|
Szerző |
Üzenet |
Napalm
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 6:11 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Crawler azért ettől még nagyon távol van  Ez is csak egy C2 autó  Csak kinézetében dög  Ennyi a max nyitása:  De úgy látom, a társaság nagyobbik része a tálé felé vonzódik... legalább is a szavazás szerint. Addig ez rendben is van, amíg a fél kerék takarás nem szalonnázódeszka méretű szélesítéssel jön össze  Akkor én élek a lehetőséggel, és építek C2-be valami ilyet:  
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 7:32 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi Persze Zsolti, de nem minden esetben. Itt a vágás vonala a nem mindegy. Üdv: Leo Attól még módosított egy vágott seggű moyave vagy yota,,,a világon mindehol.... Leowrc írta: Hi No hogy tiszta legyen leírom ismét. Egy rövidebbre vágott yota, (szélesség marad) semmivel nem lesz jobb mint egy ugyanakkora tengelytávú gyári kaszni ( defi pl). Tengelytáv tekintetében persze. Ezzel szemben egy ugyanilyen tengelytávra épített, de a szélességében keskenyebb autó előnyt élvez. Remélem tiszta..... Üdv: Leo Akkor a te géd semmivel sem jobb mint Csuliké ? ezt kétlem....és te is nevetsz ha olvasod..... Napalm írta: Addig ez rendben is van, amíg a fél kerék takarás nem szalonnázódeszka méretű szélesítéssel jön össze
Nos akkor tudjuk kik a háttérhangok .... Nagyon csúszik a szabályzat...mérjétek körbe a nissanokat aszt had lássuk végre bár.... Üdv a én
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 7:46 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Mitől csúszna? Részemről a nissan már egy hónapja el van adva, jóreggelt  Amúgy is C2-vel szemezek. Nem vagyok ezzel egyedül klubbon belül sem.... Idézet: Egy rövidebbre vágott yota, (szélesség marad) semmivel nem lesz jobb mint egy ugyanakkora tengelytávú gyári kaszni mosolyogsz, ugye? 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 7:57 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Mosolygok Latya igen, amiket írsz azon...... A szabályzatot e hó végére ígértük, tehát nem késik. A rövidebbre vágott kaszni eddig sem volt nálunk kizáró ok a street kategóriában, ezután sem lesz az. Olvasd el ismét amit írtam. Idézet: Egy rövidebbre vágott yota, (szélesség marad) semmivel nem lesz jobb mint egy ugyanakkora tengelytávú gyári kaszni ( defi pl). Ugyanakkora tengelytávot írtam, nem véletlenül. Az én G-ém és Csuliké nem egy tengelytávú. Nem csak a csapatból hozták szóba a keskenységet, mivel azt nem is említeném, de mint mondtam nem mondok neveket. A Zsolti vagy az Én nissanomra gondolsz? Jaaa, azok cirka 170mm szélesek. Pont akkorák mint egy gyári tamiya jeep wrangler panelvonalnál mért szélessége. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 7:59 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Latya írta: Nagyon csúszik a szabályzat...
A hónap végéi még nyitva marad a szavazás, addig még lehet véleményezni az ötleteket. Azt kéne eldönteni, hogy jellegben mi áll az egyes versenyzőkhöz közel. C1, street jeleg, gyári méretekkel, jelleggel rendelkező autó (Pajero, Hilux, Tundra, Defi és társaik méretben), legalább a fél gumi takarásban van, de talán plusz pont, ha az egész, kis kerék.  vagy C2, Utimate, ahogy elmehet egy erősen módosított vérbeli offroad autó is, ahol kilóghatnak a kerekek, lehet vágott, szűkített, összehúzott, csővázas, stb.   Kinek melyik ághoz húz jobban a szíve, vagy a már összeállt autója.
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 8:02 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
A Nissan gyári szélessége: - első kerékjárati ívnél 182 mm - hátsó kerékjárati ívnél 186 mm Ezek a vágatlan méretek, ív nagyobbítás után kicsit szűkebb.
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 8:09 pm |
|
|
Döncy írta: A Nissan gyári szélessége: - első kerékjárati ívnél 182 mm - hátsó kerékjárati ívnél 186 mm Ezek a vágatlan méretek, ív nagyobbítás után kicsit szűkebb. lekötelez Döncy a panelvonalat még megkérdezném hogy mennyi és azt hol kell mérni egy egy autó típusnál és mi tartozik bele abba a fogalomba pontosan ??? Köszke
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. okt. 24, 2014 8:15 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Mea culpa....... tévedtem. Övvonal a pontos megnevezése. De mondhatnám azt is, hogy a kaszni legszélesebb pontjánál (nem a szélesítéseknél, hanem pl a kilincseknél ) mért szélessége.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: hétf. okt. 27, 2014 3:54 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Senkinek nincs egyéb ötlete, véleménye? Dorogon még jött pár kérdés, amit helyben tisztáztunk, de ennyi lenne?
Utólag már késő lesz...
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: kedd okt. 28, 2014 6:01 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |