|
Szerző |
Üzenet |
Brumca
|
Elküldve: szomb. nov. 12, 2016 7:22 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Hali. Köszönöm a lehetőséget.Szuper nap volt,csak az eső ne lett volna. Gratulálok a dobogósoknak,és mindenkinek. Sziasztok
|
|
 |
|
 |
Soma4
|
Elküldve: szomb. nov. 12, 2016 7:52 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: szomb. júl. 12, 2014 6:32 pm Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest XIII.ker
|
Sziasztok! Gratulálok a szervezőknek a szuper helyszínért  Gratulálok a helyezetteknek és a Bajnokoknak  Sziasztok
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: szomb. nov. 12, 2016 8:38 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok! Az eredményhirdetést ugyan már nem tudtam megvárni, de szívből gratulálok a futam és a bajnokság győzteseinek, helyezettjeinek! Magam részéről pedig köszönöm a kellemes napot, az újabb tanácsokat és a baráti hangnemet. Külön öröm, hogy két cc01-es pajtással is bandázhattam!  Répa, már alig várom, hogy kergesse egymást a két FJ jövőre Street-ben.  Üdv, I.
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: szomb. nov. 12, 2016 10:05 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING! Köszönjük a pályát Lipinek! Nos.. a mai.. hmmm.. klassz volt.. GRAT a dobogósoknak!! De GRAT Mindenkinek, aki részt vett -akár egy futamon is!-, az idei HRCCT versenysorozaton! DE külön GRAT a HRCCT-nek! Valószínű, hogy sokan nem is gondolják végig, hogy mennyi munka, idő, energia van egy-egy futam leszervezésében, lebonyolításában..... (Nem puncsolok a HRCCT-nek, még mielőtt nagyon úgy tünne!!!) Leo: Nagyon köszi az idei évet (is)! .... de roohagggyyyááá meg! Pege: Neked is köszi! ... de jövőre a "kocsma túrákat" egyeztesd a versenynaptárral! Napalm: Örülök, hogy láttalak! ...gyere máááá vissza!  KÖSZI az egész szezont!!! Szóval... klasszz volt az idei szezon!! Örülök, hogy az "öregek" még tolják, az "újaknak" pedig kitartás, ne adjátok fel, gyertek, toljátok!!! MINDENKINEK! GRAT! Szép napot! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Madman740
|
Elküldve: szomb. nov. 12, 2016 10:20 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. feb. 01, 2012 8:19 pm Hozzászólások: 415 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hy all, Köszönet a mai versenyért, habár az esőtáncot hanyagolhattátok volna. Gratula a dobogósoknak és a többi versenyzőnek is. Jó kis év volt, habár személy szerint örültem volna még pár versenynek az idén. Remek helyszínek, trükkös és néha szívatós pályák, és az elmaradhatatlan technika ördöge csakhogy az idai évad is tökéletes legyen. Pár kép a teljesség igénye nélkül ( köszönhetően az esőnek ) a mai napról: https://www.flickr.com/photos/98669791@N07/albums/72157674956246892ui.: Akinek esetleg banner nélküli képekre lenne igénye írjon.
_________________ E10 - Supra TT01 - Chevy TT02 - Audi Quattro TA05 - Volvo 850 TA05 - Volvo 850 Estate TA05R - Chaser
Pajero Dodge PW '48 Ford F150 '12 Ford F100 '56 Toyota Hilux '82 Volvo XC70 Volvo 912 6x6 Wraith Bronco
NPT TEAM DRIVER
|
|
 |
|
 |
Pintair
|
Elküldve: vas. nov. 13, 2016 9:34 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
Köszönjük az egész éves versenyeket! Mi ugye idén csöppentünk bele ebbe az egészbe úgy rendesen. Nagyon tetszettek a versenyek. Azt gondolom jó kis tanuló év volt részünkről látjuk hova kell fejlődni. Külön öröm hogy Alex még kupát is szerzett egy nem mindennapi versenyen. Köszönet a baráti társaságnak a hozzáállásuknak, nem gondoltam volna hogy a mai világban még ennyi rendes ember létezik.  Gratulálunk a dobogósoknak már tudjuk mi munka van benne! Remélem jövőre szintén hasonló versenysorozatban lesz részünk. Köszönet Leó & Pege, na és persze az összes segítőnek!
_________________ Üdv: PS _________________ AXIAL SCX10ToyotaPHESTOM Vaterra Twin Hammers V2
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: vas. nov. 13, 2016 11:32 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
Köszönöm/köszönjük a tűéles képeket, Madman!
Én 10 évig versenyeztem egy másik sportágban. Ezért néhány verseny előkészítésében és lebonyolításában is részt vettem. Úgyhogy tudom,h mi mindenre oda kell figyelni, mennyi mindennek utána kell menni. Respect és hála tehát a HRCCT frontembereinek és backstage munkásainak!
