük Pege kollégának. Remek rész volt és izgalmas.

Izgalmas hisz ne felejtsük el két etap volt, na nem mintha a második szekció amit amit Pegének köszönhetően most sem feledünk, azért tudja mindenki igyekeztem ismét kitenni magamért ha már egy évadot tavaly nélkülem nyomtatok végig.

Etap egy és nem véletlen hagytam ezt a végére...Köszönhetitek nekem L Atyának aki egész éjjel imádkozott hogy a sziklák mellé egy kis szakadó esőt is kapjatok, de úgy fest az eső elmaradt viszont az én elektronikám feladta a reményt hogy pótoljam a zuhanyoztatást az égiek helyett. Nos egy darab zárlatos szervo hosszabbító kábel volt a ludas, így röviden ecseteltem is miért nem tudtam megmutatni hogy is kell a sziklákon hasítani...no majd legközelebb csak összejön így remélem beértétek a stuffolásaimmal is ismét.
Etap egy
-sziklák főképpen magasban, alacsonyan mohával szárazon és érdekes kapupár kihelyezések. Már az első bandji-jumping sziklán megbizonyosodtunk hogy pege fejen állós része sehol sincs a mi halálsziklánkhoz. Ezen szerintem a mezőny fele dobott egy utolsó ugrás-kísérletet már a menet legelején. Értetlenül álltunk hisz itt is több kevesebb versengő megmutatta hogy is kell egy darab okos csörlőkötési ponttal áthaladni és teljesíteni a sziklaszirtet. Van mit gyakorolni azt hiszem a sok kertvégi játccós mellett nem árt néha sziklákra is kimenni gyakorolni (nekünk is), hogy ne legyenek ilyen meglepetés partyk. Szépen szedte áldozatait a szikla hágós etap és rámutatva ezzel a mezőny főképp crawler mentes tréningjeire.

Komoly kihívásokban gazdag viszont érdekes, tanulságos és elgondolkodtató nap is volt ez egyben kinek kinek a szája íze szerin.
Bevallom őszintén ennyi oxxót még életemben nem ittam, de legalább elmondhatom végignyaltam az összes ízt, amit nem bántam meg és szerintem a mezőny egyik tagja sem. Így se álom se figyelmetlenség nem volt akadálya annak hogy ilyen szarok legyetek :-)
na félre a tréfát, legközelebb remélem öblíteni is tudok nem csak gagyarászni.

RC4WD azt hiszem nem kell sok komment...
ennyi komoly tárgynyeremény az utóbbi 10 évben nem láttunk scale-trial szponzori oldaléról és ez még reméljük fokozódik az év végéig csak eddig a "NAV" volt akadálya a szint ilyen formájú emelésének. Gratulálunk a nyerteseknek és irigykedünk is, hisz hány éve álmodozunk és dolgozunk azon hogy a nagy Ammerikai példaképekhez mérten itthon is kinti csemegék csöpögjenek jutalom cuccok gyanánt versenyeinken. Gratulálunk ehhez a csapatnak, a navnak hogy vót szives és.... na de és főképpen a Nyerteseknek !!

Eredmények hamarosan írott formában is. Összességében pár mondat :
Aki még ma is magyarázkodik az nincs benne sem az első háromban sem tán nem lett az első de majd ahogy kell mindég megmondják mi volt a nem miattuk kizáró ok..és ez meg az történt..de ki foglalkozik itt a sokasággal. :lol: :lol: :lol: kivéve egy virágszálat akinek bár megígértem lökősön tolom a virágot ha utolérném a menet alatt,de sajnos technikai okok végett nem sikerült ígéretem teljesíteni így elhalasztjuk a randevút és kedves URAIM lehet gyakorolni...nézzük csak az egyszem virágszálat hány ponttal karcolta el a száját férfi konkurenseinek cé 1 és cé2 kategóriában ?
Nos elmondhatjuk férfi társaimmal karöltve van ám mit gyakorolni hogy a hölgy nyomdokaiba lépjünk ! Óriás gratula a második helyhez C2 kategóriában.
Cé klassz stokk egy :
3:Zsolt75 elindult a Titanik irányába és a szalmaláng előző első helyéhez képest még igaz harmadik lett de lesz ez még rosszabb és van élet a titanik alatt az iszapban is...én már csak tudom :-)
2:Cépeti aki talán a savanyú őszt képviseli a négy évszakból mert mosolyt csak ritkán látunk arca szélén azért a boldog második ismét kicsalt egyet tőle a kupa átvételénél és ismét csak a szokásos stabil elit szinthez amit már nem tegnap óta hoz, továbbra is csak gratulálni tudunk.
1: és végre magára azaz autójára talált a tavalyi élmenőmanó és megmutatta megint mindenkinek mi fán terem a triál...nem kell komment , önfényezésnek : a tökéletes autó :lol: :lol: :lol: jó kezekben
tessék bizonyítani az ellenkezőjét... :lol: :lol:
Na de télleg, gratulálunk batkának és végre hogy nem elsőként rajtolt volt ideje megnézni merre kell haladni és azon belül megtalálta a megfelelő kivitelezést, Néztem néztétek szerintem mindenki így láthattuk ismét a türelem és odafigyelés meghozza gyümölcsét. Nincs leírva a tavalyi csákó lehet vele számolgatni megint !

