mit lesz jobb vinni? esököppenyt vagy inkább egyenesen fürdögatyát? .
Szia
Reméljük nem ázunk el nagyon.
No de komolyra fordítva a szót. A nevezést péntek 18:00 órakor zárom. A reggeli érkezést tessék komolyan venni. A kiírt érkezéstől eltérő időpontban a bejutás nem lehetséges.
Ne felejtsetek az időjárásnak megfelelő lábbeliben megjelenni....
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
MÓÓNING!
Nagyon jó kis verseny volt!!! Köszönjük a szervezést! Mindenkinek GRAT, aki jelen volt, a dobogósoknak, pedig külön GRAT! Ezt most Mindenki nagyon élvezte (sztem)??!!! Aki meg nem, az nem is akarta Magát jól érezni!
Zsolti! Nagyon THX a videot!!!!
Ja, igen...... "Mi újság a kávéval?"
Szép napot! Szotti
_________________ +36-30-94-85-544 Rusty Marie MST CFX Jeep RED YOTA - Vaterra Axial SCX II Jeep Cherokee XJ Axial Wraith
Nagyon jó volt ez a kicsi locsi pocsi verseny.Szuper nyomvonallal,gonosz sziklákkal. Köszi a szervezést a helyszínt,(és a plussz startot),Gratula mindenkinek. Köszi a videJÓt. Sziasztok.
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: kiváló hangulatú verseny volt, méltó szellemű helyszínen. Remélem, hogy jövőre valamennyi futamon részt tudok majd venni. Jó volt találkozni újra Veletek! Zsolt75-nek köszönöm a videót! A slussz poén, hogy a zene, amit választott hozzá, az egyik nagy kedvencem, igen gyakran szoktam hallgatni. Üdv: I.
Nekem is nagyon tetszett. Kicsit mondjuk lehetett volna hosszabb a 2 pálya és akkor lehet nem bagatelizáltam volna el a harmadik futamot. Az eső külön jót tett az egész napnak. Ez a helyszín pont megfelelő lehetett volna egy, de hosszabb adventure útvonalnak. Sajnálom, hogy mindenki úgy elrohant. Kicsit fura is volt, hogy langyos levessel vártak otthon.... (lófasz....dolgoztam még este9ig de mind1)
Remélem a zárón még többen leszünk és csapassuk 1ütt!
PÁ!
_________________ toyota - fj40 Axial SCX10 - G6 Gmade BOM - TOYOTA Hilux Flatbed Axial Scx10 Tow Mate Ftx outback II - Rc4wd D90 Adventure
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.