I.
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
Bandy
|
Elküldve: vas. nov. 13, 2016 10:44 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 19, 2014 4:29 pm Hozzászólások: 417 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok, Köszönjük szépen a szervezőknek az idei versenysorozatot is. Gratulálok a dobogósoknak, és mindenkinek aki teljesítette a futamokat. Köszönjük a kitartást amivel vagytok a bajnokság szervezésében , és a szponzor ajándékokat is. Külön jó volt látni, ( bár kevesen voltatok ) de végre egy remek C1 kategória született Várjuk a 2017-es szezont, és örülünk az újabb résztvevőknek. Üdv. Bandi
_________________ C2 Vaterra Ascender - Nissan Titan C1 MST CMX - Pajero
|
|
 |
|
 |
mucsosz
|
Elküldve: hétf. nov. 14, 2016 4:30 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: pén. szept. 06, 2013 8:54 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Tát
|
Sziasztok! Kicsit tagoltabb volt az idei sorozat az előző évekhez képest. Szerencsére ennek a fényes oldala az, hogy nemzetközi porondra tört a Team HRCCT. Nem is tudjuk, hogy mennyi meló van egy ilyenben de amit érzünk belőle az hálás. Rengeteg ajándék, jobbnál-jobb nyeremények. Nagyon szépen köszönöm én is a sok-sok belefektetett melót a csapatnak. Igyekszem jövőre még többet segíteni, mert sajnos a csapat kicsit gyengélkedett idén. Egy verseny nekem ki is maradt de így is azt kell mondjam, hogy jol megszorongatta a C2 a versenyzőket. Persze Gyurka odaverte a mezőnyt megint de jövőre belenyúlok a munkabeosztásába és soha nem jöhet műszak után versenyre! Remélem jövőre jobben eloszlik a mezőny a három kategória közt. Az idei év jól megmutatta, hogy van igény a szabadabb kategóriára viszont nem kellene véresen komolyan venni a C1et ha kisebb hibái vannak a járműnek. Adni időt az átalakításra. Lehet többen indulnának. Bár nem hiába szkél csampionsipp... Köszi a jó képekért az idei fotós gárdának. És szívesen jutalmaznám a fotósokat is jövőre ezzel is talán fel lehetne lendíteni a képcsinálást és lehetne minél több anyag a szponzoroknak. Azért jól esik mindenkinek ha nyer egy szett gummát de akár egy rohadt matricaszett is jól jöhet néha. (  ) Szóval: KÖSZI!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure 
|
|
 |
|
 |
janesz
|
Elküldve: kedd nov. 15, 2016 12:55 pm |
|
|
Mit is mondhatnék(írhatnék).... Mikor indén februárban elmentem Leohoz a Döncy G6-osáért, mondtam Leonak, hogy nekem egy verseny gép kell, mert szeretnék a bajnokságon indulni és persze majd egyszer nyerni is.  Ezek után ő megnyugtatott, hogy ez egy fasza gép és nem lesz gond vele. Nos, igaza volt... A G6-os gyönyörűen teljesítette az évet! Volt egy- két apróbb tungingolás és egy leégett szervó, de derekasan állta az akadályokat. Az első versenyen hihetetlenül sokat tanultam mindenkitől és elhatároztam, hogy egyszer majd én is nyerek egy kupát. Na nem azért, mert nincs otthon miből inni, hanem mert q*vajól néz ki  Azt viszont álmodni sem mertem volna, hogy a második futamon elhozom a második helyezettnek járó bling-bling pohárkát. És innentől nem volt megállás...  De! Azt aztán tényleg nem is gondoltam volna, hogy a szezon végén én leszek az első. És itt kell megemlítenem, hogy ez az eredmény igazából mindenki érdeme, ugyanis itt mindenkitől lehet tanulni valamit. Sok jó tanácsot kaptam, sok technikai trükköt láttam. Talán az egyik legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Bazsika és Apuka segítettek a csőrlőjükkel, mert az enyém felmondta a szolgálatot (utólag kiderült, hogy a kapcsoló döglött be). Hiába voltak ők is versenytársak, önzetlenül a segítségemre voltak, aminek eredményeképpen a második helyen sikerült végeznem. Tehát: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! Nem is szaporítanám a szót. A lényeg, hogy ez egy szuper csapat és örülök, hogy a tagja lehettem az idei szezonon. Köszönöm én is a szervezők állhatatos munkáját. Nagyon kitettek magukért! Egyúttal úgy érzem, hogy elértem pályám csúcsát, így visszavonulok, teret hagyva a többi versenytársamnak. Na ez volt a vicc  )) Szerencsére nagyon sokat kell még tanulnom, úgyhogy alig várom, hogy kezdődjön a 2017-es futam Ja, és a szekrény tetején is van még hely a serlegeknek. Addig is viszlát decemberben!
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |