|
Szerző |
Üzenet |
Tibi75
|
Elküldve: csüt. márc. 08, 2012 7:53 am |
|
Csirke |
 |
|
Szuper a drótkötél, de szervónak a motorja leéget Most gubizhatok egy másik szervót valahonnan. Talán sok volt neki a tesz alatt használt 2db 2literes ásványvíz súlya 
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 3:02 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 3:34 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
szilagyil írta: Nem akartam a kérdésemmel új topikot nyitni, így gondoltam itt lesz a legjobb: Szerintetek ez a ketyere mit bír? http://www.ebay.com/itm/3Racing-Automatic-Crawler-Winch-With-Control-System-CR01-27-For-Tamiya-and-Axial-/380492053400?pt=US_Character_Radio_Control_Toys&hash=item589717fb98Elvileg azt firkálják, h 1 kilós a vonóereje Ezt kevéslem... ilyet tennének csörlőbe? szia! aki látta az autómat, sőt még fogta is, amivel a 2012es szezonba mentem, az tudja, hogy legalább 3kg, ha nem több. ilyen csörlő van rajta, és budaörsön a 3m-es szakadék felett lógott az autó, és ezzel húztam fel. strapabíró, és ha 3 csatornás távod van, nagyon könnyű a kezelése. annyit kell vele csinálni, hogy a csatit a csörlő és a vezérlés között valamivel leszigeteled, és a vezérlést valahova eldugod, ahol nem éri semmi szutyok, víz stb. nekem bevált! üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 3:36 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hali! Én is úgy emlékszem, hogy 1 - 1,5 Kg-ot bír! Hát az nem sok igazából, de sokszor nem kell több, hogy továbbhaladjon az autó. Nekem van egy ilyenem leégett motorral, ha ez segít a döntésben! 
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 4:02 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: kedd jún. 12, 2012 12:31 pm Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Aranyosak vagytok Az egyik megerősít, a másik eltántorít.... Köszi skacok, jóval előrébb vagyok Szal akkor mi lehet a bibi.... kevés az a kb 1,5kg, vagy a tartós (folyamatos) használatot nem nagyon viseli jól. Azért kérdezem, mert jó lenne egy csörlő, akár meg is csinálnám egy szervóból. Viszont ennek elég baráti az ára, ha szervóból készítem, azzal sem úszom meg olcsóbban - lévén h azzal van egy, ami a kocsit terelgeti - és kérdés, h egy pl 10 kilós szervó jó, h erős, de a moci bírja a folyamatos hosszú üzemet?
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
pege
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 4:10 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 8:29 pm Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Ilyen ez a "pro-kontra" dolog  De hogyha szeretnéd megvenni, akkor: Szép, tálé, táv-vezérelhető, olcsó és nekem is bírt több mint egy évet! 
_________________ "Buff neki, azt karist!"
|
|
 |
|
 |
szilagyil
|
Elküldve: pén. dec. 28, 2012 4:20 pm |
|
Sárvédő |
 |
|
Mondjuk én nem verseny, csak hobbi szinten használom a szekeret, igaz, olyankor elég rendesen.... víz kivételével (lévén h nincs PD meg a csapágyakat sem szeretem minden game után WD40-be fürdetni) elég necces terepen megyünk. No elgondolkodom, meg azon is, h hová tenném, ha vennék, mert akkor a ködfényeket menesztenem kell máshová.... meg a távom is 2 csatis ... ... hirtelen mennyi érv ellene és a home made mellett 
_________________ Axial SCX10 Jeep Cherokee XJ
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: hétf. okt. 28, 2013 9:06 am |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
pety065
|
Elküldve: hétf. okt. 28, 2013 9:35 pm |
|
|
Na hát az az utolsó az igazán jól sikerült darab lett. lehethogy a látottak alapján finomitani kell a saját dupla csörlőmet 
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |