Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: szomb. feb. 04, 2012 10:43 am |
|
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 8:46 pm |
|
|
ELJÖTT A FÉLIDEJE A HÓNAPNAK ÍGY FELEZTÜK A SZAVAZÁST IS Így ismét lehet tolni a voksokat de az előzőekben legerősebb három varia közül kell most választani.    Tehát ismét de utoljára melyik az amelyik step by step formában meg legyen alkotva ? Üdv 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 8:57 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Ha 1:10 lesz a méret, akkor a niva kiesik a listából sztem.
Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 8:59 pm |
|
|
No és a személyes véleményem pro et kontra -A suburban egy kúl verda de tekintve a szavzott autót pro : ha pickupnak átszabva épül meg, és rövidítve...még jó lehet kontra : akkora a segge hogy használhatatlan lesz.... -az LJ70 ről nekem mindég a tamiya és annak gyári autói pl pajeró jut eszembe, Pro: mivel rövid így jó lehet egy xj ? alvázra vagy egy szénné röviditett axira, kontra : szét szop...kázza magát minden kezdő mire a sárvédő részt utánam csinálja !! -Lada niva szocreál szeretjük ! pro : annyira egyszerű hogy azonnal meg kell építsük ! kontra : nem tudom ennél van ilyen ? esetleg kicsi de majkd nagyítjuk a suburban meg nagy vagy nem ?? szóval remélem segítettem ezekkel a jó és rossz nézőpontokkal... Üdv Latya 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 9:01 pm |
|
|
Leowrc írta: Hi Ha 1:10 lesz a méret, akkor a niva kiesik a listából sztem.
Üdv: Leo Tekintve az hogy a suburban óriás hosszú a niva meg űber rövid... így azokat át kell szabni a pl axi és egyéb tengely méretre ami a versenyen is megy ja de mondjuk akkor az LJ sem egy hosszú.. de meglátjuk mitt hoz a vége. 
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. feb. 16, 2012 9:06 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Én csak arra gondoltam, hogy egy niva ne legyen már akkora mint egy honcho vagy yota. Ámen. 
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: pén. feb. 17, 2012 6:34 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Üdv! Igen, bármelyik lesz megalkotva kompromisszumokat kell kötni a méretek miatt. Azt gondolom el kellene azt is dönteni, hogy milyen alvázra lesz építve az "iskola bódé"? Mert ha SCX-re van tervezve nem szavazok a Ladára és a Toyotára, de ha CC-re akkor kihagyom a Chevit. Ha viszont az a kiindulópont, hogy egyedi alvázra, pontosan 1:10, esetleg 1:8 akkor mind a három esélyes. Esetleg menet közben mindenki átméretezheti magának, saját alvázra. Bár az megint bonyolítja a dolgot. Ezek tükrében, most nem tudok dönteni! -Döncy-
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. feb. 17, 2012 11:03 am |
|
|
Akármelyik is lesz azon méreteken belül lesz csinálva amik a verseny szabályzatban ki vannak irva tehát valszinű scx vagy cc alvázra persze ne legyen akkora a lada de pl egy ford f350 sem akkora mint egy '80 Cherokkee mégis egy ugyan alvázon mennek............. Tény lesz a méretezéssel vacila. de megoldjuk remélhetőleg  Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ; 
|
|
 |
|
 |
Papito
|
Elküldve: pén. feb. 17, 2012 6:48 pm |
|
Csatlakozott: hétf. jan. 30, 2012 10:19 pm Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Latya írta: Akármelyik is lesz azon méreteken belül lesz csinálva amik a verseny szabályzatban ki vannak irva tehát valszinű scx vagy cc alvázra persze ne legyen akkora a lada de pl egy ford f350 sem akkora mint egy '80 Cherokkee mégis egy ugyan alvázon mennek............. Tény lesz a méretezéssel vacila. de megoldjuk remélhetőleg   Hello TRIÁL! Személy szerint preferálnám az SCX alvázat-mert ez van-természetesen a leghosszabb tengelytávval-HONCHO- így sem úszom meg valószínű a tengelytáv átalakítást. Már alig várom a kezdést! Javasolnám pár bolt elérhetőségét feltüntetni ahol be tudjuk szerezni az építéshez szükséges dolgokat sztirol,gitt,ragasztó stb.Már ha rajtam kívül másnak is szüksége ilyen infokra. Természetesen nem ártana a szükséges dolgok listája sem/a korrektség kedvéért.Snitzer,reszelő,ráspoly,csiszpapír,derékszög stb. Tisztelettel: Papito
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. feb. 18, 2012 9:29 am |
|
|
Papito írta: Hello TRIÁL!
Személy szerint preferálnám az SCX alvázat-mert ez van-természetesen a leghosszabb tengelytávval-HONCHO- így sem úszom meg valószínű a tengelytáv átalakítást. Már alig várom a kezdést!
Javasolnám pár bolt elérhetőségét feltüntetni ahol be tudjuk szerezni az építéshez szükséges dolgokat sztirol,gitt,ragasztó stb.Már ha rajtam kívül másnak is szüksége ilyen infokra. Természetesen nem ártana a szükséges dolgok listája sem/a korrektség kedvéért.Snitzer,reszelő,ráspoly,csiszpapír,derékszög stb.
Tisztelettel: Papito Szia Papito Örülünk a tetszés és érdeklődés kinyilvánításnak minden formában ez a pozitív visszajelzés amiért megindult ez a fórum. Természetesen mindenben eleget szeretnénk tenni mindenki és főképpen magunk igényeinek, így ha valamit kifeledünk vagy észrevétel van, HAD JÖJJÖN !! Ettől megyünk előre. Természetesen a sbs-ben valószínűleg az első pár lépés (bár gondolkodom előtte egy külön önálló témán) egy " A Styrolozás alapjai" című rész ami bevezet minden pályakezdőt a ragasztgatás rejtelmeibe. Már amennyire mi is értjük ezt a dolgot.Így valószínű abba belekerül minden alap dolog a szerszámhasználattól az anyagokig ismertetővel, fellelhető boltokkal ezzel azzal. Üdv L Atya Custom Builder HRCCT Co. __________________________________________________________________________________ Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ; JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ; 
|
|
 |
|
 |
|