Gondoltam, nosza, ezt én is meg moddingolom. Rendeltem gyorsan 8x12x3,5-ös csapágyat: Uploaded with ImageShack.us
Aztán szétkaptam a távot. A kormány közepét ki kell piszkálni, alatta van egy pici csavar, az tartja a kormányt: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Ha lenn van a kormány, a FlySky logót le kell műteni: Uploaded with ImageShack.us
alatta levő kettő csavar, meg a kormány alatti három tartja az egész miskulanciát: Uploaded with ImageShack.us
A csapágy pont passzol a kormány tengelyre: Uploaded with ImageShack.us
Ezek után a külső részbe bele kell "szabni" a csapágyat. Ezt a legegyszerűbben egy kaszni fúróval lehet megoldani, de gondolom a sima fúró is megteszi: Uploaded with ImageShack.us
A kaszni fúrós megoldásnál figyelni kell, nehogy túl tágítsuk a lyukat! Aztán csapágy betesz -esetleg ragasztóval rögzít- és kész: Uploaded with ImageShack.us
Összeszereljük és örülünk, hogy szeretett távunk kormánya többé nem lóg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.