Én is szeretném megköszönni Petinek, ezt a remek hangulatú, tiszta(!) versenyt! a pálya király volt, bár kicsit több tempóval talán jobb helyezést sikerült volna elérnem
Én is köszi ezt a jó kis napot, ámbár sztem ez egy piszkos(!) futam volt. Nem én nyertem, az autóm is koszos lett....... kikérem magamnak. Jani ma utólérhetetlen volt, de legalább csapattaghoz került a vándorkupa! Én hoztam a formámat, ismét alig lemaradva a dobogóról
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Nagyon szépen köszönjük ezt a rendezvényt és a verseny lebonyolítását:) Egy nagyon klassz élvezhető ugyanakkor technikás pályán tudtunk versenyezni remek hangulatban.
Nagyon finom hamburger, és kávé is volt amiért külön THX.
Remélem lesz folytatás.
Gratula a dobogósoknak és mindenkinek aki részt vett és eljött.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.