Nos az első hármast lefényeztem remélem így a többieknek grat és köszönjük a részvételt megint
Találkozunk legközelebb én már alig várom menni is tudjak végre...

Üdv
L

C1 dobogó
Kép

C2 dobogo
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 5:06 pm 
Szalagszedő

MÓÓNING!

Jobb később, mint még később! :lol:
Soooo..
Végre én is eljutottam egy versenyre!
Nagyon köszönöm az élményt! Hiába: jó társaság, jó helyszín, jó autók, jó sofőrök???? :o :oops:
Jól éreztem Magam! THX!!!!

Hogy "klasszikust" idézzek:
"Csak az veszített, aki el sem jött!"

GRAT! Mindenkinek, a dobogósoknak, meg külön is!

Szép napot!
Szotti

MST CFX Jeep
RED YOTA - Vaterra
Axial SCX II Jeep Cherokee XJ
Axial Wraith

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 5:24 pm 
Pályabejáró

Latya írta:
....és végre hogy nem elsőként rajtolt....

másodiknak :D

U4RC:
Wraith
RR10

1.9:
Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ
RR88
Jeep OB

Onroad:
TT01E

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 5:31 pm 

batkaaa írta:
Latya írta:

...akkor a múltkor simán szar voltál nem a rajttal volt a baj...

(ne dobj labdát mert medicin megy vissza... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 5:57 pm 
Pályabejáró

Latya írta:
batkaaa írta:
Latya írta:

...akkor a múltkor simán szar voltál nem a rajttal volt a baj...

(ne dobj labdát mert medicin megy vissza... :lol: :lol: :lol: :lol: )

az autó sem volt meg a múltkor, de elsőnek menni sem mindig célszerű.

most viszont én úgy láttam, hogy azon a pályán amit te raktál ki, legalábbis az első részén jobb volt az elején menni. de ez csak az én véleményem.

U4RC:
Wraith
RR10

1.9:
Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ
RR88
Jeep OB

Onroad:
TT01E

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 6:24 pm 
Off-road Mester

Hi All

Jómagam és a Csapat nevében is köszi a részvételt! Köszi a támogatóknak is, ámbár eddig sem rajtuk múlott...
Igen a pálya változik, hol előnyére hol hátrányára. A csapatkapitányok most a végén mentek, lehet jobb volt elől igen. No de vagy a bajnokságban vagy elől, vagy a pályán. Melyik a jobb? ;)
Jó kis izgi bajnokság kerekedik ki, ha maradnak az erőviszonyok. A dobogó ismét 1 kapun belül és én is épphogy lemaradtam. No de, csak legyen jó végre az autóm..... :D

Eredmények:

Street/C1

1. Batkaa 209
2. CPeti 222
3. Zsolt 224
4. Leo 235
5. Radzsbi 264
6. Mucsosz 291
7. Napalm 292
8. Pety 305
9. Patky 320
10. Adamsky 339
11. Geri 358
12. Szotti 394
13. Döncy 397
14. Pege 413
15. Madman 431
16. Lala 657
-- Latya DNF

Ultimate/C2

1. KGeorg 281
2. Tomi 318
3. Csilla 387
4. Rudibácsi 474
5. Bota 482
6. Zotya 490
7. Dániel 518
8. Bandipapa 520
9. Bence 777

Bajnokság állása a második futam után:

Street/C1

1. Cpeti 36
2. Zsolt 35
3. Radzsbi 25
4. Leo 24
5. Batkaa 20
6. Napalm 14
7. Pege 10
8. Mucsosz 8
9. Döncy 6
10. Pety-Madman 4
11. Api-Patky 2
12. Latya-Adamsky 1

Ultimate/C2

1. KGeorg 40
2. Tomi 33
3. Rudibácsi 30
4. Csilla 25
5. Milán 12
6. Bota 10
7. Zotya 8
8. Dániel 6
9. Bandipapa 4
10. Bence 2

Üdv: Leo

ui:

Bajnoki pontokat nézzétek át, ha kell javítom.

- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Kép

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 7:55 pm 
Csirke

Idézet:
Néztem néztétek szerintem mindenki így láthattuk ismét a türelem és odafigyelés meghozza gyümölcsét.

Igen! Ez megint megtanultam.

Minden esetre jóra sikerült futam volt. A bungee jumpingot egy részeg, fonálszakadt pókembert idéző mászás követett amiből a végén csak kikeveredtem.... hiába tud 25kg-ot a zsinór.
Köszönöm a sok technikai segítséget és még 1x köszönöm a jó rendezést és a többi versenytársnak a jó társaságot. Annak végképp örülök, hogy "csordába" rendezve még külön is autóztunk egyet.

Találkozunk Visegrádon!

ui: Pálesz maradt még bőszen... :mrgreen:

Hol vannak a képek?????

Vissza a tetejére 

Hozzászólás Elküldve: hétf. ápr. 28, 2014 8:15 pm 

Asszem volt egy pontom múltkor
ha a 10. pontszerző bár nem mintha arra hajtanék.... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 53 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő