Szerző |
Üzenet |
Fero75
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 11:38 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 29, 2012 1:08 am Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Bezony,jól áll a távolság a kannának! Ilyen lett... A Tied sokkal szebb,ennyi.
Mind a kettőből vettünk.
_________________ Tatabányai R/C Baráti Társaság
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 11:50 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Fero75 írta: A Tied sokkal szebb,ennyi.
Nehogy azt hidd ám Fero!! Majd jól teszek fel Latyáéról közeli fotókat. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 12:18 pm |
|
|
Miről beszélsz Feró vazzeeeeeee.... Nem az a lényeg kié a szebb..és ahogy Leo is mondja...Hmmm nem mindent mutogatok én sem A tiednél arra gondoltam hogy ránézésre te is ezt csináltad : Így gondolván annyi hibát láttam a "másolásban", hogy a dőlésszögekkel te is elmentél mint én is ugye. Arra értettem ha a következőn átrajzolod akkor az isten se mondja meg hogy nem eredeti scale... De pl ahogy Leo is említtette akár olyan is van mit a te scaléd mert van ám bőszen kanna fajta, ím itt pár : http://www.rcpilot.hu/gall/auto/1646/20 ... aknak.html Persze dobok is össze párat hogy nekem legyen leghamarabb olyan...még ha Leo nem is mutogassa a minőség végett.... arra meg hogy kié szebb : ki nem szarja le ? a lényeg hogy saját !! Nálam ez többet ér minden gyári kütyütől még ha néha nekem sem az igazi... Továbbra is ja kérdés : Mi van "G" vel ?? Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ; 
|
|
 |
|
 |
Fero75
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 12:29 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 29, 2012 1:08 am Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Latya írta: Így gondolván annyi hibát láttam a "másolásban", hogy a dőlésszögekkel te is elmentél mint én is ugye.
Eleve nincs ügyességem a rajzoláshoz,vagy másoláshoz.Készítettem egy sablont,ami már az elején kicsit el volt kottázva.Azt vagdostam körbe,mindig kicsit faragtam belőle és ez lett a vége. Latya írta: Továbbra is ja kérdés : Mi van "G" vel ??
Most,hogy belekóstoltam ebbe a műfajba,bátran kijelentem:Neki sem állok! Elkészítem amit 'muszály',utána nem hiszem,hogy építeni fogok bármit is.Nem megy ez nekem... **************** Köszi Papi a bíztatást!
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 7:37 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Helló! A sztirolozás alapjaihoz : Nálam elő szokott fordulni, hogy az általában használt lapok -1mm, 2mm, 3mm- nem elég vastagok. Ilyenkor össze szoktam ragasztani kettőt vagy többet. Ennél jól jön a Palmatex ragasztó, mert kiadós és nagyon jól ragaszt: http://ittveszemmeg.hu/images/IHPTX40.jpgAz anyag összeszorításánál pedig hasznát veszem egy-két olcsó szorítónak: http://fjs.boltaneten.hu/image/termekn9 ... _21151.jpg-Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Fero75
|
Elküldve: szomb. feb. 25, 2012 8:21 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
A sztirolozás alapjai témához: Korrekt leírás,ez az ami hiányzott!
|
|
 |
|
 |
Fero75
|
Elküldve: pén. márc. 16, 2012 9:17 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Na ez arányosabb lett : 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. márc. 16, 2012 9:49 pm |
|
|
Fero75 írta: Na ez arányosabb lett :  Ennyi...Korrekt! Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;
|
|
 |
|
 |
Fero75
|
Elküldve: hétf. márc. 19, 2012 9:38 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
A sztirolból készült karosszériák és kiegészítők fényezésénél használtok valami műanyag alapozót,vagy csak simán mehet rá a festék? Ki milyen festéket használ?
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. márc. 19, 2012 10:03 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hali Sztem ha rendesen be van csiszolva, akkor nem kell külön alapozó. Nekem a maestro és a prisma color festékek jöttek be.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
|