Kérek mindenkit dobja fel amit fényképezett, hogy tudjak belőle lopni mert képeket sajna nem volt alkalmam a menetekről csinálni és elférne a beszámoló mellé pár Photo is Döncy papa tán videót is csinált, ha YT. töltöd onnan is tudok lopni !!
Köszönöm
Megfőtt a zagyam Beszámoló bővebben estére ... Üdv L
Mivan itt? Leo nem indult ? Gratulálok a jó hideg balatonból mindenkinek, aki ott a sivatagban rohadt kinn a tűző napon, miközben mi 1 óránál többet nem bírtunk ki a vízben, olyan hideg volt.
Hi All No akkor írok egy pár sort a mai napról. Nem is tudom hol kezdjem. Űberbrutál csapat vagytok!!! Ez a mai futam szopás volt a javából és itt nem csak a pályára gondolok. (Thanks Pege@Latya) Az a kb 37-39fokos hőmérséklet és az 50 fokos homok nem könnyítette meg a dolgunkat, de mindenki kitartott!! Le a kalappal előttetek! Tulképpen Latya a "hibás", mert kértem tőle egy szadai plakátot, mire átküldött egy sivatagos képet. Kénytelenek voltunk ennek megfelelő pályát kreálni. Radzsbi első helye már-már megszokott. Api második helyezése már érett, mert erősen érződik nála is az 1:1-es tapasztalat. Pege kezd beérni, jó lesz kevesebbet "segíteni" neki. Hirtelen ennyi. Eredmények, pontverseny állása, holnap. Hopsz majdnem lemaradt! A axialos molinóval készült csapatfotót elküldtem az Axialos Brian Parker kollégának, aki dobott is egy like-ot. Írt pár sort is, idézem: Brian Parker: Ez döbbenetes! A terep néz ki rosszul, és úgy néz ki, mindenki jól érezte magát!
Jóéjt!
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
Helló mindenki Ígértem írok én is némi beleszámolót... Lássuk : Kivonulás relatív korán de már melegben (hála Pegének ) Természetesen ismét Pegével karöltve tettük ki az eszement kapupár vonalakat és így a felső szakaszon szinte teljesíthetetlennek tűnő nyomvonalat, de megjegyzem, mivel sok embert én vittem végig így elárulom nem volt olyan kapu amit legalább 2 de helyenként 3 ember nem csinált meg hiba nélkül. Így el lehet gondolkodnunk melyik kaput miért rontottuk el mi. Egyetlen kivétel akadt a felső szakasz 5. kapupárja amely a rézsűfalon fent volt azt tény senki nem vette pontozás nélkül. No de tudjuk minden pályán csinálunk egy ilyet. Valóban rettenetes volt a hőség kaptam is egy kétoldalas hőguttát de legalább ilyenem is van már az RcProf matricáim mellé. (THX FG.) Érdekes ismét nehéz de ellenben nem teljesíthetetlen volt a kijelölés de úgy vélem ezt senki sem bánja utólagosan. A Pálya első negyede a lejtőn volt található, remek kapukiosztással és 10cm porhomok mélységgel. Aljában egy tényleg érdekes kis kanyarkombinációval visszafordítva a dombnak és ezzel elvéreztetve pl. saját magam (Ott lökődött le ja zékszíj nekem is )
No de sebaj, faxa szakasz volt, utána az egyetlen "ginseng" gyökértől aszt hiszem már mindenki megnyugvással láttamozta a pálya további szakaszait, mindaddig amíg meg nem érkezett Leo 90°kirakott kapupárjaihoz egymástól 5 cm-re és ezt megspékelve egy bokor tetején. Talán az egyetlen volt a környéken olyan piszkebokor szerű törhetetlen hajlíthatatlan lefelé terebélyesedő ágakkal. Videón Leo maga is szépen véghezviszi a kapun áthaladás az ominózus helyszínen... A bokros után jött a feledhetetlen emelkedő ahol felforrtak a rendszerek és így még szerviz 5 percek is voltak használva a lehűlés érdekében. Tény ismét a 10cm porhomok és a rekkenő hőség adta az ívet lónak és lovasának bőszen. No de nem is lett volna desert ugye enélkül... A pálya második felétől már egy light-osabb kis odafigyelős rész volt ami ha nem volt kapkodós a sietős akkor akadálymentesen lehetett nyomulni mindaddig míg a záró negyed enyhén emelkedő helyenként már 15! cm porhomokra kaparva a szakaszokat és legfőképpen a kapupárok előtti 30-40 cm részeket. Érdekes befutók és mondhatjuk Teve szopatós részekkel de valójában be kell lássuk : Ez az eredeti "desert Race". Részemről örülök hogy túléltem a napot köszönhető a Discoverys túlélő filmeknek, a megannyi víznek és a mamám szendvicsének.
