Én így láttam a mai versenyem

U4RC 3. futam - Csepel 08.21 - Gerilladrift pálya , 1.9 katg. 2. hely
Az már a szabadedzésen feltűnt hogy ez a pálya akár még az absz. értékelés szempontjából is lehet 1.9 -es pálya, vagyis van remény a 2.2 -esek ellen ... Hát tévedni emberi dolog, semmi esély se volt

Sebaj! Nagyobb baj volt h nem találtam a ritmust. A szabadedzés nem ment jól, esés kelés, de legalább nekem bírta a technika ... sajnos 2 kategóia társ sem tudott műszaki okok miatt rajthoz állni már az időmérőn sem. Engem a rosszullét, hányinger és szédülés akadályoztatott leginkább. Vagyis napszúrás. Ezt az aug. 20-as RC Veszprém "Zúzós" napon sekierült bekapni. Természetesen a 2. hely nem ezen múlt, grat MadMan -nak, akivel jót mecseltünk, 8perc után is csak kb8mp választott el minket. Szép volt MadMan

Részemrő: becsületes helytállás, 2. hely. A verseny végére a hátsó telókból eltűnt az olaj, így az autó minden gázadásra elindult vmerre, hol jobbra - hol balra, de egyenest csak ritkán.

Torque twist elleni tartás nulla, elugrás, és landolás csillapítás csak a maradék rugóerővel ... Ennek ellenére szuperdöntős lettem ismét, és ott a fordtott pálya irány ellenére sikerült a kat. győzelem. Jó kis nap volt.
Köszi Leo és csapatának a rendezést, valamint a Gerilladrift -nek a helyszínért! Folyt köv. ősszel, addig is lesz mit átnézni, mókolni a kocsin

Gratulálok minden ellenfélnek!
Ui.: nem volt abban már olaj a verseny kezdetekor sem, de mivel absz kezdő autós vagyok (alig 4 hónapja van meg a kocsim, és ez az első), így elsőre nem tudtam volna javítnani semi, hiszen nem volt tartalék olajom ... de legalább jól sejtettem, a mostani (aug. 30 -as) szétszedés bebizonyította, csont üres hátsó teleszkópokkal mentem végig a csepeli versenyen ... Leo, így már tudod h miért kellett többször is rám szólnod, hogy "Lacikám, a pálya a szalagok közt van, be kellene tartani"