kovacsszandra írta:
Szia Leo!
Nagyon profi munka!

Mi is fontolgatjuk, hogy hasonló modellautót építsünk itthon. A kisfiam született ezermester és imádja az autókat, és szeretnénk egy közös programként egy ilyen építésébe belekezdeni, szerintünk imádná. Úgyhogy így találtam rátok, és örömmel látom, hogy milyen csodákat ki lehet hozni, lenyűgöző!
Igazság szerint a mi első ötletünk nem a PVC lemez volt, hanem préselt lemez. De a PVC sokkal jobban tetszik. Könnyebb is, kevesebbet is "mocskol".
Egyébként az összsúlya a kész daraboknak nagyjából mennyi? Illetve a lapokat, amiből dolgozol, veszed és otthon méretre vágod, vagy már előre megtervezed a méreteiket, és legyárttattatod valahol?
Üdv.:
Szandra
Szia
Köszönöm!
ALapvetően habosított pvc-t és polisztirolt használok az építéskhez. Ezekből 1, 2 és 3mm vastagságút használok. Mindkét anyagot be lehet szerezni a
www.panton.hu oldalról. Én is itt veszem.
Az építést mindig a tervrajzok letöltésével kezdem, ezek alapján rajzolom le a kivágandó elemeket. Ezután jön a ragasztás, csiszolás...
Egy kész kaszni súlya kb fél kg, de ez függ pár dologtól. Van-e beltér, nyitott vagy zárt a kaszni, stb...
Remélem segítettem.
Üdv: Leo
- RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -