|
Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: pén. feb. 10, 2017 11:25 am |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Az idei G6 futamok dátumai, ahová megyünk.
- 08. 26. G6 Austria - 09. 30. G6 Poland
Van még meghívásunk a Német, Belga és Angol futamra is, de ezek sajnos nem fognak beleférni az idei évbe.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: szomb. feb. 11, 2017 8:00 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi
Természetesen ha valaki velünk tartana, itt majd jelezheti. A csapatban most jól állunk csapatszállító gépjárművel, így van lehetőség "telekocsi" utazásokat szervezni. Mondjuk erre tavaly is volt lehetőség, csak nem éltetek vele.
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. máj. 19, 2017 9:49 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi Még 13 napig rendelhető a 2017-es hivatalos európai Recon G6 póló!! https://www.seedshirt.de/recong6europe2017Mi is rajta vagyunk!! Üdv: Leo
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: szer. júl. 26, 2017 8:41 am |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Ezennel "hivatalosan" is jelzem, hogy Tamás és én részt fogunk venni az idei osztrák G6-on. Külön autóval megyünk pénteken (ennek legfőbb oka, hogy szombatról vasárnapra már nem tudunk ottmaradni), ezért egy, maximum két embert mi is el tudunk vinni, aki ugyanígy szombat délután/este jönne vissza. Szedán autóval megyünk, több RC autót is viszünk, ezért a hely korlátos.
A facebook-on megtaláltam egy event-oldalt, ahol rányomtam az "ott leszek" gombra, de gyanítom, hogy ennél azért komolyabb elő-regisztráció vagy regisztráció van/lesz. Vagy mégsem? Azt jól gondolom, hogy egy HRCCT ultimate szabályzatnak megfelelő autó itt is indulhat? (A német nyelvtudásom sajnos erősen korlátos--a Google Translatort meg inkább ne erőltessük...)
Előre is köszönöm a tisztázó és megerősítő válaszokat.
Üdv: I.
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
aSab
|
Elküldve: hétf. júl. 31, 2017 7:13 am |
|
|
Én is akarok menni a fiammal, elvileg a barátnőm is jön nézőnek. Van fenn angol nyelvű szabályzat is az "About" szekcióban. Ugyanakkor az eddigi hozzászólásokból úgy tűnik, hogy nincs az a szabályzat kőbe vésve - de ne az én szavamat vedd biztosnak. Pld. azt írják ugyan, hogy scale avagy scale replika gumival kell indulni, de az egyes kit gyártók nem replika gumijaira is azt írják, hogy elmennek scale guminak. Van pár kötelező elem, amit mondjuk nem hagynék ki, mert nem nagy fáradtság gyorsan kifaragni vagy megoldani, ilyen pld. a scale térkép vagy gps, illetve a tehénkolomp. Regisztrálni illetve jegyet venni a www.globetrotterrodeo.at oldalon tudsz. A G6-os jegyekbe belefoglaltatik, hogy sima (nem terepjáró) autóval bemehetünk a terepre a sátortáborig, illetve benne van a sátrazás költsége is. FIX minősítést egyértelműen csak akkor kapsz, ha a 12 órásra jelentkezel és azt teljesíted.
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: hétf. júl. 31, 2017 1:16 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
aSab írta: Én is akarok menni a fiammal, elvileg a barátnőm is jön nézőnek.
Van fenn angol nyelvű szabályzat is az "About" szekcióban. [...] Köszi az infót! 
|
|
 |
|
 |
janesz
|
Elküldve: pén. aug. 04, 2017 4:24 pm |
|
|
Sziasztok! Érdekesnek ígérkezik a verseny, úgyhogy én is csatlakoznék Érdről az osztrák G6-ra valaki(k)hez! Nem tudom, hogy férőhelyekkel, hogy álltok... Nekem például sátram sincs 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. aug. 13, 2017 8:05 pm |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
Közeleg a dátum, alakul a Magyar létszám.
- Isti - Tamás - Szotti - Joe - Napalm - Atis - Bence - Leo - Lipi - Richmond - Batkaaa - Bazsika
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: hétf. aug. 14, 2017 7:17 am |
|
Bója kerülgető |
 |
|
Sziasztok!
Sajnos Tamás és én visszalépni vagyunk kénytelenek az idei részvételtől, aminek nem RC, hanem egyéb okai vannak. Bízunk benne, h jövőre ott tudunk lenni! I&T
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: hétf. aug. 14, 2017 8:34 am |
|
Off-road Mester |
 |
|
Hi
A Magyar indulók.
- Szotti - Joe - Napalm - Atis - Bence - Leo - Lipi - Richmond - Batkaaa - Bazsika
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |