|
Szerző |
Üzenet |
Madman740
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 7:55 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm Hozzászólások: 415 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hy, Akkor egy-két kérdés így elsőnek: Street A teljes kaszni alatt Street-ben mit értetek ? Mondjuk plató kialakítás ? Pl. ez melyik kategória:  Ultimate KIT: A vágásmentes lexan kaszni stimmel. ( Ebben gondolom bele értitek azt, hogy a Dingo szélesítéseit nem lehet leszedni. ) Alvázon ebben a kategóriában milyen módosítás a megengedett ? Pl.: másik lökhárító, homemade vagy gyári alu linkek, gyári tuning elemek használata, keréksúlyozás
_________________ E10 - Supra TT01 - Chevy TT02 - Audi Quattro TA05 - Volvo 850 TA05 - Volvo 850 Estate TA05R - Chaser
Pajero Dodge PW '48 Ford F150 '12 Ford F100 '56 Toyota Hilux '82 Volvo XC70 Volvo 912 6x6 Wraith Bronco
NPT TEAM DRIVER
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:10 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi All A válasz kiemelve. Madman740 írta: Hy,
Akkor egy-két kérdés így elsőnek:
Street
A teljes kaszni alatt Street-ben mit értetek ? Mondjuk plató kialakítás ?
Igen, pont mint 2014-ben is. A képen levő yota jövőre is street.
Ultimate KIT:
A vágásmentes lexan kaszni stimmel. ( Ebben gondolom bele értitek azt, hogy a Dingo szélesítéseit nem lehet leszedni. ) Alvázon ebben a kategóriában milyen módosítás a megengedett ? Pl.: másik lökhárító, homemade vagy gyári alu linkek, gyári tuning elemek használata, keréksúlyozás
Az alváz a linkek cseréjétől, illetve a tuning alu cuccoktól még nem számít módosítottnak jövőre sem. A lökösök cseréje szintén megengedett. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:19 pm |
|
|
Akkor továbbra sem értem hogy mi a helyzet a villamosokkal ? Mert ugye személyesen több embernél is szóvá tetted hogy azok (főképpen amiket torz autókat én építettem többet) jövőre nem férnek bele a class1-be akkor ahogy írod nem változik semi sem ? mert az utólsó két versenyen nem ezt hangoztattad... akkor csak nem értem most pl Zsolt vagy Batkaa Vagy Ati-merci jövőre class1 vagy sem ? na meg az én willysem is ugye....mert arra is mondtad c2
hogy is akkor ? mert kezdek eltévedni kb
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:31 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Igen valóban, ámbár egyikük sem tette fel a kérdést eddig...... Valóban lesz változás, mint mondtam is. Lesz egy minimum szélesség, így lesz esélyük a gyári kasznival indulóknak is tán. Amúgy hidd el a hangok nemcsak Neked jeleznek dolgokat. Nekem is szóltak többen a túl keskenyre épült autók miatt, amik nem is lennének "torzak" ha a tengelytáv is ezzel arányosan rövid lenne. Az említett versenyzők autóinak nem (sem) tudom a méreteit, így azt sem hogy melyik kategóriába lennének besorolva.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:40 pm |
|
|
Ettől konkrétebb senki sem lehet tán válaszolhatsz konkrétan nekem nem háttér hang vagyok kíírtam a kérdést....szerintem beférnek vagy sem ?
Köszönöm előre is Üdv az írás a hangok helyett
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:47 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Mint írtam, nem tudom az említett autók méretét, de nincs még meg a konkrét méret sem. Ami biztos, hogy a tamiya kasznik lesznek alapul véve. (Kb 160-170mm panelvonalnál mérve)
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:51 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi
Mint írtam, nem tudom az említett autók méretét, de nincs még meg a konkrét méret sem. Ami biztos, hogy a tamiya kasznik lesznek alapul véve. (Kb 160-170mm panelvonalnál mérve)
Üdv: Leo addig viszont irreleváns hogy szavazzunk ha azt sem tudjuk befér e az autónk a még nem létező új szabályzat szerint.... Vagy ugye senki sem gondolja hogy egy tollvonással háztartásonként 30-40-50 ezres átalakítást csinálunk hogy mehessünk ?? Részemről várom a kiírást addig pause Köszöntem Üdv L
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 8:57 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Továbbra is az igényfelmérés a cél. A szavazás kérdése a következő:
Melyik HRCCT kategóriában indulnál a 2015-ös évben? Tehát hol mennél szívesebben?
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: szomb. okt. 18, 2014 10:19 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Egyébként én személy szerint úgy érzem, hogy igen is sokan építenének új autót / kasztnit jövőre, és nem csak 1-2 emberről van szó. Nem egy ember mondta, hogy szivesebben menne "nyitottabb" kategóriában.
Továbbra is a kérdés: Melyik HRCCT kategóriában indulnál a 2015-ös évben?
Ehhez tettem fel az imént néhány gondolatvezető képet kategóriánként.
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: vas. okt. 19, 2014 11:23 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Napalm írta: Egyébként én személy szerint úgy érzem, hogy igen is sokan építenének új autót / kasztnit jövőre, és nem csak 1-2 emberről van szó. Nem egy ember mondta, hogy szivesebben menne "nyitottabb" kategóriában.
Továbbra is a kérdés: Melyik HRCCT kategóriában indulnál a 2015-ös évben?
Ehhez tettem fel az imént néhány gondolatvezető képet kategóriánként. Mondjuk ez ok... Ahogy kiveszem a leírtakból a Yota-m a (gyári Tamiya szélesség, kerék kilógás oldalra nincs 50%-os )belefér simán aminek örülök mert sajna az idei szezon végére alakult ki a kis versenygépem:):)/versenyre nem építek újat 2015-ere/ De ha a nagy szabad kategóriában C2 felé megy a mezőny 80%-a akkor magammal nem akarnék versenyezni, a C2-ben pedig a "truggy" szerű gépekkel szemben túl sok esélyem nem lenne:)/meg hát béna is vagyok, de az más kérdés/:) Ez lehet csak az én személyes véleményem, így kíváncsi lennék sok társunk véleményére, hogy tudjunk konzultálni a dolgokról:) Üdv: Bandika
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |