Hi
Eljutottam végre idáig..... essen hát pár szó erről a futamról is.
Ennek az összecsapásnak a sokunk által ismert (többen most voltak itt először) Öböl Music Beach adott otthont. Ismét külön köszi Szalánczay Petinek a lehetőséget! A strand egy elkerített részén kezdtünk neki a pálya kijelölésének, majd az építésnek. Köszi a versenyzők hathatós segítségét, nélkülük most sem ment volna...

Az edzés kezdete után hamar "betört" a pálya és kialakult az ideális nyomvonal. Szerencsénkre az idő kegyes volt hozzánk és nem sültünk ropogósra, sőt egyszer még az eső is ránk ijesztett! Sőt, a homokos pályának talán még jót is tett a negyed órás kis zuhé.
Ezt követően elkezdődtek az időmérő futamok. Az itt elért eredmények alapján kerülnek ki az A és B döntős csoportok.
Sajnos megint technikai problémám volt és hiába jutottam tovább a legjobb idővel, a kölcsön autóval a gazdája versenyzett a döntőben. No majd legközelebb talán már tudok egy teljes futamot menni.
Elég népes mezőny jött össze, mivel többen indultak 1.9-es kategóriában is. Sőt volt aki mindkét kategóriában leadta nevezését.
Az "öldöklő" küzdelmek végeztével az alábbi eredmény született:
1.9
1. Laci
2. Badnick józsi
3. Rudibácsi
4. Madman
5. Alex
6. Tomi
2.2
1. Batkaaa
2. Bandy
3. Tomi
4. Badnick Józsi
5. Madman
6. Leo
7. Api
8. Pege
Külön köszi a Lányoknak a pontozói közreműködést!

1.9 dobogó

2.2 dobogó

Géppark a futam után

Egy jellemző életkép a futamról

Még pár fotó:
https://www.flickr.com/photos/128599568@N06/albums/72157671229662535/with/28675015150/Köszi a sok képet a fotósoknak.
Üdv: Leo
- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -