Köszönjük a mai futamot is a szervezőknek és a Team Drivereknek is, ismét elég jól pörgött a nap így nem este 18-ra végeztünk.
Részemről a C1 kategória nagyon izgalmasan végződött így itt is külön Dokinak hadd gratuláljak, mert kettőnk közötti helyezés igazából az autókért kapott plusz pontokon is múlott
Kicsit féltem ettől a sziklás pályától, de sikerült élvezthető és minden kategóriában teljesíthető pályát kitenni ( mondjuk volt egy kanyar ami....na nem baj )...
Gratulálok minden dobogósnak és annak is aki teljesítette a mai napot.
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
Kedves Sporttársak!
Számomra keserű volt a nap első fele. A fizika, s azon belül is a gravitáció Mindkét korábbi versenyfutamomnál könyörtelenebbül megmutatta az autóm gyenge pontjait.És a saját vezetési hiányosságaimat. A nap végére azonban derűsebben láttam a dolgot: tudom,h mit kell megváltoztatni az autón, és hogy milyen vezetéstechnikai hibákat vétettem. Egyszóval: a fejlődés iránya adott. A derűsebb látásmódot katalizálta a tombolán nyert kerékszett is,amit ezúton ismételten megköszönök. Gratulálok a helyezetteknek és mindenkinek,aki teljesítette a pályát! Aki pedig műszaki hiba miatt feladni kényszerült,azzal együttérzek. Üdvözlettel, I.
Sziasztok!
Jó kis nap volt ez a vasárnapi. Személy szerint új taktikát fejlesztettem tökéletesre: kevés kaput sokszor megütni Meg is volt érte a jutalom... De szerencsére kibukott, hogy mit kell még a kocsin reszelni, hogy elbírja a pilóta hibákat
Gratula a dobogósoknak és mindenkinek, aki megpróbálta a tikkasztó nap melegében teljesíteni a távot!
Egyik kedvenc helyemen sikerült megint versenyezni. Talán az egyetlen etap amikor előny, ha az ember a végén kerül sorra. A többiek által vétett hibák rámutattak, hogy itt valóban biztosra kell menni. Meg is lett az eredménye! A bölcs ember tanul a hibáiból... az okos meg másokéból!
Köszönjük a szervezést és a helyszínt! Remélem soxor visszatérünk még ide. Van benne potenciál!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.