Szerző |
Üzenet |
zsolt75
|
Elküldve: vas. nov. 11, 2012 6:37 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szer. jan. 25, 2012 8:45 pm Hozzászólások: 436 Tartózkodási hely: Budapest, XV.
|
Sziasztok! Jó volt a mai tali,bár a végére hideg lett. Műszaki hibák is voltak,a sok karbantartás miatt Lacinak köszi a nasit Folyt köv jövöhéten!!! Sajnos itt már P. László autója a boxban volt  Üdv: Zsolt
_________________ Jeep River Rider HB Cyclone TC
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 11, 2012 6:40 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Schmithy írta: Sziasztok! Mit szólnátok november 18-án egy kis triálkodáshoz? Helyszínre lehetne valami Pilis vagy...!? Én főleg CC-vel mennék. Kinek van kedve csatlakozni? Az ide írjon és jelezze mivel jönne. Köszi üdv: Schmithy Hi Ebből lesz akkor valami, mert akkor úgy szervezem a hétvégét. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. nov. 11, 2012 6:59 pm |
|
|
zsolt75 írta: Sziasztok!Sajnos itt már P. László autója a boxban volt Na ezt már télleg nem hiszem el...................
|
|
 |
|
 |
Fero75
|
Elküldve: vas. nov. 11, 2012 8:31 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: vas. jan. 29, 2012 1:08 am Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Leowrc írta: Schmithy írta: Sziasztok! Mit szólnátok november 18-án egy kis triálkodáshoz? Helyszínre lehetne valami Pilis vagy...!? Én főleg CC-vel mennék. Kinek van kedve csatlakozni? Az ide írjon és jelezze mivel jönne. Köszi üdv: Schmithy Hi Ebből lesz akkor valami, mert akkor úgy szervezem a hétvégét. Üdv: Leo Hali! Ez engem is érdekelne,meg a helyszín is. Üdv.:Fero
_________________ Tatabányai R/C Baráti Társaság
|
|
 |
|
 |
Cidu
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 12:00 pm |
|
Csirke |
 |
Csatlakozott: vas. márc. 11, 2012 12:20 pm Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Budapest II.
|
Sziasztok! Jó kis játszós adventurés autózás volt a tegnapi, köszönet a résztvevőknek Remélem Patent László amatőr dokumentumfilmes kollega műalkotását is mihamarabb megismerhetjük A 18.-i autózás engem is érdekel, a szokásos Pajero CC-vel.
_________________ Üdv mindenkinek, Cidu
Tamiya CC Pajero, GMC Pickup 2WD (home made) Axial-Robitronic Dealer
|
|
 |
|
 |
Radzsbi
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 12:05 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 5:41 pm Hozzászólások: 276 Tartózkodási hely: Üröm, Bp. III. ker. mellett
|
Fero75 írta: Leowrc írta: Hi Ebből lesz akkor valami, mert akkor úgy szervezem a hétvégét. Üdv: Leo Hali! Ez engem is érdekelne,meg a helyszín is. Üdv.:Fero Lehetne belőle! Szokásos Teve-tour, vagy...?! De 11-nél nem korábban!
|
|
 |
|
 |
Patent Laci
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 7:29 pm |
|
Csatlakozott: kedd máj. 22, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Budapest, XVI. kerület
|
Na kérem! ....Na ezt már télleg nem hiszem el................... a fényképek, és videók kivágásánál. véletlenül a törlés gombot nyomtam meg.......  Tényleg nagyon sajnálom, de ez nem való nekem... Mindkét kardánom letérdelt, de csúnyán, remélem sikerül hétvégére megfaragnom őket. Mig érkeznek az alkatrészek elmegyek egy fotó szakkörbe... Amúgy ismét jól kiotókáztuk magunkat 
_________________ Üdv: Patent Laci.www.patentcentrum.hu 06 20 941 2687.
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 9:31 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
MÓÓNING! Schmithy barátommal egyeztetve, elkezdtük a szervezést!!! Most Vasárnap, 2012.11.18.-án tervezünk egy kis összeröffenést a Hármashatárhegyen!!! Találkozó: 9.00-kor a "szokásos" helyen: http://maps.google.hu/maps?f=d&source=s ... 8&t=h&z=15illetve a az úton tovább haladva az utolsó parkolóban! Elöljáróban annyit, hogy a túra valóban hosszú lesz!!! Indulás a "szokott" parkolóból, le a reptérig, majd a sárga jelzésű turista útvonalon végig, egész "Hűvösvölgyig", és vissza! Ez kb. 12km! Viszont fantasztikus egy Scale Adventure Trophy útvonal!!! Telefon lesz nálunk! Várunk Mindenkit szeretettel! Szép napot! Schmithy, Szotti, Saleelala,
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
Patent Laci
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 9:39 pm |
|
Csatlakozott: kedd máj. 22, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Budapest, XVI. kerület
|
Na kérem! Csak 1 kérdés ekkora útnak ? db akksival kell nekivágni? 
_________________ Üdv: Patent Laci.www.patentcentrum.hu 06 20 941 2687.
|
|
 |
|
 |
Szotti
|
Elküldve: hétf. nov. 12, 2012 9:44 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd jan. 24, 2012 6:56 am Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Budapest, XVIII.ker.
|
Patent Laci írta: Na kérem! Csak 1 kérdés ekkora útnak ? db akksival kell nekivágni?  MÓÓNING! A lányom múltkor 1,5 akkut (5800Li-Po; 5200Li-Po) nyomott ki a WRAITH-ből (27T motor), és hidd el a távot NEM kesztyűs kézzel használta! Mondhatnám majdnem parketta gázon ment! Szotti
_________________  +36-30-94-85-544 Rusty MarieMST CFX JeepRED YOTA - VaterraAxial SCX II Jeep Cherokee XJAxial Wraith
|
|
 |
|
 |
|