Versenyzői oldalról akit láttam kísértem, helyenként okosítottunk át és megbeszéltük a jeleneteket és azt mondom kezd beérni mindenki a feladatokhoz. Látjuk mi magunk is hol mit és legfőképpen miért hibázunk. Komoly élmezőnnyel (amibe lássuk be már lassan Pege is beletartozik) és egy erősödő középmezőnnyel (ahová meg Leo kezd lecsúszni...) és talán nem is létező hátsó traktussal mert azt hiszem az ilyen és ehhez hasonló meneteket már egy tán amatőr mezőny hátsó fele kétlem meg e tudná csinálni ? Persze ez nem ok arra hogy a gyakorlatlanabbak ne jöjjenek az ilyen menetekre de úgy fest aki haladni akar fel kell kösse a gatyeszt rendesen....
- Radzsbi hozta a formát és kapkodta el ismét az eleje csörlőzőst meg pár "értelmetlenül" borított kaput is ezáltal. - Api-ról fingom sincs mitől lett második. Legközelebb én pontozom végig és akkor meglátom... - Pege vagy mindég piálnia kell előző éjjel vagy a nap tett jót neki de aki ott volt látta milyen remek módon kezeli a kis kerekes mega hosszú autóját. (idén többet nem dicsérlek...) Természetesen jár a gratuláció mindannyiuknak !
F.Gabi, hát örülök hogy idén még lexan-ban megy, de majd meglátjuk jövőre mit hoz a "rutin". Ügyes a krapek, érdemleges odafigyelni rá az élmezőnynek ! Class2 I. Hely
Kitartó remek versenyzők voltak jelen a mai nap és emelték ezzel a színvonalat nem akármilyen magasságokba ismét. C.Peti és Döncy, egy-egy űber újdonsággal a rendszerben, aminek ismét nagyon örültem ! Leo kezd leszakadni mint ballonkabátról a lógó textilgomb..Én meg ismét javítottam egy helyezést ... Na ez egy ilyen menet volt. Szerettük megcsináltuk de jövőre meggondoljuk akarjuk e a túlélő tűrát megint magunknak....
Csaptam össze egy kis videót a kapott és hozott anyagból, viszont tekintve a létszámot sajnos pár autó kimaradt, de reméljük a következőn pótolható a jelenlét a filmekben... A támogatóknak köszönjük a szokásost, örülünk, hogy kapcsolatot tudtunk létesíteni az Axial Co. val és köszönjük neki amolinót meg azt a pár ezer dollárt amit szétosztott a rendezők közt...
RcProf a helyszínen ismét és lassan szokássá válik ami megint csak színvonal és mindenféle előrelépés. RcLuzez tekintetben az ansmann kerekeim megmutatták mire nem jók...ilyen is van... Serlegek tekintetében meg örülök a visszajelzéseknek és tényleg szívvel -lélekkel nagyon szívesen ! (azért a 65 ezerért meg akár a következő futamra is... )
Remek de komoly megterhelő nap volt. Találkozunk a HRCCT Race V. Night-on !!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.