Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: szer. feb. 01, 2012 7:53 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hy All! Na tehát visszacsiszoltam, utána a maradékot lemostam.  Ilyen lett: Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: szer. feb. 01, 2012 8:06 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Üdv! Kiderült mi volt a mumus? Egyébként szép lett! -Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. feb. 01, 2012 9:10 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Igazából nem tudom. Az alapszín alá fújtam egy müanyagra való alapozót, lehet annak nem tetszett valami. Ez is csak egy feltételezés, mert amúgy mindkét ráfújt szín Maestro Akryl festék volt. Azok nem veszhettek össze. De tulképp már mind1 is. Most jó és ez a lényeg!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: kedd feb. 14, 2012 5:50 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Üdv! Egy ilyen festést nagyon bonyolult összehozni?  Vagy találjak ki valami sima, egyszínűt? -Döncy-
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: kedd feb. 14, 2012 6:41 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Latya, labda fel van dobva!! Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. feb. 15, 2012 8:15 am |
|
|
Döncy írta: Üdv! Egy ilyen festést nagyon bonyolult összehozni?  Vagy találjak ki valami sima, egyszínűt? -Döncy- Válasz : Nem És Igen Szerva ott Egyéb kérdés ??  
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szer. feb. 15, 2012 9:24 am |
|
|
Fújáshoz Vágsz a5 re pl egy ilyet : http://www.dixieart.com/classic-camo-ms-large.gifSzín kombók pl itt : http://www.sourcemilitary.com/china/cam ... abric.htmlMindég a legvilágosabb vagy a "domináns" színnel kezdj. Majd haladsz a sötét felé. Jó pofa újhullámos : http://www.thebestcasescenario.com/foru ... php?t=7530Sablonnál mindég figyelni : Rá kell szorítani annyira hogy a sablont, hogy a festék ne ködöljön a szélénél hanem éles maradjon a körvonal. Airbrush vagy fényező stuki híján pedig ecsettel : Fújsz spray-vel egy alapot és egyenként ecsettel felviszed a mintákat..... Sztem ez neked nem kihívás... A sablon előnye : tudsz vele apró mintát csinálni és így aprólékos mintát relatív hamar. De ! Mivel ezen a kamuflage minta "éles" szélű grafikai megjelenítés így ecsettel is megoldható. Persze vannak ködölt homályos fényezések de a te esetedben ugye nem az. Zöld alap komplett és fekete meg bézs minta ecsettel..... Ja sablonhoz ecset nem a legjobb... Üdv 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 7:58 am |
|
Sziklamászó |
 |
|
Köszi Latya! Még megrágom a dolgot, tulképp' a katonai cuccokért annyira nem vagyok oda. Lehet, hogy keresek valami polgári mintát. -Döncy-
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: szer. feb. 06, 2013 2:52 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Hi! Már megint az a rohadt festés! A jelenség: Alapból piros a kaszni, ahol meg lett csiszolva ott a piros átmegy valami narancsos árnyalatba. Ezzel nem is volna probléma, de ezt a narancsos részt -ahol ugye meg lett csiszolva a felület- kicsit oldja a festék. Tehát ahol gyári a szín ott minden ok., ahol meg lett csiszolva ott átüt a festéken! Egy réteg alapozó és két réteg festék után emígyen mutat:  Na ezzel most mit lehet kezdeni? Tudom, fessem le sárgára az egészet! 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szer. feb. 06, 2013 4:38 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Én nagyjából bármit fújok, fekete az alap. Ill szürke alapozó, majd mattfekete és végül a szín.
Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
|