Sziasztok,
Idén is megvolt az első "sógórjárat".... A helyszín nem változott, a pályák elég sokat...
Már most szeretném megjegyezni, hogy sokkal nehezebbek és élvezetesebbek lettek a pályák a multévhez képest!
A menetrend a szokásos volt, megérkezés, nevezés, bratyizás mindeközben komoly koffein adag bevitele, hogy bírjuk a napot.....
Sorsolás után elkezdtünk felkészülni, aksi behelyezés, stb.... Nekem nem működött a csörlőm, ezért gyorsan vezérlés csere.... kipróbál, működik.... rohanás a rajthoz. Mielött elindultunk volna a futamon gondoltam kiengedem a csörlőm, hogy ne menjen az idő ezzel a futam alatt. Sajnos mivel valami zavar van a csörlő rendszerem körül ezért a cserélt vezérlés is gyorsan leégett. Ezekután sajnos a napot csörlő nélkül voltam kénytelen teljesíteni. Ami nagyon nagy hátrányt jelentett az Alpok lábánál....

Ezért beálltam a sor közepébe, hogy fel tudjanak csörlőzni a komolyabb pontokon. A csapatom jónak tünt, de sajnos az ameriai kolléga igencsak borolékony autót épített és sajnos 2 szakaszról is kikéstünk. Ez kihatott az eredményekre is, mert 2 hibátlan szakasomat diszkvalifikálták és öszzetettben 18. helyen végeztem. Mindezek ellenére nagyon élveztem a versenyt és az eredmény sem rossz ha mindent beleszámítok...
Mivel az osztrákok nagyon figyelnek arra, hogy nehogy egy csapatba kerüljünk....

Sajnos Döncy futamait leszámítva nem láttam a többiek futamait, de át át tekintgettem néha hozzájuk is. Tudtam hogy Leo motor erő hiánnyal küzd, de Napalm-ról semmit sem tudtam...
Hogy Leo-val mit is tanultunk a hétvégén?

... Nem versenyen kell megtenni az autóval az első métereket....
Napalm hozott egy szép harmadik helyet, amivel bizonyította hogy nem véletlen lett ő a 2013 as bajnok.
Leo és Döncy egy 8 és egy 12 dik helyet.
Szóval összeségében szépen helytállt a csapat az első futamon.
A hangulat remek volt, a környezet gyönyörű.... Várjuk a következő futamot, remélem arra többen el tudunk menni!!!!
Üdv.: Pege